Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Moj zadnji post sem pripostala v rubriki koga pogrešam, je bila pa tema komunikacije z BojanTheBojan res povezana s poklicem, pravzaprav je bil poklic izbran, študij je pa šepal. Se je pa vse uredilo na max lep način.
Quote from: cvetka on August 10, 2024, 06:17:56 PMMoj zadnji post sem pripostala v rubriki koga pogrešam, je bila pa tema komunikacije z BojanTheBojan res povezana s poklicem, pravzaprav je bil poklic izbran, študij je pa šepal. Se je pa vse uredilo na max lep način.Objavila sem prvi del prispevka o poklicu v natalni karti, kot sem obljubila. Je pa očitno nastavljeno tako, da jo mora moderator prej odobriti, mogoče je vmes kdo veliko spamal ...
Quote from: Vesta on August 10, 2024, 08:37:34 PMQuote from: cvetka on August 10, 2024, 06:17:56 PMMoj zadnji post sem pripostala v rubriki koga pogrešam, je bila pa tema komunikacije z BojanTheBojan res povezana s poklicem, pravzaprav je bil poklic izbran, študij je pa šepal. Se je pa vse uredilo na max lep način.Objavila sem prvi del prispevka o poklicu v natalni karti, kot sem obljubila. Je pa očitno nastavljeno tako, da jo mora moderator prej odobriti, mogoče je vmes kdo veliko spamal ...Je res, piše "Awaiting Approval".Nekdo jo mora odobriti.Kolikor vidim, sta moderatorki Jane in Saša.
Nope nimam nobene možnosti za potrditev. Bo moral Andres rešiti.
Howdy!