Author Topic: Retrogradnosti, mrki v letu 2023  (Read 6518 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Retrogradnosti, mrki v letu 2023
« Reply #15 on: October 28, 2023, 04:17:08 AM »
Mislim, da sem našel simbolični članek kot tisti o katerem sem zgoraj pisal.

He predicted, based on this Blood Moon Tetrad that “in these next two years, we’re going to see something dramatic happen in the Middle East involving Israel that will change the course of history in the Middle East and impact the whole world.”

The lunar eclipses for 2014 fall on April 15, the first night of Pesach, and October 8, the first night of Sukkot.

Those in 2015 fall on April 4 (second night of Pesach) and September 28 (second night of Sukkot).

https://free.messianicbible.com/feature/prophecy-signs-and-the-jewish-holidays-the-coming-blood-moon-tetrad/
« Last Edit: October 28, 2023, 04:18:40 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #16 on: October 28, 2023, 11:02:32 AM »
Mrk pade stopinjo stran od mojega IC. Dogajanje na relaciji dom - služba. Oboje je bilo v tem letu zelo pozitivno, so se zgodili premiki, situacija je dobra. Na obeh področjih pričakujem še neke manjše zaključke, tudi notranje. Glede na mrk na tej točki, bodo tudi prišli.
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #17 on: November 24, 2023, 11:59:05 PM »
Samo malo poročanja o dogodkih okrog zadnjega mrka. Mislim, da je bil  27. oktorbra mrk.   No, vsi bookingi v tistem času nekaj dni prej in kasneje so na moji strani odpovedani.   Ravno tako je tekoči teden za mene izredno slab, saj sem imel stranke s katerimi sem psihično namučil več kot z drugimi.  Sicer se mi dogaja da v istem tednu dobim isto kategorijo ljudi. Recimo pisatelje, in ti ne vedo da so bookirali pri meni, saj se ne poznajo med sabo.   Toda ta teden je bil psihično res naporen.  Celo za tistega,  ki me je prvič kontaktiral 1. oktobra  sem mislil, da nič ne bo, a se je izkazalo, da je le malo slabši v komunikaciji na mailu.  Torej jutri greva.   Bom še videl kako se bo odvijal december.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #18 on: November 25, 2023, 10:28:04 AM »
Mimogrede, kako je z morebitnim izbruhom vulkana na Islandiji?
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #19 on: November 26, 2023, 12:50:35 AM »
Mimogrede, kako je z morebitnim izbruhom vulkana na Islandiji?

Vulkan bo, ne ve pa se točno kdaj.  Morda kar kmalu.  Mislim, da je bilo spet precej potresov na tistem območju pred nekaj dnevi.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #20 on: December 28, 2023, 11:16:05 AM »
Kot kaže je oktobrski mrk močno zaznamoval Islandijo. Zanimivo je, da so ključne stopinje tega mrka identične mrku iz januarja 2010, ki je nastopil dva meseca pred začetkom vulkanskih izbruhov v tistem času. Zato ne bi bilo čudno, če bi vulkan kmalu ponovno izbruhnil.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #21 on: December 29, 2023, 12:52:14 AM »
Kot kaže je oktobrski mrk močno zaznamoval Islandijo. Zanimivo je, da so ključne stopinje tega mrka identične mrku iz januarja 2010, ki je nastopil dva meseca pred začetkom vulkanskih izbruhov v tistem času. Zato ne bi bilo čudno, če bi vulkan kmalu ponovno izbruhnil.

Ta vulkan je ta trenutek mirujoč, ampak je pričakovati nedaleč od tam novega. V isti pokrajini so vulkani že tri leta in pol.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858