NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Gloria82 on December 25, 2022, 08:19:45 AM🙋♀️ sem v vrsti, za tarot karto...za določeno področje.Hvala Maja. Splošna karta za 2023 je Paž čaš.Za določeno področje pa Zmernost.Leto, ki se nam bliža, bo zate lahkotno. Večjih skrbi ne bo, bolj vsakdanje zadeve, kar te pa, če se ti bo to zdelo monotono ali dolgočasno, lahko pahne v fantaziranje. Pa zakaj ne?
🙋♀️ sem v vrsti, za tarot karto...za določeno področje.Hvala Maja.
Quote from: cvetka on December 24, 2022, 03:38:57 PMProsim, prosim tudi jaz, osebno področje, bo konec leta kaj drugače?hvalaKako bo konec leta - Trdnjava. V primerjavi z obdobjem do takrat, lahko pričakuješ neke spremembe. Lahko boš rekla, da je bilo to leto prelomno.Kako pa bo v letu 2023? Veliko prijetnejših 10 diskov. Prelomnici bi moralo slediti mirnejše obdobje. Bolj stabilna čustva, prijetno druženje v družinskem krogu, najti bi morala tudi več časa zase. Želim ti vse dobro!
Prosim, prosim tudi jaz, osebno področje, bo konec leta kaj drugače?hvala
Prosim se zame
Quote from: Jane on December 26, 2022, 08:58:31 PMProsim se zame 5 mečev. To leto ti bo delno naklonjeno (delno pa ne ). Izbirati boš morala med opcijami in tehtati, katere bitke se splača biti. V nekaterih siruacijah ni zmagovalca in v takih raje prihrani energijo. Vse dobro!
Quote from: Azeleja on December 25, 2022, 07:48:40 PMMaja, lepo prosim še za en vpogled.Kako bo v letu 2023 z zdravjem in počutjem tasta?Kaže, da bo počutje nihalo. Malo se izogiba temu, da bi upošteval svoje zdravstveno stanje in zato sam povzroča ta nihanja. Naj posluša mnenje stroke.
Maja, lepo prosim še za en vpogled.Kako bo v letu 2023 z zdravjem in počutjem tasta?
Quote from: Maja on December 26, 2022, 09:42:31 AMQuote from: Azeleja on December 25, 2022, 07:48:40 PMMaja, lepo prosim še za en vpogled.Kako bo v letu 2023 z zdravjem in počutjem tasta?Kaže, da bo počutje nihalo. Malo se izogiba temu, da bi upošteval svoje zdravstveno stanje in zato sam povzroča ta nihanja. Naj posluša mnenje stroke. Hvala, Maja.Bi vprašala točno glede pritiska. Kako kaže?
Bi prosila 😘
Quote from: Cebela_88 on December 24, 2022, 01:18:57 PMPristavim piskerček še za tarot karto Maja Služba in partnerstvo me zanimata.Letna karta je 6 čaš.Za službo Visoki svečenik in za partnerstvo Trdnjava (tukaj dodatno Paž mečev, As palic in ponovno Trdnjava).Precej pestro leto je pred tabo. Spoznavala boš nove ljudi in se na novo odkrivala. Ves ta proces zna dvigniti nekaj prahu na zasebnem področju. Me prav zanima, kaj boš povedala čez eno leto.Srečno!
Pristavim piskerček še za tarot karto Maja Služba in partnerstvo me zanimata.