O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Karmicne za 2023

<< < (8/10) > >>

Andres:

--- Quote from: cvetka on October 21, 2023, 02:15:00 PM ---
--- Quote from: Jane on January 04, 2023, 11:57:08 AM ---Cvetka tudi letos te čaka plodno leto, predvsem veliko uspeha na področju 10-te hiše.

--- End quote ---
Poročam, če planeti mislijo, da je moja kariera moiih 6 vnukov, so zadeli v polno. Ni da ni, toliko stvari sem bila deležna🥰

--- End quote ---

Cvetka. Se pod kariero štejejo vnuki?  Vsaka ženska, ki rodi še ni na poti h karieri. Planeti ti mogoče v drugi obliki sporočajo.

Andres

cvetka:

--- Quote from: Andres on October 21, 2023, 11:28:55 PM ---
--- Quote from: cvetka on October 21, 2023, 02:15:00 PM ---
--- Quote from: Jane on January 04, 2023, 11:57:08 AM ---Cvetka tudi letos te čaka plodno leto, predvsem veliko uspeha na področju 10-te hiše.

--- End quote ---
Poročam, če planeti mislijo, da je moja kariera moiih 6 vnukov, so zadeli v polno. Ni da ni, toliko stvari sem bila deležna🥰

--- End quote ---

Cvetka. Se pod kariero štejejo vnuki?  Vsaka ženska, ki rodi še ni na poti h karieri. Planeti ti mogoče v drugi obliki sporočajo.

Andres

--- End quote ---
Andres, hvala za pripombo. Vrh 10 hiše imam v raku🥰, očitno moram gledati tako. Se imam lepo in dobro.

sasa:

--- Quote from: Jane on January 04, 2023, 12:24:19 PM ---
--- Quote from: sasa on January 01, 2023, 07:57:53 PM ---Tudi jaz.  ;D

--- End quote ---

V tem letu delaj predvsem na svoji intuiciji, na zaščiti sebe in vsega kar ti predstavlja druga hiša.

--- End quote ---
Uf, ja, tole je pa zelo držalo.

Jane:
No letos karmičnih kart ne bom metala, ker so mi ostali samo planeti. Hiše in znamenja ne najdem več  :-X

cvetka:
Mi je žal☹

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version