Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Astrološki dogodki, mrki, tranziti, v letu 2024

<< < (6/14) > >>

Gloria82:
Jaz mam pa take tranzite da dol padeš...
T :PL je na pragu 4.hiše in obenem na natalni  :Ve (do zdaj je bil pa na natalnem  soncu)
T :U na pragu 8.hiše... T jupitra na natalnem  :ki (7.hiša)
...v 6.hiši se tranzitno gnete cel kup planetov, pa tudi v 5.
In pol še aspekti  :o

cvetka:

--- Quote from: Gloria82 on April 10, 2024, 04:01:50 PM ---Jaz mam pa take tranzite da dol padeš...
T :PL je na pragu 4.hiše in obenem na natalni  :Ve (do zdaj je bil pa na natalnem  soncu)

--- End quote ---
Gloria, srečno. Pluton na pragu 4 hiše je meni naredil zmedo, katere nisem pričakovala. Pa na koncu lahko napišem, da je vse za nekaj dobro.❤️

Gloria82:

--- Quote from: cvetka on April 12, 2024, 08:46:32 PM ---
--- Quote from: Gloria82 on April 10, 2024, 04:01:50 PM ---Jaz mam pa take tranzite da dol padeš...

--- End quote ---
Gloria, srečno. Pluton na pragu 4 hiše je meni naredil zmedo, katere nisem pričakovala. Pa na koncu lahko napišem, da je vse za nekaj dobro.❤️

--- End quote ---
Cvetka, a veš da je mene ravno take napovedi kar malce strah.
Od vsega prebranega okrog tega tranzita sem si šla sposodit en kup knjig, in zdaj sem še bolj prestrašena, zmedena  :laugh: :laugh: :laugh: v pričakovanju nepričakovanega in nenazadnje tudi, da doma kakšna vodovodna cev poči  ;D
Lahko pa da nebo prehudo, glede na to, da sem plutonska oseba. Natalno ga mam stopinjo od asc v prvi hiši...

Bom pa mela tvoje besede "vse je za nekaj dobro" vedno s sabo, za vsak slučaj, če pride do kakšnega pretresa, potresa ali karkoli podobnega . Se sliši vzpodbudno

Gloria82:
...20.4 pa bosta T jupitra in T uran v  :kon in to direkt na pragu moje 8.hiše... Ni da ni, no.

Cvetka, kakšno zmedo pa ti je naredil T  :PL na pragu 4 hiše?

Škratinja Nagaya:
Bliža se konjunkcija Urana in Jupitra v Biku, 20. aprila.
Kaj pričakujete od tega srečanja?
Uran kot planet nepričakovanih pretresov oz. sprememb in Jupiter kot planet ekspanzije...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version