Author Topic: Intuitivni numerološki vpogledi  (Read 10099 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Intuitivni numerološki vpogledi
« Reply #30 on: November 28, 2024, 02:53:45 AM »
Cvetka je napisala da se je njena vnukinja rodila o  17:07.    Nensi   Moja se je  26.8. 22

8-8-22
Vau, obilje veselja, neskončna radost, ki jo prinaša vsem vam v družini. Vas poveže in združi.
Mojstrica, ima vibracijo mojstrstva, lahko bo delala velike stvari za pomembne ljudi.
Zdaj ko je še mala micena, naj bo pa po otroško navihana in ljubljena, vse ostalo prode, ko odraste in na svoje gre.
Zdaj rabi veliko nežnosti in varnosti, tople objeme in sem pa tja tud kaj čokoladne kreme, ne samo zdrave hrane.
To dušo njeno pocrklja, bo hvaležna mala gospodična.

Uživajte, crkljajte se. Še pa še.

Hvala Nensi, 

Ne vem če je to isto, mogoče celo, vendar vnukinja se je rodila 26.8. 22.   No opis kljub vsemu že nekako drži.   

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #31 on: November 28, 2024, 08:28:58 AM »
Cvetka je napisala da se je njena vnukinja rodila o  17:07.    Nensi   Moja se je  26.8. 22

8-8-22
Vau, obilje veselja, neskončna radost, ki jo prinaša vsem vam v družini. Vas poveže in združi.
Mojstrica, ima vibracijo mojstrstva, lahko bo delala velike stvari za pomembne ljudi.
Zdaj ko je še mala micena, naj bo pa po otroško navihana in ljubljena, vse ostalo prode, ko odraste in na svoje gre.
Zdaj rabi veliko nežnosti in varnosti, tople objeme in sem pa tja tud kaj čokoladne kreme, ne samo zdrave hrane.

Hvala Nensi, 

Ne vem če je to isto, mogoče celo, vendar vnukinja se je rodila 26.8. 22.   No opis kljub vsemu že nekako drži.
Pa da to razlago dopolnim, tudi ti Andres imaš RD na 8.8.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #32 on: November 28, 2024, 09:04:41 AM »

8-8-22

Hvala Nensi, 

seveda je isto. 26 če sešteješ skupaj je 8
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/