Sanjalka, hvala.
Tole mi bo pomagalo. Imam kar tremo pred tem tranzitom. Trajal bo od marca letos pa vse do leta 2019. V tem času se bo dogajalo veliko - tako po sklepanju, kot tudi v moji karti.
ASC, potem
IC in hkrati v opoziciji na
in
...
Življenjske odločitve in premike pričakujem.
Srečo imam, da sem že osvojila to, da vedno izhajam iz sebe in zasluge za vse posledice pripisujem sebi.
In res je, nihče ni dober ali slab, smo si le različni ... Ko bi le vsi znali tako gledat na to ...
Nič hudega, če drugi še ne morejo gledati tako, da smo vsi en in isti kovanec...bolj pomembno je, da ti lahko tako pogledaš tudi na ostale, tudi na takšne, ki tega še ne zmorejo...da se jih dotakneš z ljubeznijo, s sočutjem, ne s prepričevanjem, argumentiranjem...ne bodo razumeli, razumeli pa bodo ljubezen, to razume vsak...ljubezen do njih, do njihovega razmišljanja, do njihove "nevednosti", da se jih dotaknemo ljubeče kot malega otroka, ki še ne razume...
da to zmoremo, moramo najprej iti v te neptunske vode, zaplavati s tokom, se dotakniti te višje vibracije ljubezni...
ne gre na silo, ne gre z razumom, gre s srcem...
je težko, ni lahko priti do tega stanja, a je vredno...
neptuna vzemi kot priložnost, da se prepustiš tej vibraciji čiste ljubezni...
ne gre za iluzije, ne gre za bluzenje, gre za prepustitev toku življenja, gre za vero v samo življenje, gre za hvaležnost, da smo...gre za notranji občutek, da je vse prav tako kot je...to je višja vibracija neptuna....
se ne izgubimo, ampak pridobimo na sočutju do sočloveka, do samega sebe...
neptun odplakne vse kar ni rojeno iz čiste ljubezni...vodi nas po poti k višji vibraciji, k brezpogojni ljubezni...
veš, da me ni strah zate, vem da se boš predala življenju in ga ljubila z vso svojo bitjo, in sama sebe in vse okrog sebe...