Author Topic: Tranzit Neptuna  (Read 91041 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Tranzit Neptuna
« Reply #180 on: January 03, 2017, 11:10:25 AM »
Sanjalka, hvala.
Tole mi bo pomagalo. Imam kar tremo pred tem tranzitom. Trajal bo od marca letos pa vse do leta 2019. V tem času se bo dogajalo veliko - tako po sklepanju, kot tudi v moji karti.  :Sa :kon ASC, potem  :U :kon IC in hkrati v opoziciji na  :Ve in  :PL ...
Življenjske odločitve in premike pričakujem.
Srečo imam, da sem že osvojila to, da vedno izhajam iz sebe in zasluge za vse posledice pripisujem sebi.
In res je, nihče ni dober ali slab, smo si le različni ... Ko bi le vsi znali tako gledat na to ...

Nič hudega, če drugi še ne morejo gledati tako, da smo vsi en in isti kovanec...bolj pomembno je, da ti lahko tako pogledaš tudi na ostale, tudi na takšne, ki tega še ne zmorejo...da se jih dotakneš z ljubeznijo, s sočutjem, ne s prepričevanjem, argumentiranjem...ne bodo razumeli, razumeli pa bodo ljubezen, to razume vsak...ljubezen do njih, do njihovega razmišljanja, do njihove "nevednosti", da se jih dotaknemo ljubeče kot malega otroka, ki še ne razume...
da to zmoremo, moramo najprej iti v te neptunske vode, zaplavati s tokom, se dotakniti te višje vibracije ljubezni...
ne gre na silo, ne gre z razumom, gre s srcem...
je težko, ni lahko priti do tega stanja, a je vredno...
neptuna vzemi kot priložnost, da se prepustiš tej vibraciji čiste ljubezni...
ne gre za iluzije, ne gre za bluzenje, gre za prepustitev toku življenja, gre za vero v samo življenje, gre za hvaležnost, da smo...gre za notranji občutek, da je vse prav tako kot je...to je višja vibracija neptuna....
se ne izgubimo, ampak pridobimo na sočutju do sočloveka, do samega sebe...
neptun odplakne vse kar ni rojeno iz čiste ljubezni...vodi nas po poti k višji vibraciji, k brezpogojni ljubezni...
veš, da me ni strah zate, vem da se boš predala življenju in ga ljubila z vso svojo bitjo, in sama sebe in vse okrog sebe...
 :-* :-* :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #181 on: September 22, 2017, 10:29:53 AM »
:NE   :tr N  :So in T  :NE  :op:Me in P  :Lu v 12. hisi...,
Zaspanaaaa, spala bi non stop, ne da se mikaj dosti.... :blank:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #182 on: September 22, 2017, 11:31:28 AM »
Jaz moram prav pogledati, če imam kaj od tega.
Jutranja utrujenost, ne morem se dvigniti iz postelje.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #183 on: September 22, 2017, 04:25:21 PM »
:NE   :tr N  :So in T  :NE  :op:Me in P  :Lu v 12. hisi...,
Zaspanaaaa, spala bi non stop, ne da se mikaj dosti.... :blank:
Jaz sem pa včeraj na dejtu z mojo tamlado začutila, da je nesigurna, da jo po nepotrebnem skrbijo stvari, ki si ne zaslužijo prevelike pozornosti. Sva se o tem tudi pogovarjali, in tu je potrditev delovanja tranzitov, njen T :NE kvadrat N :Me, nekaj pa tudi T :U trigon N  :NE.
Sanjalka, zaspanosti kar daj možnost, da se naspi. :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #184 on: March 01, 2018, 01:09:40 PM »
Prosila bi za kakšen pozitiven komentar glede mojega T  :NE, ki bo začel kvadrirati  :Lu :kon :U v 12. hiši.
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #185 on: March 01, 2018, 05:21:31 PM »
Prosila bi za kakšen pozitiven komentar glede mojega T  :NE, ki bo začel kvadrirati  :Lu :kon :U v 12. hiši.
Po mojem mnenju ta  :NE tranzit ne bo prinesel nič pomembnega, predvsem zato, ker v natalni karti  :NE ne tvori aspekta niti z Luno niti Uranom.
Ne vem, če je to pozitiven komentar? Dobro bodi.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #186 on: March 01, 2018, 06:37:04 PM »
Cvetka, hvala, je pozitiven komentar. Raje vidim, da ne bo nič večjega, zlasti, ker gre za  :NE in  :kv ...
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #187 on: February 23, 2025, 10:06:37 AM »
Koliko časa po vaših izkušnjah še deluje Neptunov kvadrat na natalno Sonce, ko je tretjič in zadnjič v aspektu in že separira?
Natalno Sonce je v 6. hiši.
Hvala!

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #188 on: February 23, 2025, 10:11:30 AM »
Če seperira potem ne deluje več. Ne vem sicer za sonce, bi morala pogledati kdaj mi je delal ta kvadrat. Se pa spomnim zadnjega z venero, tretji prehod je razjasnitev in konec muk haha.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #189 on: February 23, 2025, 10:23:11 AM »
Če seperira potem ne deluje več. Ne vem sicer za sonce, bi morala pogledati kdaj mi je delal ta kvadrat. Se pa spomnim zadnjega z venero, tretji prehod je razjasnitev in konec muk haha.

Nekaj minut je čez, natančen kvadrat je bil nekaj dni nazaj.
Je pa začel pri prvem kvadratu delovat že nekaj minut prej (se je približeval) in takrat so se začele konkretne težave, postavljena je bila diagnoza, seveda v skladu z Neptunom zelo verjetno napačna.
Računam na razjasnitev, ja. In srčno upam na izboljšanje stanja.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #190 on: February 23, 2025, 10:28:36 AM »
Ja konec je zdaj, nejasnosti ne bo več. Jaz imam neptuna natalno v šesti hiši veš koliko let napačnih diagnoz, preden smo ugotovili zastarano borelijo. Ali pa mi pravilno diagnosticirajo pa dajo napačna zdravila. Klasika.

Sem pa šla gledat neptun kvadrat sonce pri meni. Je bilo obdobje, ko sem bivšega moža še zadnjič gledala z roza očali in se res trudila, da bi nama uspelo. Začetek 2017 po zadnjem prehodu je šlo vse v k****. Sem spregledala  :laugh: :laugh:
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #191 on: February 23, 2025, 08:49:18 PM »

Nekaj minut je čez, natančen kvadrat je bil nekaj dni nazaj.
Je pa začel pri prvem kvadratu delovat že nekaj minut prej (se je približeval) in takrat so se začele konkretne težave, postavljena je bila diagnoza, seveda v skladu z Neptunom zelo verjetno napačna.
Računam na razjasnitev, ja. In srčno upam na izboljšanje stanja.

Pardon, nekaj stopinj prej, ne minut. Ko je začel prvič delovati.