Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Astrološki dogodki, mrki, tranziti, v letu 2025

<< < (6/35) > >>

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Gloria82 on February 11, 2025, 03:03:39 PM --- Meni pa bo ta planetarna četica maširala skozi 5 hišo...
Ojojoj... :laugh:

--- End quote ---

Odlično, Gloria, notranjega otroka boš še naprej uspešno hranila in sevala veselje v svet. :-*

Jane:

--- Quote from: cvetka on February 11, 2025, 02:10:28 PM ---Me zanima, kaj mi bodo planeti pripravili in povedali ob solarni četici v 12 hiši. V zaporu ne bom pristala, upam, da ne bo bolnišnica. Kaj drugega mi ne pade na misel, vem pa, da so planeti zelo domiselni in široko povedni.

--- End quote ---

Nič uživala boš v samoti, mogoče se odločila za kake meditacije, kaj podobnega. Lahko greš na potovanje kam daleč

cvetka:

--- Quote from: Jane on February 11, 2025, 06:23:36 PM ---
--- Quote from: cvetka on February 11, 2025, 02:10:28 PM ---Me zanima, kaj mi bodo planeti pripravili in povedali ob solarni četici v 12 hiši. V zaporu ne bom pristala, upam, da ne bo bolnišnica. Kaj drugega mi ne pade na misel, vem pa, da so planeti zelo domiselni in široko povedni.

--- End quote ---

Nič uživala boš v samoti, mogoče se odločila za kake meditacije, kaj podobnega. Lahko greš na potovanje kam daleč

--- End quote ---
Hvala za podporo

cvetka:

--- Quote from: Škratinja Nagaya on February 11, 2025, 02:56:25 PM ---

--- End quote ---

Draga Cvetka,
te lahko potolažim. :-*
Ravnokar se mi namreč počasi izteka solarno leto z zelo zelo polno 12. hišo.
Res je, da se je v tem letu poslabšalo zdravstveno stanje mojega zelo ljubega bližnjega sorodnika, ki je postal popolnoma odvisen od pomoči - 24-urna domača oskrba.
Ampak oseba vseeno očitno premore neverjetno notranjo moč oz. nek močan preživetveni mehanizem, saj se v zadnjih tednih krivulja ponovno dviga navzgor.
Sama sem zaradi situacije precej veliko spala in bila umaknjena vase, bolj sama s sabo, veliko kontemplacije... utrujena sem bila.
Precej sem razmišljala o sebi, o delu...... refleksija o sebi in mojih najbližjih.
Ampak istočasno pa tudi dogodki, kot jih opisujem v prejšnjem postu, od katerih se mi meša od veselja. :)
Pa kljub vsemu uspešno leto. Najbrž sem imela srečo z ljudmi oz. imamo v družini nekega angela varuha nekje.
Tako da... nič bat, draga Cvetka, vse bo ok. :-*

--- End quote ---
Sem pokukala v tvojo solarno karto. Se mi je zazdelo, da je vse te težke zadeve sprožil jod, bozji prst, s centrom na  :Lu. Pa hvala za zapis.

cvetka:
Tezko oz. nemogoce odgovorit. To je toliko moznih akcij. Meni je zadosti, da vem, da me čaka napor, kar  :kv pomeni. Uran je pa pričakuj nepričakovano.
Srečno

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version