Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Astrološki dogodki, mrki, tranziti, v letu 2025

<< < (9/35) > >>

sasa:
Tudi jaz sem izvzeta.  ;D ;D ;D

cvetka:

--- Quote from: Azeleja on February 20, 2025, 10:17:10 AM ---Lunin mrk 14.3.2025 bo posebej vplival na vse, ki imajo osebne planete med 19° in 29° spremenljivih znamenj (Dvojčki, Devica, Strelec, Ribi).
Podobne teme so se pojavljale tudi v letih 1998 in 1979, zato se ozrite nazaj in razmislite, kakšni premiki so se takrat dogajali v vašem življenju – zgodovina se pogosto ponavlja v novih oblikah.

Kje v rojstni karti ga boste imeli?

--- End quote ---
Prav na moji natalni luni bo ta mrk.
Za omenjeni leti, l.1979 sem se poročila, avgusta istega leta je prišel prvi dojenček. V l.1998 so se začeli omembe vredni kadrovski službeni vzponi. Je treba zapisat, da je  :Lu vladarica 10 hise in da ima pozicijo v 6 hisi.
Torej zadosti materiala za razpredanje, kaj naj bi bilo v novih oblikah.
Srecno za vse :-*

Jane:
Meni bo delal nekaj na AC in nekaj na venero haha. Glede na to da imam proibližno v istem času tudi saturnov kvadrat na venero in AC...ne vem...bomo videli. Bom poročala. Itak je skoz nekaj, da sem že dej ne da se mi haha

Andres:
Sem še enkrat pregledal to temo. Zaenkrat imamo z mrki mir.  Sigurno pa bo prišlo kaj drugega. 

Andres

cvetka:
Oh... res ne potrebujem nič drugega, lunin mrk v opoziciji na natalno luno, sončni pa na descendentu in v kvadratu na os IC/MC, moram vse to predihat s teoretičnim pol leta 😔

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version