Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Astrološki dogodki, mrki, tranziti, v letu 2025
Andres:
--- Quote from: Škratinja Nagaya on May 30, 2025, 05:29:30 PM ---
--- Quote from: Andres on May 30, 2025, 02:56:08 AM ---
--- Quote from: cvetka on May 29, 2025, 09:42:57 PM ---
--- Quote from: Andres on May 29, 2025, 08:03:40 PM ---
--- Quote from: cvetka on May 29, 2025, 12:22:17 PM ---Hvala vam za dobre misli.
Se počasi privajam na spremenjene razmere, v ponedeljek, 2.6.imam prvi onkološki pregled. T :Son ima ta dan tocen kvadrat na N :Son, kaj naj recem, a bom sla tako na glavo kot Slakonja?
Bodite dobro🥰
--- End quote ---
O takem problemu sem pred nekaj dnevi govoril z bratrancem. On je rekel zdravnikom, da bi rad še drugo mnenje. Torej je šel k nevtralnim raznim zdravnikom po drugo mnenje. Ko je pridobil vse papirje so mu dali neko snov ki je naravna ali vsaj bolj naravna, ter se po tem bolje počuti. Vsaj zaenkrat.
Andres
--- End quote ---
Jaz se sploh ne pocutim slabo, tudi kilogramov nisem izgubila nič. Ce ne bi bilo izvida Svit, jaz ne bi vedela, da se v mojem telesu kaj sumljivega dogaja.
--- End quote ---
Ne vem kaj je izvid Svit, ampak čudno se mi vse skupaj zdi.
Andres
--- End quote ---
Andres, kaj se ti zdi čudno?
--- End quote ---
Meni se zdi čudno, sem napisal, ker imam osebno prepričanje, da na koncu se bo vse dobro izšlo.
Andres
Škratinja Nagaya:
Enako mislim tudi jaz.
Cvetka bo v redu. :-*
Maja:
25. 6. se bo zgodila konjunkcija :Son, :Lu in :Jupiter: v :rak.
Drenjali se bodo na mojem DC in pričakujem kaj lepega.
cvetka:
--- Quote from: Maja on June 02, 2025, 03:01:31 PM ---25. 6. se bo zgodila konjunkcija :Son, :Lu in :Jupiter: v :rak.
Drenjali se bodo na mojem DC in pričakujem kaj lepega.
--- End quote ---
Ti privoščim kaj lepega, dodajam, da ti bo ta trojček z 2 stopinjama orbisa tvoril tudi trigon na N :Ve🥰
Maja:
Hvala za komentar.
Se javim, ko bo čas. :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version