Author Topic: Lepotni posegi  (Read 3787 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Lepotni posegi
« on: October 27, 2024, 08:34:52 PM »
Kaksno je vase mnenje glede lepotnih posegov?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cvetka

• Sp.simbol
Re: Lepotni posegi
« Reply #1 on: October 27, 2024, 08:37:15 PM »
Nikakor, ni šans. :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #2 on: October 27, 2024, 09:13:23 PM »
Enako.

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #3 on: October 27, 2024, 09:29:39 PM »
Če je poseg mišljen zaradi nečimrnosti, zaradi osebne predstave, da boš potem lepši (čeprav ni nujno da bo tako), NISEM. Če je poseg potreben iz zdravstvenih razlogov, če je potreben zarad nesprejetja v družbi, motečega videza, in podobnih razlogov SEM ZA. 

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #4 on: October 27, 2024, 11:31:52 PM »
V bistvu mi je vseeno. Ce nekdo zeli in ga naredi bolj srecnega, good for him. Poznam par oseb, ki so si popravile prsa, uredile odvecno kozo ipd in so sedaj presrecne.
So pa tudi samo na tem ostale. tezko je pa pogledati tiste priznam, ki se ne ustavijo samo pri eni stvari in so cez nekaj casa neprepoznavne.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #5 on: October 28, 2024, 06:54:32 AM »
Sama, mislim, da ga ne bi delala.
Če seveda ne bi šli za zdr. razloge.
Iskreno pa priznam, da mi nabotoksirani ali kako drugače "nategnjeni" izrazi niso všeč. Človeka sploh ne vidiš. Izraz mu odvzame.
Rajši imam pristnost.
Je pa tudi meni vseeno. Naj ljudje delajo, kar jim paše. Če so zato srečnejši, sem tudi jaz vesela za njih.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #6 on: October 28, 2024, 08:58:58 AM »
You do you. To je moje vodilo. Jaz osebno ne bi šla na poseg, je pa res, da imam dobre gene in zato morda niti ne vidim potrebe po tem. Čeprav, saj tudi barvanje las je na nek način lepotni poseg?
Če se dela lepotni poseg zaradi sprejetosti v družbi, potem mislim, da ni pravilnih vzgibov. Če pa se to naredi zaradi svoje lastne volje, potem pa go for it. Ali so mi lepi zategnjeni obrazi? Ne. Vseeno je pa to odločitev človeka in naj sam temu sledi.
9ZK 674