Naš hotel je malo drugačen od recimo Leva, ali Bernardina. Predvsem tu nikomur ni potrebno mahati z diplomami ko prestopi preko praga. Z drugo besedo. Pri nas veljajo osebne sposobnosti in ne ure presedene v zaprtih prostorih v katere štejem tudi zapor in ne le fakultete. Nensi je predlagala, da "smaknem" Laomina, ki ga že dlje ni, in na njegovo mesto tebe postavim. No, niti ne vem, če veš kaj je Cherios,
zato kako naj te potemtakem imenujem za glavno kuharico? Na prvi strani te teme je tudi seznam delovnih mest in ko se boš našla notri glede na tvoje sposobnosti bomo odprl moj blokec, na katerem je vgravirano KUR.
Imenujem ga Kadrovsko Upravno Rešitve. Morda se v KUR zapišeš tudi ti Goga.

Tvoj portir
Andres
Pozdravljen Andres,
Vem, kaj so Cheerios, Fruit Loops, Cinni minnies, Corn flakes, Čokolino, muesli in podobne zadeve za dobro jutro, zato sem pravšnja za v kuhinjo. Poleg tega imam veliko izkušenj s pripravo vegetarijanske in veganske hrane, za mesojedce bom težko poskrbela, ampak saj je tukaj še Nensi. Torej častno se javljam za pomoč v kuhinji pri pripravi jedi z drugih koncev sveta, ker mi slovenska kuhinja ne diši preveč. Glede na to, da sem pa tudi nočna ptička prevzamem nase lahko vlogo trebušne plesalke, razen če se zanjo ne bo potegovala Azra. Sicer pa nas je lahko več, kajne. Bo bolj pestro.

Goga