Author Topic: Uslužbenci hotela spletni simbol X  (Read 60894 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: Uslužbenci hotela spletni simbol X
« Reply #165 on: January 09, 2009, 08:17:53 AM »
Ma ti kar Laomina za šefa pusti, jaz še vedno srčno upam, da se še kaj pojavi, ker drugače boš ti inventuro delal namesto njega  ::), Gogo mi pa daj za družbo, da bova v dvoje po kuhinji harale.  ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #166 on: January 09, 2009, 09:39:15 AM »
Kot vidim, danes nisem tukaj prva, zadnja pa tudi ne.  ;D

Kavica ali čajček, zraven pa lahko še kaj preberete http://www.dnevnik.si/novice/svet_vozil/teme/1042235103

Bom vsaj opravičila dvodnevno odsotnost.  :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #167 on: January 09, 2009, 10:47:44 AM »
Lustna fotka, Regina ;)

Ja, jaz tekam okoli raznih pisarn, ker zelim registrirat avto sive barve.  :D Bo ze kaj na tem ;)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #168 on: January 09, 2009, 10:55:17 AM »

Naš hotel je malo drugačen od recimo Leva, ali Bernardina. Predvsem tu nikomur ni potrebno mahati z diplomami ko prestopi preko praga. Z drugo besedo. Pri nas veljajo osebne sposobnosti in ne ure presedene v zaprtih prostorih v katere štejem tudi zapor in ne le fakultete. Nensi je predlagala, da "smaknem" Laomina, ki ga že dlje ni, in na njegovo mesto tebe postavim. No, niti ne vem, če veš kaj je Cherios, :D zato kako naj te potemtakem imenujem za glavno kuharico?  Na prvi strani te teme je tudi seznam delovnih mest in ko se boš našla notri glede na tvoje sposobnosti bomo odprl moj blokec, na katerem je vgravirano KUR. :D  Imenujem ga Kadrovsko Upravno Rešitve. Morda se v KUR zapišeš tudi ti Goga. :D :D

Tvoj portir

Andres

Pozdravljen Andres,

Vem, kaj so Cheerios, Fruit Loops, Cinni minnies, Corn flakes, Čokolino, muesli in podobne zadeve za dobro jutro, zato sem pravšnja za v kuhinjo. Poleg tega imam veliko izkušenj s pripravo vegetarijanske in veganske hrane, za mesojedce bom težko poskrbela, ampak saj je tukaj še Nensi. Torej častno se javljam za pomoč v kuhinji pri pripravi jedi z drugih koncev sveta, ker mi slovenska kuhinja ne diši preveč. Glede na to, da sem pa tudi nočna ptička prevzamem nase lahko vlogo trebušne plesalke, razen če se zanjo ne bo potegovala Azra. Sicer pa nas je lahko več, kajne. Bo bolj pestro. ;D

Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #169 on: January 09, 2009, 01:15:21 PM »
Lustna fotka, Regina ;)

Ja, jaz tekam okoli raznih pisarn, ker zelim registrirat avto sive barve.  :D Bo ze kaj na tem ;)

Ehhh, fotka je pač taka kot je. Z malenkostmi se nisem obremenjevala, pa je prišla prav tudi ena izrezana  ;D

Pa srečno roko .... pardon, nogo ::) ... pri sivkotu  :-*
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #170 on: January 09, 2009, 01:16:17 PM »

Kavica ali čajček, zraven pa lahko še kaj preberete http://www.dnevnik.si/novice/svet_vozil/teme/1042235103

Hvala za tale link Reginca, zanimivo  ;)

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #171 on: January 09, 2009, 05:31:11 PM »
Srebrna glava srebrn avto ki to pomeni. ??? ??? ??? ??? ??? ??? Nč ne piše norka oštja bela.
Theta Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #172 on: January 09, 2009, 09:17:09 PM »
A nič ne piše? Sigurno bodo to kakšne skrbi  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #173 on: January 09, 2009, 09:19:03 PM »
Hm...jaz imam pa rumenkota ;) :)

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #174 on: January 09, 2009, 10:36:55 PM »
Zanimiv clanek, pa se frisn.  8)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #175 on: January 09, 2009, 10:41:14 PM »
Hmmmmm ... sem pa mislila, da ljudje po vecini izbirajo srebrno barvo za avtomobile zato, da prikrijejo prah ali ostalo umazanijo.  :P
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #176 on: January 10, 2009, 12:08:55 AM »

Naš hotel je malo drugačen od recimo Leva, ali Bernardina. Predvsem tu nikomur ni potrebno mahati z diplomami ko prestopi preko praga. Z drugo besedo. Pri nas veljajo osebne sposobnosti in ne ure presedene v zaprtih prostorih v katere štejem tudi zapor in ne le fakultete. Nensi je predlagala, da "smaknem" Laomina, ki ga že dlje ni, in na njegovo mesto tebe postavim. No, niti ne vem, če veš kaj je Cherios, :D zato kako naj te potemtakem imenujem za glavno kuharico?  Na prvi strani te teme je tudi seznam delovnih mest in ko se boš našla notri glede na tvoje sposobnosti bomo odprl moj blokec, na katerem je vgravirano KUR. :D  Imenujem ga Kadrovsko Upravno Rešitve. Morda se v KUR zapišeš tudi ti Goga. :D :D

Tvoj portir

Andres

Pozdravljen Andres,

Vem, kaj so Cheerios, Fruit Loops, Cinni minnies, Corn flakes, Čokolino, muesli in podobne zadeve za dobro jutro, zato sem pravšnja za v kuhinjo. Poleg tega imam veliko izkušenj s pripravo vegetarijanske in veganske hrane, za mesojedce bom težko poskrbela, ampak saj je tukaj še Nensi. Torej častno se javljam za pomoč v kuhinji pri pripravi jedi z drugih koncev sveta, ker mi slovenska kuhinja ne diši preveč. Glede na to, da sem pa tudi nočna ptička prevzamem nase lahko vlogo trebušne plesalke, razen če se zanjo ne bo potegovala Azra. Sicer pa nas je lahko več, kajne. Bo bolj pestro. ;D

Goga

Ker veš kaj je Cherios, torej portirjev zajtrk in seveda, ker pripravljaš tudi vegeterijansko hrano, česar v naši kuhinji še nismo jemali, menim, da si pravšnja za k nam.  Medtem sem te že dodal na seznam naših uslužbencev in sicer z enakim upisoma kot ga ima Nensi. Za nadure, ali menjavo se bosta itak same med seboj zmenili. Sedaj, ko si k nam sprejeta ti zaželim veliko prijetnih obrokov, oboje vnešenih in pripravljenih. 
Kajpak bi te tudi vprašal, če veš kakšna so pri nas pravila izplačil?

Tvoj portir

Andres
« Last Edit: January 10, 2009, 12:13:44 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #177 on: January 10, 2009, 12:17:58 AM »
Ma ti kar Laomina za šefa pusti, jaz še vedno srčno upam, da se še kaj pojavi, ker drugače boš ti inventuro delal namesto njega  ::), Gogo mi pa daj za družbo, da bova v dvoje po kuhinji harale.  ;)

Inventura itak spada v tudi tvoj in sedaj Gogin opis dela, glavni kuhar je le tisti, ki vse skupaj požigosa. Kot si videla iz zgornjega kota sta sedaj dve v kuhinji in boš eventuelno tudi kaj razbremenjena.  Po drugi strani bo zdaj več časa za čiščenje čevljev na delovnem mestu, zato  prosim, če tega ne počnete ob štedilniku. Lahko pa ob hladilniku. :D
Istočasno tudi upam, da se še kje pojavi Laomin, saj fant ima neko žilico za kuhanje, spolno mešana struktura v kuhinji pa utegne biti le še plus.

Tvoj portir

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #178 on: January 10, 2009, 12:23:04 AM »

O Regina, zdaj sem pa ponosen na moj lastni znoj, ko te dva dni ni bilo.  Čestitam za ta članek, slika pa je tudi dobra, čeravno nekje preveč osvetlena. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #179 on: January 10, 2009, 07:34:05 AM »
Dobro jutro...na hitro vas pozdravim, en čajček spijem...potem pa veselo na delo. Danes bomo tudi pri nas thetali na veliko...tako kot še na mnogih koncih. Očitno je tak vikend, ni kej kva ;) :P
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115