IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Gaja on September 09, 2010, 12:09:21 PM Predlagam, da ga vodi Neška, če ima čas in ni drugih prostovoljcev. GajaNašlaaaa Sorry...ampak vidim, da ste odlično speljali tudi brez mene
Predlagam, da ga vodi Neška, če ima čas in ni drugih prostovoljcev. Gaja
Jaz se tudi malček pozno,ampak od srca zahvaljujem, Gaja!
Quote from: Zarja on September 09, 2010, 10:23:09 PM...ker pač oni rabijo da mam jst telefon... Ne bom komentiral. Bo namesto mene.
...ker pač oni rabijo da mam jst telefon...
V četrtek ob 15,40 imam mukotrpni drugi del to= ustni, malo čisto malo sem boječka potrebovala bi malo podpore (če bo veliko toliko bolje ) da pride na plan vso potrebno znanje, da se mi odvozla jezik in odgovarjam vse pravilno, da bo čimmanj vprašanj, naj bodo lahka, da bom odgovarjala 100% pa da profesorica rabi čisto malo podatkov .Itak da bom, ker prmajdun je zadnje kar mi je ostalo, ufa Hvala vam za to by
Oh, ne vem kaj da rečem, hvala, še se je utrnila. Res ste superca vse Daia, angelčkom se zahvali v mojem imenu že pri pisnem so mi bili v pomoč, potem sem izrazila željo da bi v našem študijskem središču opravljala ustni (drugi so morali v Maribor) in prispe sporočilo da bo doma, juhej, še to slednje in smo fertik.Hvala vsem By