Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing
Projekt-manifestacija II.
Gregor:
Torej predlagam, da danes začnemo ob 22.00. Moj predlog je, da bi 5-10 minut občutili hvaležnost, nato pa bi naslednjih 10 minut posvetili Luku. Dovoljenja, da bi vstopali v njegovo energetsko polje, z njegove strani nimam, zato ne bi bilo etično, da "brskamo" po njem. Lahko pa mu pošljemo svoj notranji mir, občutke zaupanja, hvaležnosti, podporo pri zdravljenju. In napišemo morebitna sporočila, ki jih ob tem dobimo zanj.
--- Quote from: Tea on January 08, 2009, 05:55:21 AM ---Torej danes bom z vami /sicer bomo pa že, jaz namreč tetiram od 5.30 - 6h, ko me ne motijo telefoni in močno dvomim, da bo kdo takrat prisoten, ko ste vsi nočni ptički/.
Za danes pa samo povejte, ali bo zdravljenje in kdo bo vodil in kdaj bo. Vas vsekakor počakam. :)
--- End quote ---
Kakšen je tvoj predlog glede vodenja?
Vse dobro, Gregor
Tea:
Meni se zdi Gregor, da jaz tukaj nekaj ne razumem
če naj kaj delamo, potem potrebujemo njegovo dovoljenje, torej tisti, ki bo vodil, ostali pa itak ostajamo na srčni.
Jaz nikomur ne dam nič in nočem biti vpletena /to je stvar med kreatorjem in njim, če privoli/
Tea:
--- Quote from: Nena on January 08, 2009, 08:30:36 AM ---Med 5:30 in 6:00 bi meni tudi odgovarjalo in se ti z veseljem pridružim. Jutranje thete so zakon, pa še naštelaš e za cel dan na "pravo" frekvenco ;) ang:
--- End quote ---
no superca Nena, se veselim tvoje družbe. Kadar thetiram s tabo je tko fajn ;D
Gregor:
--- Quote from: Tea on January 08, 2009, 09:04:38 AM ---Meni se zdi Gregor, da jaz tukaj nekaj ne razumem
če naj kaj delamo, potem potrebujemo njegovo dovoljenje, torej tisti, ki bo vodil, ostali pa itak ostajamo na srčni.
Jaz nikomur ne dam nič in nočem biti vpletena /to je stvar med kreatorjem in njim, če privoli/
--- End quote ---
Potem pa dajva to razjasnit :). Kot vidim, si imela namen zdraviti s theto. Jaz o theti ne vem nič oz. malo iz pripovedovanja. Tudi Luka o tem ne ve nič. Danes pride k meni prvič in moja ideja zaenkrat ni bila zdravljenje - odpravljanje izvorov njegove bolezni. Imam namen izvedeti kaj več o tem in sploh o njegovi pripravljenosti na zdravljenje iz pogovora z njim. Čutim pa, da ga skrbi in da rabi podporo pri svojem obratu vase.
Moja ideja je bila, da mu zaenkrat iz svojih srčnih središč pošljemo podporo, mir... kaj več pa kdaj drugič - predvsem odvisno od Luka.
Vse dobro, Gregor
Andres:
Gregor. Glede na tvoje pretekle poste verjamem, da nisem edini, ki je mislil na zdravljenje s theto. V tem postu govoriš o nasprotnem, torej o srčni podpori.
Vse v redu, le priporočljivo bi bilo, da Luka vendarle kakšno besedo napiše tudi sam.
Andres
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version