Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma VIII
Regina:
Tukaj nadalujemo iz strani http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,811.405.html
Pa prijetne sanje vam želim ang:
megica:
dobro jutro vsem.pravkar iz postelje še hudo pod vplivom sanj.
regina meni večkrat razložiš sanje,moram rečt da zadnjo razlago,ki si mi dala,se zdaj nekako odvija in razumem.
zadnje čase imam kar precej močne sanje,ki mi pustijo še cel dan pečat.
danes sem pa imela nenavadno izredne.
in sicer bila sem v bolnici,ma kot nek oddih nisem bila bolana,bil je moj roj .dan in ne vem kako bi mogla kar naenkrat jaz nekaj tam v bolnici dežurat.pol sem se odločila da grem povedat predstojnemu da ne bom dežurala,saj je moj roj.dan in dokler sem čakala da pridem na vrsto,do predstojnega je bilo tam par ljudi,in ena ženska in me je začela gledat ,kot da ima neke bioenergetske moči,in kar naenkrat sem padla po tleh kor v nekem transu,cela sem se tresla ko sem bila na tleh,zavedala sem se da me zdravi ta ženska,čutila sem da je moje telo celo nekako polno z boleznimi in da mi v tistem trenutku izginjajo in takrat sem v prispodobi videla lep križ iz zlatih enakomernih krogov.potem me je še prijela na mestu ledvic,takrat me je kot da bi udarila strela in ven je šlo vse slabo.vstala sem in bila drugačna brez bolezni.in precej bolj mirna.
to je bilo to.precej kajne.v resnici sem upam no zdrava,nisem pa mirna to je res.
prosila bi za razlago teh sanj.moram reč,da se mi meni moje sanje velikokrat resnično zgodijo tako kot sem sanjala.
lp vsem
Regina:
Ledvice tudi so simbolično povezane z notranjim mirom, zato naredi vzporednico z vsakdanjim življenjem in razmisli, kdo ali kaj ti ga kali. Seveda gre samo za igro besed - to niso drugi ljudje. Mir si ti, notranji mir je v tebi. Le poiskati ga moraš.
Pa prijeten, miren dan želim, megica. ;)
megica:
hvala za odgovor.bo držalo.moj notranji mir moti hitenje,nenehno hitenje.in verjetno že celo telo hrepeni po notranjem miru.
upam da ga bom našla tako kot v sanjah.
lp vsem
Regina:
Če ni nič drugega, samo hiti počasi ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version