Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma VIII
apemaya:
--- Quote from: Regina on February 02, 2009, 05:54:15 PM ---
--- Quote from: apemaya on February 02, 2009, 05:08:20 PM ---
--- Quote from: Regina on February 02, 2009, 04:46:42 PM --- Sicer pa, saj lahko tudi sanje usmerjamo ali pa si jih naročimo kar "po želji" ;D
--- End quote ---
Zakaj bi pa nekdo to naredil? Me kar tako zanima, saj sem jaz vesela sanj in tako vem, kaj me resnicno muci ::)
--- End quote ---
Saj si že slišala za lucidne sanje? To je eden izmed načinov, ko lahko sanje vodimo samostojno ali pa celo skupinsko za lažje "preverjanje". V resnici tudi sama nisem naklonjena takemu usmerjanju sanj, je pa res, da sem že marsikomu svetovala, da se tega loti ali celo šla z njim skozi, ker za grozno moreče in nekaj let ponavljajoče sanje skoraj ni boljšega zdravila, kot da svoji podzavesti naročiš srečen konec. ;)
--- End quote ---
Ok, ce nekomu pomagas tako kot opisujes, potem se mi zdi pametno. Sicer pa naj vsak sanja, kar pac sanja ;)
Darja:
--- Quote from: Regina on February 02, 2009, 10:07:12 PM ---
--- Quote from: Darja on February 02, 2009, 07:24:18 PM ---Meni..se kar sanja..sanja..par dni nazaj sem sanjala,da sem morala nekam it..in grem po cesti in ta cesta se naenkrat zoži v pot ,ki gre v hrib...nadaljujem pot...začne se temniti in sama sebi rečem,da se ne bom prišla tja pravi čas in ,da se bom izgubila..nakar sem krenila levo po drugi poti...in nato sem se zbudila... :-\
Iz sobote na nedeljo pa skoraj nič spala,prave moraste sanje..o pokopališču,da se je eden z avtom kar zapeljal tja..potem o policistih..pa o nekih kriminalcih..prav zoprne sanje :-\
--- End quote ---
Vidim, da te vleče nazaj v preteklost, v neke stare vzorce. Do tega časa in do nekih ljudi iz tega obdobja si nezaupljiva, zato bo najboljše, da si prisluhneš in se ravnaš po svoji intuiciji, da se znebiš trenutnih skrbi.
--- End quote ---
Hvala Regina...pa se res veliko s preteklostjo ukvarjam
Nena:
Živijo...evo mene, končno se zopet spomnim vsaj en dva delčka moji sanj. :D ;D
Sem se vozila s fantom od sestrične nekam v gozd, kjer se sestrična praznovala roj. dan. Bila je en koča na samem v gozdu. Tam je bilo polno ljudi, ki jih nisem poznala in sem precej samozavestno stopila med njih in vse pozdravila, kar sicer ni v moji navadi. Raje malce tipam nekje iz ozadja. Spomnim se, da sem sestrični dla en prfum , ki je bil v steklenički v obiliki srčka in notri je bil parfum roza barve. Na mizi pa je bilo tortic...njami..
V drugem delu pa sem bila z eno prijateljico v neki restavraciji, samopostrežni. Ona je morala nekam it, jaz pa sem ji rekla, da se odbiva zgoraj...šla sem po stopnicah navzgor, ko se je za mano našel en starješi moški, ki me je prijel za rit. Najprej sem pomislila, ja tako pač je. Potem pa sem se iznenda obrnila in mu rekla, da če me še enkrat zagrabi, mu bom glavo odtrgala. Nekaj je čudno geldal in negodoval, ampak je bil mir. Ko sem prišla gor je bila zunaj terasa, ki je bila prazna, notri pa polno ljudi. Usedla sem se zunaj in na mizi sta bili dve skledi solate, v eni zelena v eni rdeč radič. Slišala sem, da so se notri pogovarjali, če ni nič solate..ampak sem si mislila..kdo jim je kriv..jaz imam tukaj dve skledi. Kaj pa notri tičijo....In sem veselo jedla to solato.
Več se pa ne spomnim.
Kaj omembe vrednega v teh sanjah, Regina??? 8) :-*
Regina:
--- Quote from: Nena on February 04, 2009, 11:16:26 AM ---Kaj omembe vrednega v teh sanjah, Regina??? 8) :-*
--- End quote ---
Nena, na splošno je videt vse ok ali pa vsaj nič posebnega na psihičnem nivoju, na fizičnem pa kot da se nekaj kuha. Zaključila si s solato, pa si kar privošči nekaj več vitaminčkov, da te ne oplazi kakšna virozica. ;)
lordwolf:
Pozdravljena Regina.
Zadnje čase se ne spomnem sanj, saj jih počasi živim ;) a vendar ene od sanj so mi ostale. V enih sem dobil neko čredo ovac za pazit in nisem vedel, kaj naj z njimi počnem in zakaj je sploh meni vse to zaupal, ker sem se tam znašel po naključju.
Druge sanje so bile, da sem popolnoma shiral. Namreč v zadnjem letu sem shujšal 15KG in sedaj sem v formi, sanjal pa sem, da so mi rekli, da sem shiral in ko sem pogledal roko, je bila res kost in koža z neko izsušeno mišico in sem se zamislil, kako da nisem opazil, da sem tako shiral. Ker ravno tako nisem opazil, kako sem se zredil...
Lep pozdrav
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version