Author Topic: URNIK skupinskih manifestaicij  (Read 67057 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: URNIK skupinskih manifestaicij
« Reply #15 on: January 16, 2009, 09:36:00 PM »
To sem pa tudi jaz že mislila vprašat  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline darchi

• Novinec
  • *
« Reply #16 on: January 17, 2009, 08:10:52 AM »
Danes sobota ob 22.00 do 22:15 - program hvaležnosti

Offline darchi

• Novinec
  • *
« Reply #17 on: January 18, 2009, 06:40:47 PM »
Danes nedelja ob 22.00 do 22:15 - program hvaležnosti

Offline darchi

• Novinec
  • *
« Reply #18 on: January 19, 2009, 11:58:27 AM »
Danes ponedeljek ob 22.00 do 22:15 - program ljubezni

Offline darchi

• Novinec
  • *
« Reply #19 on: January 21, 2009, 02:07:31 PM »
Danes sreda ob 22.00 do 22:15 - program ljubezni

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #20 on: January 22, 2009, 03:49:46 PM »
Zdravljenje na daljavo ob 21 uri.  Vodi Tea.
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #21 on: February 05, 2009, 03:58:34 PM »
Jutri v petek 6.2. ob  22. uri bomo delali Theto.  Namen le te je, da pospremimo našega člana Ivana Knavsa v drug svet, kjer mu bo brez dvoma lažje.

http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,1116.0.html

Andres
« Last Edit: February 05, 2009, 04:04:34 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #22 on: February 06, 2009, 01:52:50 PM »
Samo spomnem na Theto nocoj za našega člana  Ivana Knavsa, da mu le tako prehod tja lažji.

Začetek ob 22:00, trajanje 15 minut. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #23 on: February 15, 2009, 07:14:54 PM »
Čez 45 minut ob  20. uri je theta zdravljenje za Ljubotovega očeta.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #24 on: March 20, 2009, 08:36:04 AM »
Svetovna meditacija za ublažitev posledic finančne krize, recesije in zmanjšanje brezposelnosti

Vabimo te k sodelovanju v meditaciji, ki bo 25. marca 2009 ob 21. uri (ne glede na časovni pas, v katerem se nahajaš) potekala po vsem svetu, za ublažitev posledic finančne krize, recesije in zmanjšanje brezposelnosti.

Pri sebi ali med prijatelji in svojci verjetno že lahko občutimo posledice krize ali pa vsaj poznamo koga, ki mu grozi izguba zaposlitve, oteženo odplačevanje kreditov ali katera od številnih drugih posledic recesije. Dejstvo je, da se število stečajev in odpuščanj vsak dan povečuje, da ukrepi vlad po svetu ne dajejo pravih rezultatov, vsakodnevno dobivamo nove korekcije finančnih prognoz, ob tem pa strokovnjaki napovedujejo, da dna krize verjetno še nismo dosegli. Zaradi velikih socialnih stisk pa tudi skoraj ni več časa za ukvarjanje z okoljsko-podnebnimi spremembami, katerih posledice imajo lahko še hujši vpliv kot recesija in finančna kriza skupaj. Zato je čas, da poizkusimo z drugačnim pristopom k reševanju nastale situacije.

Veliko je dokazov, da je meditacija ali molitev pomagala rešiti velike osebne in tudi globalne probleme. Zato te vabimo, da se pridružiš pozivu in nisi le pasiven opazovalec, ampak s svojim angažiranjem postaneš del rešitve!

Meditacija je popolnoma enostavna in ni vezana na nobeno veroizpoved, spol ali raso, tako da se ji lahko pridruži resnično vsak. Uporabiš lahko »uradno« meditacijo, kakšno od znanih meditacijskih tehnik ali pa si zamisliš svojo oziroma uporabiš katero od teh, ki so jih zbrali na forumu. Če ti je bližje molitev, potem izberi molitev. Kar ti je ljubše – glavno je, da smo na ta dan združeni s skupnim namenom.

Meditacijo lahko izvajaš sam, meditiraš v skupini ali pa se pridružiš molitvi v cerkvi. Če jo boš izvajal sam, se lahko usedeš, ležeš ali zavzameš kak drug udoben položaj; lahko meditiraš v tišini ali pa si zavrtiš sproščujočo glasbo; že pred meditacijo lahko tudi zapreš oči in za nekaj časa svojo pozornost usmeriš na vdih in izdih, da se umiriš, pomembno je le, da se počutiš udobno in se sprostiš. Potem počasi začneš z meditacijo.

Meditacija
Predstavljaj si, da svet oblijejo ljubezen, zaupanje in prijateljstvo ter ga prežemajo le pozitivne vrednote in modrost.
Predstavljaj si, kako vsi ljudje dobijo navdih in moč, da postavijo pravičnejši finančni sistem in se v podjetjih zbudi inovativnost,
ki omogoči zelenim tehnologijam, da ustvarjajo nove zaposlitve, kar vodi v blaginjo in sožitje z naravo.
Predstavljaj si, da pohlep in izkoriščanje zamenjajo razumevanje, sodelovanje, pomoč in spoštovanje,
ki postanejo temelji za pravičnejšo delitev dobrin in spoštovanje človekovih pravic.
Predstavljaj si, da se vsi ljudje zavedamo pomena enakopravnega tehničnega, ekološkega in duhovnega razvoja.
Predstavljaj si, kako se vsi ljudje z meditacijo povezujmo v eno in skozi svetlobo in ljubezen ustvarjamo boljši svet.

Po koncu meditacije ostani še nekaj časa v svojem položaju in občuti, kako se energija luči kot val svetlobe in ljubezni širi od Avstralije na vzhodu, preko  SLOVEnije, do Havajev na zahodu ter v harmoniji z naravo in vesoljem objema ves planet.

Če se dogodka ne moreš udeležiti, ob dogovorjenem času pošlji vsaj nekaj dobrih misli in se tako pridruži delovanju pobude. Pomembno je, da svoj čas in pozornost družno in hkrati posvetimo skupnemu dobremu namenu. V kolikor se bo meditaciji širom sveta pridružila kritična masa 144.000 ljudi, bo na svetovni ravni dosežena občutena sprememba pri izboljšanju planetarne situacije.

Pošlji to pismo tudi svojim prijateljem in znancem, tako boš pomagal mnogim, ki so se znašli v stiski, in marsikomu dal upanje in pogum, da se sooči s krizo in se zave, da v njej ni sam. Hkrati pa bomo vsi skupaj tvorno pridali svoj delček za lepši ter pravičnejši svet.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #25 on: March 20, 2009, 11:06:42 AM »
Verjameš v moč prijazne misli?

Verjameš, da si lahko vsak izmed nas in vsi skupaj zamislimo boljši svet? Naredimo to skupaj.

V trenutku enakonočja - v petek 20. marca ob 12.44 uri za kratek čas pomisli na nekaj tebi in svetu PRIJAZNEGA.

(Povsod po svetu nastopi enakonočje v istem trenutku, ob različnih urah glede na časovni pas; takrat nastopi pomlad na severni polobli oz. jesen na južni polobli.)

Čez 24 ur - v soboto 21. marca ob 12.44 ponovno za nekaj trenutkov pomisli na nekaj prijaznega. Ob prijazni misli lahko tokrat tudi posadiš kakšno rastlino, zapoješ, se zahvališ, sam ali v skupini moliš, meditiraš,. kar ti je najbližje.
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #26 on: March 20, 2009, 12:45:41 PM »
v petek 20. marca ob 12.44 uri za kratek čas pomisli na nekaj tebi in svetu PRIJAZNEGA.

Ta post pa me je dobesedno poklical, da sem točno ta trenutek prišla na forum.  ang:
Pa sem ga ujela  :-*
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline strela

• Novinec
  • *
« Reply #27 on: March 20, 2009, 12:58:08 PM »

Sredi dela in čiščenja, sem skoknila še na internet. Točno ob 12.44 sem se vsedla za računalnik in pomislila na angele ang:. Saj velja a ne, čeprav meditirala glih nisem.
Bom pa zdaj med sukanjem sesalca in krpe meditirala in mislila lepe in prijazne misli ;D

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #28 on: May 08, 2009, 02:26:07 PM »
Skupinsko zdravljenje za mojo nečakinjo in za vse, ki se bodo napisali zraven v nedeljo ob 17.30.   

Gajina nečakinja
Davorin
Martin
Alda

« Last Edit: May 08, 2009, 04:19:38 PM by Andres »
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #29 on: May 10, 2009, 12:48:21 AM »
Tale urnik zgoraj naj bo malo bolj viden, ker je tema precej dol padla. Danes torej ob 17:30 je theta zdravljenje.
Moja astro karta

9ZK število 858