Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing

Theta zdravljenje na daljavo

<< < (46/72) > >>

Tea:

--- Quote from: Andres on January 22, 2009, 09:26:01 PM ---Zanimivo zdravljenje nocoj, zato podajam moja zapažanja.  Kar precej velika skupina je bila v primerjavi z zadnjič. Tista ta blond me je poljubila na lase levo zgoraj kmalu po tistem pa so me zapekle oči, ki sem jih imel zaprte.  Sploh nebi bil pozoren na to, čeravno me pečejo nikoli ne, vendat točno tisti hip je bila po TV reportaža z ženo enega od policajev, ki so ga ponoči peljali v bolnico, saj je policija uporabila solzilec, protestniki pa kamenje.  Morda pa so me oči zaradi solzilca zapekle. :)

Še ena zanimivost.  Prišla je ena ženska, črnolasa, na pogled kot čarovnica. Ta sploh ne spada v našo skupino in takim je navadno dovolj, če jim rečeš, da so beta.  Njihov biosistem se na podlagi podane resnice upre in tako je tudi odšla, četudi je še malo tavala okoli nas.

Andres

--- End quote ---

Zanimivo Andres

Jaz sem čutila samo naš krog in kreatorjevo svetlobo okrog nas, tako da smo bili zaščiteni tudi z Kreatorjevo ljubeznijo, ki sem jo poslala vsekemu izmed napisanemu na spisku

ang:

Andres:
Tea. Mogoče pa zato ni mogla v naš krog, ampak je od zunaj bluzila. 

Andres

bik7:
fala fala že skoraj zdrav  :D :D :D :D

Tea:

--- Quote from: Andres on January 22, 2009, 09:30:01 PM ---Tea. Mogoče pa zato ni mogla v naš krog, ampak je od zunaj bluzila. 

Andres

--- End quote ---

možno

sto ljudi, sto čudi

apemaya:
jaz ocitno nekaj ne delam prav, ker mi ne gre. No, me pa veseli, da ste opravili.

Me pa zanima- kaj tocno pomeni osredisciti se v srcu. Mogoce pa tega ne razumem :-\

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version