Author Topic: Theta zdravljenje na daljavo  (Read 88901 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Theta zdravljenje na daljavo
« Reply #270 on: January 23, 2009, 09:32:57 PM »
Jaz sem nazaj.  ;)
Se mogoče kdo iz seznama bori z vrtoglavico ali pa jo je imel kdo izmed vas?
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #271 on: January 23, 2009, 09:46:06 PM »
Jst sn super tea bo pa povedala ko se vrne. zgleda da je gor ostala. A ja fala :D
Theta Practitioner™

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #272 on: January 23, 2009, 09:46:26 PM »
pa mekoga zgoraj levo malo boli zob, šestica?
nekdo ima bolečino v levem gležnju?

to so moji izvidi  ;)

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #273 on: January 23, 2009, 10:18:38 PM »
No in tudi jaz sem nazaj. Bik7, naj rečem hvala za kompliment "pupa". ;D No, ppa saj počasi se že prepoznamo.  ;)

Hvala za zdravljenje in za podporo prav vsem. Hvala tudi za zaupanje in sodelovanje.

Tole je bilo pa zopet pestro. Že kar malo smešno.
 Najprej smo se držali za roke in bili v zeleni ... energiji. Prijetno toplo božanje. Nato od nekod priteče, pribeži moški v oklepu od nog do glave in objame temnolasega moškega. Ta moški ne ve kaj naj z njim, oklepnik le izjavi "Ne morem več" (oklep lahko ponazarja strah ali ujetost  ??? ). V drugi sliki vidim temnolaso žensko krajših las (spete s sponko), moderno oblečena; kratke jakne, hlač do meč, k sebi je stiskala veliko torbico in v hitenju nekaj razlagala mlajši dolgolasi ženski. Mudilo se ji je, kot da je na nekem zbirališču, kot da še čaka na koga, da se odpravijo na potovanje. Nato vidim kip svobode. Zatem vidim, da se več ljudi spušča po steklenem toboganu. (nekako brez smisla, a morda komu kaj pove). Nekoga bolijo noge. Neka ženska ima bolečine v križu. Neka druga nekaj z maternico. Nekdo nekaj z grlom ali težave s komunikacijo, izražanjem. ves čas vmes se je pojavljala zelena, roza, bela in mavrična  energija. Izmenično. Mlajši moški s kapuco na glavi je imel neko darilo v roki in ga pogledoval in se oziral naokoli, kot da dvomi, da je to prav kar počne (pišem po občudkih ob "slikah"). Nato sem bila z množico ljudi pod zelenim slapom. Vse te slike in še kakšna, ki se je trenutno ne spomnim, se dogajalo izmenično s temi energijami. Bile so ves čas prisotne. Na koncu, ko sem že mislila, da je zaključeno, pod belim slapom, se pojavi nenavaden val vmes s temnimi pikicami oz. kot pesek in mimo so se z vso hitrostjo gibala neka nenavadna bitja. Kot se pojavilo, tako odšlo. Na koncu sem imela svinčeno težko desno roko.

Uh, cel roman.  ;D

objem prav vsem in prijetne sanje  :-*
lahko noč
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #274 on: January 23, 2009, 10:22:09 PM »
ste imeli spet zanimivo. Kar je se bolj zanimivo, da se opisi oseb ponavljajo :o

Offline darchi

• Novinec
  • *
« Reply #275 on: January 24, 2009, 06:21:20 AM »
Hvala Neely!
Jaz imam pa zadnje čase (dni) težave pri teh skupinskih projektih. Ali nič ne čutim/vidim, ali le kako malenkost. Je to lahko zaradi utrujenosti, zaradi intenzivnih sprememb (učenj), ki se mi dogajajo, ali le kak vzorec. Sama še nisem dobila odgovora. Zadnjič je Goga sicer rekla, da me je čutila, a jaz sem precej na suhem. Je imel kdo že taka obdobja? Hvala in lepo soboto želim,

Darchi

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #276 on: January 24, 2009, 07:21:44 AM »
Hvala Neely

Tudi jaz sem plavala v zeleni barvi, obdana z marjeticami, gerberami in vrtnicami ... potem pa me je kar zmanjkalo in sem se zbudila šele zdaj zjutraj.

Zelo prijetno in pomirjujoče je bilo.

ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #277 on: January 24, 2009, 07:23:14 AM »
Hvala Neely!
Jaz imam pa zadnje čase (dni) težave pri teh skupinskih projektih. Ali nič ne čutim/vidim, ali le kako malenkost. Je to lahko zaradi utrujenosti, zaradi intenzivnih sprememb (učenj), ki se mi dogajajo, ali le kak vzorec. Sama še nisem dobila odgovora. Zadnjič je Goga sicer rekla, da me je čutila, a jaz sem precej na suhem. Je imel kdo že taka obdobja? Hvala in lepo soboto želim,

Darchi

Poskusi se sprostiti in ne pričakuj, da bi morala kaj videti ali čutiti. Enostavno se umiri in bodi.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline strela

• Novinec
  • *
« Reply #278 on: January 24, 2009, 08:55:15 AM »

Neely, hvala :-* ang:
ThetaHealing Practitioner™

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #279 on: January 24, 2009, 09:52:22 AM »
Hvala vsem za zdravljenje, še posebej tebi Neely. Moram reči, da nisem mogla umirjeno ne sprejemati ne pomagati, ker se mi je zavleklo delo s stranko in sem hitela po sina, tako da sem najbrž jaz bila tista, ki je hitela z veliko torbico (od računalnika). Bi vam rade volje vrnila prijaznost tako, da bi danes zvečer vodila skupinsko zdravljenje pa imamo doma težave z internetom in moram hodit v službo brat mejle in sodelovat na forumu.

Če bo kdo danes vodil zdravljenje bi dala na seznam mene in Nea pa še prosila bi, da naši internetni povezavi pošljete zdravilnih energij. Bom še sama delala na tem in poročam.

:-* Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #280 on: January 24, 2009, 03:06:41 PM »
Darchi, prosim.  :) Lahko je utrujenost. Ti se le prepusti, kot je že rekla Tea (me prav spominjaš name  :D), saj dobiš ravno tisto kar potrebuješ. Sama sem se včasih tako trudila , da sem imela migrenske glavobole. Veliko je odvisno od dihanja in da sprazniš um. Ja, včasih od samega pričakovanja pozabimo dihati.  Dala si svoj prispevek. Hvala. :-*

Tea, prosim in hvala tebi za podporo. Jaz tokrat rožic nisem videla. Sem pa prejšnjikrat pozabila povedat, da sem videla orhideje (simbolika cvetja mi še ni najbolj blizu, niti občutkov v tej smeri nimam). Tudi "slike" oseb, ki so jasne, so vedno druge. Do zdaj se še niso ponavljale.
Me veseli, da si tako čutila in da te popeljalo v prijeten spanec. Tudi jaz sem čutila prijetno toplino. Hvala. :-*

Strela, prosim in tudi tebi hvala. :-*

Goga, prosim.

vse toplo objemam  :-*
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline darchi

• Novinec
  • *
« Reply #281 on: January 24, 2009, 04:15:49 PM »
Neely hvala, tvoja izkušnja z dihanjem oz z nedihanjem, pa res tudi zame včasih velja  :D. Pa še utrujenost je verjetno delno razlog, ker mi takšne ure manj ustrezajo, sem bolj jutranji tip. Hvala!
Darchi

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #282 on: January 26, 2009, 09:35:09 PM »
Jutri ob 12h imam izpit. Prvi, pri katerem si bom pomagala s Theto.
Če ima kdo čas in je pripravljen, se priporočam za vzpodbudne pozitivne misli.
Hvala.

Objem vsem!

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #283 on: January 26, 2009, 09:37:19 PM »
Škorpika evo moje drage  in mene ti v podporo. :D :D :D
Theta Practitioner™

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #284 on: January 26, 2009, 10:04:17 PM »
pa vidva sta super...  ;D

Hvala. Poročam jutri zvečer,kako je šlo.

Hvala še enkrat!

Objem! ang: