Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelska sporočila
Tea:
Nensi, nekako si ti postala urednica tegale angelskega kotička ...... ne vem če sodi sem
Večkrat preko dneva dobim jasna sporočila za ljudi, s katerimi sem v stikih. Me prešine nekaj, vendar potem tega nikdar ne sporočim. Pa mi je šinila ideja, da bi mogoče pa tule vsaj za vas napisala besedo, ki so mi jo prišepnili ...
Bi bila pa vesela, če bi vsi sodelovali, če imate mogoče tudi vi kakšne takšne izkušnje. Torej če ima kdo kakšno sporočilo zame, bom zelo vesela.
Danes me je prešinilo tole sporočilo za Gogo
Hvala ker te poznam, dobra duša si
pa za Neno
vse bo v redu ...... na pravi poti si
ang:
Gaia:
Draga Tea,
Hvala za to prekrasno sporočilo. Si me res globoko ganila. Tudi jaz sem vesela, da te poznam in komaj čakam, da te ponovno vidim v živo in srčno objamem. ;D
Bom z veseljem sodelovala v tej rubriki, ko dobim sporočilo za kakega izmed vas.
Z ljubeznijo, :-*
Goga
Nena:
--- Quote from: Tea on January 07, 2009, 11:20:04 AM ---
pa za Neno
vse bo v redu ...... na pravi poti si
ang:
--- End quote ---
Hvala Tea, :-* angeli me prav berejo. Sem res v enem čudnem precepu te dni 8) :-\
Vsekakor, če dobim sporočilo za koga, to napišem. :)
nensi:
--- Quote from: Tea on January 07, 2009, 11:20:04 AM ---Nensi, nekako si ti postala urednica tegale angelskega kotička ...... ne vem če sodi sem
...
--- End quote ---
Hvala Tea za tole uredniško čast, ki si mi jo namenila, kakšnih pretenzij na prestol nimam, se pa res največ zadržujem v tehle sobanah ja.
Super se mi zdi, da si odprla to temo in verjamem, da bo v njej polno sporočil.
Lepo bodi, nensi
Tea:
ah, kaj bi Nensi ........ meni je v veselje, da si tako lepo odprla Angelsko delovanje ............
in ker sem zadnje čase hudo delala prav na sprejetju sistema, reda in discipline .... hehe, punce so me direkt pahnile notri ... potem sem tam kjer sem. Torej naša draga UREDNICA NENSI hvala ti
ang:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version