Author Topic: Angelska sporočila  (Read 78631 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
Re: Angelska sporočila
« Reply #105 on: June 05, 2009, 12:02:41 PM »
Brez strahu se jasno odločite kaj si želite. Zahvalite se Bogu, da tudi on prispeva k uresničitvi vaših ciljev, želja. Poslušajte svoje srce in bodite pozorni nasporočila Božjega vodstva. Zaupajte! ang: :-*
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #106 on: June 05, 2009, 02:33:17 PM »
Brez strahu se jasno odločite kaj si želite. Zahvalite se Bogu, da tudi on prispeva k uresničitvi vaših ciljev, želja. Poslušajte svoje srce in bodite pozorni nasporočila Božjega vodstva. Zaupajte! ang: :-*

:-* ang:

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #107 on: June 08, 2009, 12:54:13 PM »
SONJA

Prinašam vam sporočilo vaše ljubljene osebe:
"Prežemata me sreča in mir in zelo te ljubim. Ne skrbi zame."
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #108 on: June 27, 2009, 08:23:39 PM »
Nadangel Gabrijel
Skrbnost

Ko skrbite za otroka, skrbite za lastnega notranjega otroka. Ta hip je za vas pomembno, da počnete tako eno kot drugo.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #109 on: June 27, 2009, 09:39:23 PM »
 :-*

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #110 on: June 29, 2009, 11:44:12 AM »
:D  :-*  ang:

ZADRŽITE SKRIVNOST ZASE

Napotek za vas je molk, dokler ne nastopi trenutek, da razkrijete podatke. Zadržite svoje in tuje skrivnosti zase in dokažite, da vam drugi lahko zaupajo. Je tudi čas, da se zazrete vase, da pridete do svoje modrosti, nato jo ustrezno podelite z drugimi. Zadržite svoje mnenje in skrivnosti drugih zase.

Offline Princes

• Mojster
« Reply #111 on: June 29, 2009, 01:12:36 PM »

ZADRŽITE SKRIVNOST ZASE

Napotek za vas je molk, dokler ne nastopi trenutek, da razkrijete podatke. Zadržite svoje in tuje skrivnosti zase in dokažite, da vam drugi lahko zaupajo. Je tudi čas, da se zazrete vase, da pridete do svoje modrosti, nato jo ustrezno podelite z drugimi. Zadržite svoje mnenje in skrivnosti drugih zase.

Iz katerega snopiča kart je to sporočilo?
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #112 on: June 29, 2009, 01:45:05 PM »

ZADRŽITE SKRIVNOST ZASE

Draga Princeska, to je pa Atlantida. ;)

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #113 on: June 29, 2009, 01:49:53 PM »
Jaz se ravno sprehajam skozi Atlantidsko obdobje sem pa tja, mi je pa sporočilo všeč, mi paše trenutno v moj kontekst.
Hvala neely  :)

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #114 on: June 29, 2009, 02:27:31 PM »
Jaz se ravno sprehajam skozi Atlantidsko obdobje sem pa tja, mi je pa sporočilo všeč, mi paše trenutno v moj kontekst.

Prosim Nensi. Z veseljem. Ko sem se ustavila tu, so mi angelčki rekli, da potrebuješ sporočilo. ;)
Še prej pa malo opišem kaj me privedlo, da sem si jih kupila ... Lansko leto, nekje v začetku leta, so se mi večkrat zaporedno pojavljale vizije povezane z Atlantido ... Seveda jih kot ostalo najprej nisem razumela, nakar me pritegne na Canguri ponudba prednaročila le teh kart. In postale so moje (no, ne takoj, saj sem čakala nekaj mesecev nanje, plačane seveda ...  ;D :P )

Zate ...
KOZMIČNA POMOČ
Navodilo zate je, da prikličeš Veliko kozmično energetsko polje, saj je nastopil čas za uresničitev tvojih sanj. Preden pa začneš prositi za kozmično pomoč, se umiri in osredotoči na svojo vizijo. Negativne misli odpihni stran in prikliči Vijoličen plamen, da jih raztopi. Stori korak naprej. Zdaj. Kozmos ti je pripravljen pomagati.
  ;)  :-*  ang:

Naj ti sporočilo služi ...  ;)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #115 on: June 29, 2009, 03:10:37 PM »

ZADRŽITE SKRIVNOST ZASE

Draga Princeska, to je pa Atlantida. ;)

Hvala Neely :-* To sporočilo in sporočilo Nensi je zelo globoko. Te lahko prosim za sporočilo zame? Sicer pa si jih bom morala kar nabaviti v prihodnosti.

Hvala še enkrat Neely :-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #116 on: June 29, 2009, 03:55:58 PM »

Prosim Nensi. Z veseljem. Ko sem se ustavila tu, so mi angelčki rekli, da potrebuješ sporočilo. ;)
Še prej pa malo opišem kaj me privedlo, da sem si jih kupila ... Lansko leto, nekje v začetku leta, so se mi večkrat zaporedno pojavljale vizije povezane z Atlantido ... Seveda jih kot ostalo najprej nisem razumela, nakar me pritegne na Canguri ponudba prednaročila le teh kart. In postale so moje (no, ne takoj, saj sem čakala nekaj mesecev nanje, plačane seveda ...  ;D :P )

Zate ...
KOZMIČNA POMOČ
Navodilo zate je, da prikličeš Veliko kozmično energetsko polje, saj je nastopil čas za uresničitev tvojih sanj. Preden pa začneš prositi za kozmično pomoč, se umiri in osredotoči na svojo vizijo. Negativne misli odpihni stran in prikliči Vijoličen plamen, da jih raztopi. Stori korak naprej. Zdaj. Kozmos ti je pripravljen pomagati.
  ;)  :-*  ang:

Naj ti sporočilo služi ...  ;)

Draga neely,

prav vsaka beseda sporočila ima svoje globoko pod-sporočilo, ne bi moglo biti bolj časovno in vsebinsko skladno kot je.
Ko ga berem mi kar lasje pokonci stojijo, tako vseobsegajoče ga čutim.
Zvečer ko pridem domov se mu v miru še enkrat posvetim.
En veeellliiiikkk objem neely  :-* in mojim  ang:

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #117 on: June 29, 2009, 05:13:54 PM »

Hvala Neely :-* To sporočilo in sporočilo Nensi je zelo globoko. Te lahko prosim za sporočilo zame? Sicer pa si jih bom morala kar nabaviti v prihodnosti.

Z veseljem Princeska. Hja, imam kar nekaj snopičev kart, a še vedno rada prebiram, če mi kdo drug posreduje sporočilo in verjamem, da tudi ti. Bolje razumemo, mar ne.  ;) :D

In sporočilo zate ...

STORI DRUGIM DOBRO
Navodilo zate je, da se vprašaš, kako želiš, da se ravna s tabo, nato pa ustrezno ravnaj z drugimi. Če želiš, da da drugi razumejo stališče v prepiru (ali drugi komunikaciji), prisluhni najprej njegovemu. Tako ohraniš višji pogled na življenje, kar ti pomaga se povzpeti na peto dimenzijo. Z drugimi ravnaj, kot želiš, da oni ravnajo s tabo. (Imej se rada, ceni se, spoštuj se in si postavi meje.)
  ang:

Naj tudi tebi služi sporočilo in sprejmi moj topel objem ...  :-*

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #118 on: June 29, 2009, 05:17:05 PM »

Draga neely,

prav vsaka beseda sporočila ima svoje globoko pod-sporočilo, ne bi moglo biti bolj časovno in vsebinsko skladno kot je.
Ko ga berem mi kar lasje pokonci stojijo, tako vseobsegajoče ga čutim.
Zvečer ko pridem domov se mu v miru še enkrat posvetim.
En veeellliiiikkk objem neely  :-* in mojim  ang:

Me veseli, da je sporočilo doseglo namen. Lahko si ga prepišeš, natisneš in vsak dan bereš. Saj veš, ko nekaj vizualiziramo, še hitreje manifestiramo, materializiramo.  ;)

In hvala za objem.  :-* Dobro dene.  ;)  ang:

Offline Princes

• Mojster
« Reply #119 on: June 29, 2009, 06:57:42 PM »

Z veseljem Princeska. Hja, imam kar nekaj snopičev kart, a še vedno rada prebiram, če mi kdo drug posreduje sporočilo in verjamem, da tudi ti. Bolje razumemo, mar ne.  ;) :D

In sporočilo zate ...

STORI DRUGIM DOBRO
Navodilo zate je, da se vprašaš, kako želiš, da se ravna s tabo, nato pa ustrezno ravnaj z drugimi. Če želiš, da da drugi razumejo stališče v prepiru (ali drugi komunikaciji), prisluhni najprej njegovemu. Tako ohraniš višji pogled na življenje, kar ti pomaga se povzpeti na peto dimenzijo. Z drugimi ravnaj, kot želiš, da oni ravnajo s tabo. (Imej se rada, ceni se, spoštuj se in si postavi meje.)
  ang:

Naj tudi tebi služi sporočilo in sprejmi moj topel objem ...  :-*

Hvala draga Neely za topel objem in sporočilo. Spročilo je prišlo v prave roke in ob pravem času. Hvala, objem od tu do tam, kjer si  ang:

DZK 151