Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelska sporočila

<< < (25/68) > >>

Gaia:
Neely, če se ti ljubi, bi te še jaz prosila za Atlantidsko karto. Sem se že spogledovala z njimi, a me še nekaj zadržuje, da bi jih kupila. Kdo ve, morda jih bom dobila od koga za darilo?

:-* Gaja

neely18:

--- Quote from: Princes on June 29, 2009, 06:57:42 PM ---

Hvala draga Neely za topel objem in sporočilo. Spročilo je prišlo v prave roke in ob pravem času. Hvala, objem od tu do tam, kjer si  ang:

--- End quote ---

Prosim. Pa še kdaj. Princeska.  :-*  ang:

Današnje sporočilo ...

NADANGEL RAFAEL
Angelska terapija

"Predajte svoje tegobe, skrbi in dvome angelom in jim dovolite, da prevzamejo vaša bremena. Prevzamite usodo v svoje roke in ozdravite dane situacije z njihovo pomočjo. Vodijo vas skozi tunel iskanj in novih poti."

neely18:
ARTEMIDA- Varuhinja- Vi in vaši dragi ste varni in duhovno zaščiteni.

neely18:

--- Quote from: Gaja on June 29, 2009, 10:34:38 PM ---Neely, če se ti ljubi, bi te še jaz prosila za Atlantidsko karto. Sem se že spogledovala z njimi, a me še nekaj zadržuje, da bi jih kupila. Kdo ve, morda jih bom dobila od koga za darilo?

:-* Gaja

--- End quote ---

Ljubi.  ;D
Kaj je s tabo v tem obdobju, da karte kar frčijo naokoli?  :o
Sem poskusila vmes za drugo osebo povleči, je ok. Še 1x zate, vse frči. In poskusim še zase 1x, normalno. Pa se še 1x povežem s tvojimi vodniki in angeli varuhi, mešam ... in ...  :o vse frči ...  :-\

Umirjen in nasmejan dan ti želim!  ang:
N.

Tea:

--- Quote from: neely18 on July 01, 2009, 09:43:26 AM ---ARTEMIDA- Varuhinja- Vi in vaši dragi ste varni in duhovno zaščiteni.

--- End quote ---

hvala neli ...... tole je bilo pa ob pravem času

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version