Author Topic: Angelska sporočila  (Read 78787 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
Re: Angelska sporočila
« Reply #60 on: May 08, 2009, 07:21:16 PM »
OSTARA
Plodnost
"Zdaj je primeren čas, da začnete z novimi projekti, pristopite k novim idejam in ustvarite nove okoliščine."
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #61 on: May 09, 2009, 08:50:14 AM »
NADANGEL JOPHIEL
Narava

"Stopite na prosto, nadihajte se svežega zraka in se povežite z naravo, da bi se znebili stresa in pridobili nove, ustvarjalne misli."
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #62 on: May 09, 2009, 08:36:41 PM »
NADANGEL JOPHIEL
Narava

"Stopite na prosto, nadihajte se svežega zraka in se povežite z naravo, da bi se znebili stresa in pridobili nove, ustvarjalne misli."

Tri ure presaja dopoldne rože, se nadihala svežega zraka in lovila sončne žarke, pa še zadovoljstvo ob narejenem :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #63 on: May 10, 2009, 09:53:57 AM »
NADANGEL JOPHIEL
Narava

Tri ure presaja dopoldne rože, se nadihala svežega zraka in lovila sončne žarke, pa še zadovoljstvo ob narejenem :)

Bravo Princeska.  :D Pridna. In kako si se ob tem mogla čudovito počutit, mar ne.  ;)

POGOVORI Z ANGELI
OPAL

"Vaši otroci na Zemlji in v Nebesih so srečni. Bog in angeli jih imamo radi."

objem vsem  :-*

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #64 on: May 11, 2009, 12:51:07 PM »
BAST
Neodvisnost
"Vaša neodvisnost je temelj vaše moči in uspeha."

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #65 on: May 12, 2009, 10:31:43 AM »
Vsi smo ljubezen. Spreglejmo jo, začutimo jo v svojem srcu in duši in jo delimo naprej. Spreglejmo ljubezen tudi v  srcih drugih. Ta blagoslov vam predajam naprej, naj vam polepša vsak trenutek, naj vam greje dušo in srce in riše lepe in lahke dni.

Tokrat sporočilo Vilinskega sveta:
POTRPLJENJE PROSIM
Kar ste prosili že prihaja. Bodite le potrpežljivi.

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #66 on: May 13, 2009, 02:54:11 PM »
NADANGEL JEREMIEL

Življenjska ocena

"Naredite inventuro lastnega življenja in sklenite, da boste spremenili ali ozdravili vse, kar je neuravnoteženega."

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #67 on: May 14, 2009, 02:34:02 PM »
IVONA sporoča:

" Zživalmi vas veže posebna vez. Na vaše ljubljence na Zemlji in v Nebesih pazimo angeli."

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #68 on: May 15, 2009, 12:18:10 PM »
MAEVE
Ciklusi in ritmi

"Spoštujem cikluse svojega telesa, ravni energije in čustev."

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #69 on: May 16, 2009, 07:09:25 PM »
NADANGEL RAZIEL
Duhovno razumevanje

"Prinašam vam ezoterične informacije in simbole ter vam pomagam razumeti duhovne resnice."

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #70 on: May 17, 2009, 09:33:33 PM »
Princeska

pošiljam ti en velik energetski objem  :-* in ti za obdobje ki prihaja posojam mojega angelčka navihančka  ::), ker boš polna resnih tem in dilem in ko jih bosta skupaj zavila v navihan papir bosta sfrlela, ti v višave, kamor si zaslužiš, on pa nazaj k meni.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #71 on: May 17, 2009, 09:35:35 PM »
Princeska

pošiljam ti en velik energetski objem  :-* in ti za obdobje ki prihaja posojam mojega angelčka navihančka  ::), ker boš polna resnih tem in dilem in ko jih bosta skupaj zavila v navihan papir bosta sfrlela, ti v višave, kamor si zaslužiš, on pa nazaj k meni.

pa še tako lepa ura oddaje posta ang:
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #72 on: May 17, 2009, 09:37:00 PM »
Princeska

pa še tako lepa ura oddaje posta ang:

ko da je tvoja kaj drugačna, se vidi da sva od celega vikenda čist nathetkani pa še vse angele od dopoldne imava okrog  :-*
svet je tako lep, hvala angelom in mojstrom ang:

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #73 on: May 17, 2009, 09:38:38 PM »
pa res :o, tega pa sploh nisem opazila ang: :-*
Res hvala angelčkom in vsem mojstrom :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Princes

• Mojster
« Reply #74 on: May 17, 2009, 09:42:45 PM »
Princeska

Draga Nensi, ja hvala za tega navihančka :-*
Si me pa presenetila. Sicer pa me je sporočilo malo zbegalo "polna resnih tem in dilem". Kam navihanček prst moli?

"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151