Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Punce sem v eni grozni dilemi...imajo angelčki kaj zame?
Quote from: jane on July 28, 2009, 08:14:11 AMPunce sem v eni grozni dilemi...imajo angelčki kaj zame? Jane, meni so poslali sporočilo zate, da ni vse tako slabo kot na prvi pogled izgleda. Sama boš že vedela, na kaj se to nanaša. Gaja
Quote from: jane on July 28, 2009, 08:14:11 AMPunce sem v eni grozni dilemi...imajo angelčki kaj zame? ne vem sicer kaj pomeni, ampak glasi se takole sporočilce zate:dilema je trilema (tri stvari?) razrešila se bo sama od sebeti se samo čuvaj velikih nenadnih temperaturnih sprememb, vroče mrzlo, ne pij mrzlih stvari, ne klimeče ti to kaj pomaga dalje, lepo bodi
Tale angelska sporočila pa prifrlijo ob pravem časuHvala Neely
Quote from: Tea on July 28, 2009, 07:17:16 AMTale angelska sporočila pa prifrlijo ob pravem časuHvala Neelyhihihi Tea, prosim. Ampak zadnje dni pa res nisem bila ravno pravočasna. V naslednji sobi še sporočilo zate.
Quote from: jane on July 28, 2009, 08:14:11 AMPunce sem v eni grozni dilemi...imajo angelčki kaj zame? A tukaj si Jane? V naslednji sobi te čaka sporočilo.
Quote from: neely18 on July 29, 2009, 01:43:50 PMQuote from: jane on July 28, 2009, 08:14:11 AMPunce sem v eni grozni dilemi...imajo angelčki kaj zame? A tukaj si Jane? V naslednji sobi te čaka sporočilo.Sem prebrala, hvala