Barbarap, tudi jaz sem dobila točen tak preblisk,kot ti je napisala Nena. Mogoče je res fora v tem,da enostavno pustiš da te življenje vodi.Vsa tiha prerekanja z Egom itak nikamor ne pripeljejo,stalno premišljevanje in raziskovanje ti samo črpa energijo in te spravlja v slabo voljo.
Jaz sem se svoje cajte fuuuulll obremenjevala z zaposlitvijo na splošno.Vse v stilu ali jo bom imela,ali hočem to delat,kaj pa če to ni zame,kaj pa če bi morala kaj drugega,.....Ko je prišel čas sem v trenutku sprejela odločitev in pustila redno službo.Doma so bili vsi v luftu,da kaj se pa grem. So me spraševali kaj bom-sem rekla "ah,delala bom v vrtcu",to mi je zletelo iz ust še preden sem pomislila,kaj sem sploh rekla.Verjemi,v tistem obdobju je bila relacija jaz-otroci nemogoča, vse v stilu,kdo bo prej pobegnil

Od takrat delam v vrtcu,zdaj v šoli in to delam z veseljem in delo me izpolnjuje,otroke imam super,skratka.... če bi mi šest let nazaj eden rekel,da bo to moj poklic, bi ga vprašala če je z njim vse okej.
In kjub temu,da se zdaj furam s pogodbami za določen čas VEM, da delo zame VEDNO BO. In vedno ga dobim,brez da bi se obremenjevala in paničarila- samo živim v prepričanju,da se že vse dogaja tako da je prav.In si sploh ne dovolim,da bi zapadla v negativne scenarije recesije,ki je zdaj blazno popularna.
Mogoče pa bi morala furat projekte predvsem z veseljem do tega dela in ne z namenom,da pride čimveč ljudi.Ne vem,daš namero da tisti ljudje,ki jim lahko tvoje dejavnosti pomagajo, najdejo pot do tebe.In verjameš v to,da bodo prišli.Pa daš več oglasov,reklam,ponudb,akcij,....
Še najboljše pa - vzameš si nekaj dopusta,se popolnoma sprostiš,se ne ukvarjaš in ne razmišljaš o poslu....in kar iznenada,ti bo padla v glavo kakšna nova ideja

Sva pa v projektu,ki ga pelje Nena in rezultati se kažejo in rezultati bodo! Za vsakega od nas pozitivni! (Ja,lahko sem pametna,ko pa je Nena od mene včeraj dobila en v šusu spisan mejl,ki ni bil niti malo pozitiven

)