Ana, živjo!
Vsaka ti čast

Polepšala si vremensko zelo muhasto nedeljo. Težko opišem svoje veselje, ko dobim odziv kake nove Thetke ali Thetka

. Za vsakega, ki je "ugotovil", da je Theta res najučinkovitejše orodje, ki smo ga dobili od Kratorja, se Kreatorju posebej zahvalim, hihihihihi....
Lepo, da pridno delaš, a pazi, da si temu primerno tudi prizemljena. Veliko nas je, ki se nam je potem, ko smo "spoznali" in začeli uporabljati Theto, življenje korenito spremenilo (tudi Gaja najbrž lahko kaj zanimivega napiše

), a odgovornost za prizemljenost je tako kot vse ostalo tvoja odgovornost

. In bolj delaš Theto, bolj prizemljuj. Poleg primerne prehrane, pazi tudi na zadostne količine vitaminov in mineralov (kot sem tudi na seminarju povedala, se poraba kalcija poveča, že tako ali tako pa večina trpi za pomanjkanjem).
Pišeš, da imaš pri delu z drugimi tremo. Jaz sem bila na začetku na istem. Tea se sigurno še spomni kako smo šli prviš skupaj v Theto

- ne samo trema, skoraj umrla sem od strahu, da mi ne bo uspelo, hahahahaha. Potem pa pridejo prvi "uspehi", pa prvi "neuspehi", pa sprejetje dejstva, da smo tako ali tako samo posrednik in da vse naredi Kreator, pa gre. Tistim, ki so se prej na kakršen koli način ukvarjali z zdravljenjem, je tu veliko laže - lahko pa je zadaj celo kako prepričanje na temo zdravljenja...
Kar se tiče dajanja ukazov in čakanja na potrditev za konec izvajanja, testiraj, se igraj in najdi svojo najoptimalnejšo pot. Bistvo je, da greš Theta stanje zavesti, vse ostalo je pa odvisno od tebe. Jaz ogromno testiram: delam programe, različne ukaze, včasih tako kot praviš ti, sploh ne čakam na potrditev, ker ukazi kar vrejo iz mene, včasih signal pride še preden je ukaz do konca "izrečen". Če deluje je OK. Sem tudi na seminarju povedala, da so vse definicije in pravila, ki jih povemo zato, da tehniko lahko izvaja vsakdo. Kreator nima pravil. Če samo pogledamo kako vse "izvede", velikokrat tako neverjetne stvari, da gredo kocine pokonci - potem pa naj bi imel pravila kako točno je treba dajat ukaze. Se popolnoma strinjam z Gogo - zna biti dovolj, da samo pomisliš in se zadeva izvede. A vsak ima svojo pot, svoj način,...
Zato pravim igraj se in uživaj življenje

Lep dan!
Iza