Author Topic: Theta healing-izkušnje, vprašanja tretji del  (Read 102037 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Re: Theta healing-izkušnje, vprašanja III
« Reply #315 on: June 05, 2009, 10:15:05 AM »
Čudovito, Nensi.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #316 on: June 05, 2009, 10:54:27 AM »
Ja, je bila terapija neke vrste preiskusni kamen zame, namreč verjeti vase, saj gre za zdravnika, še zraven homeopata, ki sam sebi ni mogel pomagati, tako da ja, lakše se diše in še bolj z veseljem zdaj thetkam. :)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #317 on: June 05, 2009, 10:56:06 AM »
Ja, je bila terapija neke vrste preiskusni kamen zame, namreč verjeti vase, saj gre za zdravnika, še zraven homeopata, ki sam sebi ni mogel pomagati, tako da ja, lakše se diše in še bolj z veseljem zdaj thetkam. :)

Bravo deklina :-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #318 on: June 05, 2009, 10:56:42 AM »
Super, super Nensi ang:
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #319 on: June 05, 2009, 10:58:18 AM »
Hvala Princeska in Nena.  :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #320 on: June 05, 2009, 01:35:13 PM »
Opa, nensi, to pa ni kar tako. Tudi jaz čestitam. :-*
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #321 on: June 05, 2009, 02:22:44 PM »
Hvala ti kraljična  :-*

Offline 4na

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #322 on: June 07, 2009, 08:11:46 AM »
Lep pozdravček vsem thetkam:) vedno ko prižgem računalnik v službi me povleče na ta forum:) kot bi me kozmična enerjija vlekla:) da pa ne bom samo "bralka" ampak "soavtorica" pa pošiljam tole:

theta delavnice sem se udeleživa v mesecu maju pri Izi. Izkušnja je bila neverjetna in nepozabna. Nepozabna mislim s tem, da jo od takrat pridno izvajam, se povezujem s Kreatorjem vsega kar je, mu postavljam vprašanje, čistim vzorce, se zdravim:)

Par dni po delavnici sem bila zmedena, skoraj sem dala odpoved v službi (delam preko študentskega servisa na Mobitelu) ker se mi je zdelo vse takooo brezveze, komaj sem čakala da pridem domov, da se lahko povežem s Kreatorjem. Za enkrat se posvečam sebi in "čiščenju svojih vzorcev". V 22tih letih se jih je nabralo kar nekaj:)

Pri zdravljenju drugih pa imam veliko tremo (trese se mi glas, neham verjeti vase). To je stvar s katero se trenutno kar dosti ukvarjam. Začela sem veliko bolj zdravo jesti kot prej, zelooo me je pritegnila joga saj so tako moje misli bolj jasne in čistejše ko izvajm theto:) V svojem stanovanju sem si preuredila poseben prostorček z barvami za izvajanje thete. Skratka počasi postajam človek, ki sem si vedno želela biti.  Pa vem da imam še kar dost dela:)

Imam pa eno vprašanje. Včasih se mi zgodi, da ko grem gor moji ukazi Kreatorju kar letijo iz mene brez da bi počakala na kakršni koli znak. Vem da se ukazi po tem ko nismo več v theti še vedno mešajo, pletejo in rešujejo a kako je s tem če ukaza ne poveš do konca, če je ukazov pri enem obisku Kreatorja 10 (v smislu: Kreator vsega kar je ukazano je....tukaj in sedaj hvala končano je končano je končano je, takoj zatem že naslednji ukaz...) brez da počakaš za znak za konec.

Počasi se lotevam tudi nalaganja znanja:) Tukaj imam ogroooomno vzorcev za popucat. Izpit imam 24tega in VEM da ga bom opravila. Počasi se lotevam čiščenja vzorcev (po Neninih napotkih:), potem pa še naložim  grem na izpit in nardim:)

To je moja izkušnja, vesela sem, da sem del tega foruma in KOMAJ ČAKAM NA IZINO DELAVNICO (nadaljevalni tečaj) v septembru:)

Lepo nedeljo želim vsem, ki so del tega foruma:)

LP Ana  ;D

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #323 on: June 07, 2009, 09:23:21 AM »
Imam pa eno vprašanje. Včasih se mi zgodi, da ko grem gor moji ukazi Kreatorju kar letijo iz mene brez da bi počakala na kakršni koli znak. Vem da se ukazi po tem ko nismo več v theti še vedno mešajo, pletejo in rešujejo a kako je s tem če ukaza ne poveš do konca, če je ukazov pri enem obisku Kreatorja 10 (v smislu: Kreator vsega kar je ukazano je....tukaj in sedaj hvala končano je končano je končano je, takoj zatem že naslednji ukaz...) brez da počakaš za znak za konec.

LP Ana  ;D

Draga Ana,

Pozdravljena na forumu. Z znakom za konec in z vsemi stvarmi, ki se jih naučiš na seminarju je tako, da ko jih nekaj časa izvajaš, si tvoje telo to zapomni in potem ti ni treba to ponavljati vsakič, ko greš v theto, ker se vse dogaja čisto spontano. Enako je z ukazovanjem. Dovolj je že, da pomisliš na nekaj in je ukaz že urejen. Ali pa pri nalaganju občutkov, da pomisliš, da se naloži in je že naloženo. Theta je pač tehnika, ki prinaša ogromen energetski preskok tistim, ki jo redno izvajajo. Drugi, ki jo le občasno pa niti ne vedo, kaj zamujajo. Upam, da sem ti odgovorila na vprašanje.

Želim ti veliko motivacije in vztrajnosti za thetkanje.

www.theta.si
DZK 519

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #324 on: June 07, 2009, 09:24:26 AM »
Živjo Ana,

dobrodošla na forumu, me veseli da si se nam pridružila, kot prva od naše zadnje skupine novih thetk  ang:

Kar se več ukazov naenkrat tiče jaz delam tako, da jih "zapakiram" v paket, ko dobim znak za konec je to pri meni znak za konec in izvršitev vsega tega, kar je v paketu.
Včasih se mi zgodi, da me, ko dajem ukaz potegne in čutim da moram poleg tistega kar sem si zamislila v paketu, dodati še nekaj drugega, to enostavno dodam in počakam še na ta znak.

Ti bodo pa sigurno še druge punce kaj na to temo tukaj napisale.

Me veseli da se vidimo še v septembru na nadaljevanju.
Smo že datum določile, zadnji vikend.

Lepo bodi in uspešno thetkaj,  :-*

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #325 on: June 07, 2009, 06:19:26 PM »
Ana, živjo!
Vsaka ti čast  :-*
Polepšala si vremensko zelo muhasto nedeljo. Težko opišem svoje veselje, ko dobim odziv kake nove Thetke ali Thetka ;). Za vsakega, ki je "ugotovil", da je Theta res najučinkovitejše orodje, ki smo ga dobili od Kratorja, se Kreatorju posebej zahvalim, hihihihihi....
Lepo, da pridno delaš, a pazi, da si temu primerno tudi prizemljena. Veliko nas je, ki se nam je potem, ko smo "spoznali" in začeli uporabljati Theto, življenje korenito spremenilo (tudi Gaja najbrž lahko kaj zanimivega napiše ;)), a odgovornost za prizemljenost je tako kot vse ostalo tvoja odgovornost ;). In bolj delaš Theto, bolj prizemljuj. Poleg primerne prehrane, pazi tudi na zadostne količine vitaminov in mineralov (kot sem tudi na seminarju povedala, se poraba kalcija poveča, že tako ali tako pa večina trpi za pomanjkanjem).
Pišeš, da imaš pri delu z drugimi tremo. Jaz sem bila na začetku na istem. Tea se sigurno še spomni kako smo šli prviš skupaj v Theto  ;D ;D ;D - ne samo trema, skoraj umrla sem od strahu, da mi ne bo uspelo, hahahahaha. Potem pa pridejo prvi "uspehi", pa prvi "neuspehi", pa sprejetje dejstva, da smo tako ali tako samo posrednik in da vse naredi Kreator, pa gre. Tistim, ki so se prej na kakršen koli način ukvarjali z zdravljenjem, je tu veliko laže - lahko pa je zadaj celo kako prepričanje na temo zdravljenja...
Kar se tiče dajanja ukazov in čakanja na potrditev za konec izvajanja, testiraj, se igraj in najdi svojo najoptimalnejšo pot. Bistvo je, da greš Theta stanje zavesti, vse ostalo je pa odvisno od tebe. Jaz ogromno testiram: delam programe, različne ukaze, včasih tako kot praviš ti, sploh ne čakam na potrditev, ker  ukazi kar vrejo iz mene, včasih signal pride še preden je ukaz do konca "izrečen". Če deluje je OK. Sem tudi na seminarju povedala, da so vse definicije in pravila, ki jih povemo zato, da tehniko lahko izvaja vsakdo. Kreator nima pravil. Če samo pogledamo kako vse "izvede", velikokrat tako neverjetne stvari, da gredo kocine pokonci - potem pa naj bi imel pravila kako točno je treba dajat ukaze. Se popolnoma strinjam z Gogo - zna biti dovolj, da samo pomisliš in se zadeva izvede. A vsak ima svojo pot, svoj način,...
Zato pravim igraj se in uživaj življenje  :-*

Lep dan!
Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline 4na

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #326 on: June 10, 2009, 12:41:51 PM »
Živjo,

iimam vprašanje:

včeraj sem 4 ure delala theto. Pucala sem vzorce v zvezi z nalaganjem znanja in še nekaj stvari, ki so ble nujno potrebne:) Vmes sem spila veliko čaja, vode z limono. Po tem sem bila zeloooooooo utrujena in sem šla spat za urco. Komaj sem se zbudila in moje počutje je blo res slabo (imela sem malenkost vročine, nič energije, podočnjake, oči so se mi solzile). Danes ko sem vstala je blo isto. Sem čist brez energije. Poskušala sem se pozdraviti s theto pa ne gre. Imaš mogoče ali kdo drug kakšne izkušnje s tem? Je "normalno" da si če toliko časa naeknrat delaš theto utrujen. Bi mogoče lahko pogledala ali mi primankuje železa  ali kakega drugega vitamina(to  mi je kreator danes povedal) pa mezanima še tvoje mnenje. 

Bi lahko pogledala prosim še kako naj neham kaditi:( Veliko delam na tem a ne dobim nobenega odgovora. Imaš kaj izkušenj v zvezi z prenehanjem kajenja (kakšne ukaze daš).

Hvala za tvojo mnenje, vsakega odgovora bom vesela.

Lp Ana

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #327 on: June 10, 2009, 04:11:38 PM »
Razni narodi imajo razne pregovore, vsi pa povedo približno isto:
- hiti počasi
- all things in moderation and moderation in all things

Delo na sebi ni kar tako, malo populimo, pa zamenjamo, pa je.
Za sabo povleče določeno reakcijo, saj ko zamenjavo naredimo je to začetek procesa, ki potem v nas še nekaj časa poteka.

Saj ko greš v bolnico pa te operirajo ti predpišejo počivanje. Pa delajo le na fizičnem nivoju.
S theto pa delaš še na vseh ostalih, torej temu ustrezno moraš to delati zmerno in ne vsega naenkrat.

Moj občutek je, da si naredila preveč naenkrat, nekaj časa zdaj ne delaj nič s theto in se umiri in regeneriraj, pusti telesu in duši, da premeljeta vse kar si delala.

Objem  :-*, Nena

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #328 on: June 10, 2009, 05:51:49 PM »
Draga Ana,

Se strinjam z Nensi. Večina ljudi, ki začne delati theto na začetku pretirava, fizično telo pa ne dohaja teh sprememb. Jaz sem bila s sabo od nekdaj zelo prijazna in vendar se mi je 3 tedne po nadaljevalnem seminarju sprožil takšen čistilni proces, da sem imela drisko širi dni ves čas. Ni mi pomagalo niti tisto, kar ponavadi zapira (prepečenec, borovničev čaj, banane, riž, bobi palčke in coca-cola itd.). Ko sem se nehala upirati, se je moje stanje izboljšalo. Kar si naredila, si naredila. Dovoli fizisu, da si opomore, v bodoče pa bodi nežna do sebe in do svojih prepričanj. Jih je še dovolj za čistit in ko boš ene počistila, bodo na površje priplavali drugi, tako da ti dela nikoli ne bo zmanjkalo. Čeprav gre tu še za eno prepričanje več. ;) Vedno lahko vadiš tudi na drugih.

www.theta.si
DZK 519

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #329 on: June 11, 2009, 07:07:49 AM »
Tudi jaz se strinjam z Nensi in Gajo

Ni nujno, da bi nas tako močno bremenila vsa prepričanja, da bi morali kar vse takoj spraviti pod streho. Predvsem je pomembno, da smo nežni in ljubeči do sebe, potem pa s prepričanji ali brez.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif