Author Topic: Theta zdravljenje na daljavo-2. del  (Read 80360 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Theta zdravljenje na daljavo-2. del
« Reply #330 on: June 11, 2009, 02:39:21 PM »
Takole

Naredila čiščenje in zdravljenje, ter pošiljanje ljubezni, ovila sem ga v slap bele svetlobe in kreatorju ukazala, naj pošlje N Rafaela, da mu v tem času in prostoru stoji v pomoč in zdravljenje

Predvsem pri čiščenju Gaja sem naletela na nekaj črnine, predvsem gre za psihične napade nanj. Očitno je prišel v nek konflikt in besede misli nekoga so ga prizadele in se nalepile na njegov avričen ovoj. Nekaj jeze je bilo nakopičene in nesproščene.

Po zdravljenju je ostala še nekoliko široka in dolga rdečina, potem sem ukazala odpraviti še to.

Neo veliko ljubeče energije ti dajem. Amen

ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Princes

• Mojster
« Reply #331 on: June 11, 2009, 10:34:52 PM »
Tako, moj prispevek pri zdravljenju opravljen. Bila je intenzivna izkušnja. Angeli so ga posedli na stol in njegovo glavico obvezali z snežno belim povojem, še in še. In čez čas so ta ovoj nežno odvili. Na njem je bil temen madež.  Potem se je nadenj zgrnil ogromen šop svetlobe in sedel je tam, čisto miren.

Ne razumem pa, zakaj so se mi vrteli prizori iz arabskega sveta, ljudje s turbani, ženske v svetlečih oblekah,  šotori iz tančic. Sicer miroljubni prizori, ampak vseeno, ne vem, kaj ima to povezave z njim.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #332 on: June 12, 2009, 12:45:53 AM »
Takole

Naredila čiščenje in zdravljenje, ter pošiljanje ljubezni, ovila sem ga v slap bele svetlobe in kreatorju ukazala, naj pošlje N Rafaela, da mu v tem času in prostoru stoji v pomoč in zdravljenje

Predvsem pri čiščenju Gaja sem naletela na nekaj črnine, predvsem gre za psihične napade nanj. Očitno je prišel v nek konflikt in besede misli nekoga so ga prizadele in se nalepile na njegov avričen ovoj. Nekaj jeze je bilo nakopičene in nesproščene.

Po zdravljenju je ostala še nekoliko široka in dolga rdečina, potem sem ukazala odpraviti še to.

ang:

Hvala Tea. Zanimivo je to glede črnine, ker sem zvečer izvedela, da je bil včeraj v vrtcu udeležen v pretep in je ta konfliktna situacija bila danes predstavljena možu na govorilni uri. So se pa najbrž v času zdravljenja ravno pogovarjali o tem dogodku.

Nisem hotela vplivati na vas pred zdravljenjem, ampak na licu ima črno črto, ker mu je kožo prav scvrlo. Gre samo za vrhnjo plast, ki se bo kmalu olupila in bo kot nov. Drugače ga nič ne boli. Malo ga je srbelo danes v vrtcu in ker je njegova vzgojiteljica pranoterapevtka, sem ji že prej dala dovoljenje, da ga zdravi, če je to potrebno. Res sem srečna, da je ta angel ob njem.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #333 on: June 12, 2009, 12:49:01 AM »
Tako, moj prispevek pri zdravljenju opravljen. Bila je intenzivna izkušnja. Angeli so ga posedli na stol in njegovo glavico obvezali z snežno belim povojem, še in še. In čez čas so ta ovoj nežno odvili. Na njem je bil temen madež.  Potem se je nadenj zgrnil ogromen šop svetlobe in sedel je tam, čisto miren.

Ne razumem pa, zakaj so se mi vrteli prizori iz arabskega sveta, ljudje s turbani, ženske v svetlečih oblekah,  šotori iz tančic. Sicer miroljubni prizori, ampak vseeno, ne vem, kaj ima to povezave z njim.

Princes, hvala tudi tebi. Tole z arabskim svetom tudi mene bega, ker sem že parkrat med vodenjem skupinskega zdravljenja videla podobno situacijo. Morda pa nekaj zdravimo sami pri sebi iz tistega obdobja, ko smo živeli skupaj.  ??? Kdo bi vedel?

www.theta.si
DZK 519

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #334 on: June 12, 2009, 07:08:45 AM »
Takole

ang:

Hvala Tea. Zanimivo je to glede črnine, ker sem zvečer izvedela, da je bil včeraj v vrtcu udeležen v pretep in je ta konfliktna situacija bila danes predstavljena možu na govorilni uri. So se pa najbrž v času zdravljenja ravno pogovarjali o tem dogodku.

Nisem hotela vplivati na vas pred zdravljenjem, ampak na licu ima črno črto, ker mu je kožo prav scvrlo. Gre samo za vrhnjo plast, ki se bo kmalu olupila in bo kot nov. Drugače ga nič ne boli. Malo ga je srbelo danes v vrtcu in ker je njegova vzgojiteljica pranoterapevtka, sem ji že prej dala dovoljenje, da ga zdravi, če je to potrebno. Res sem srečna, da je ta angel ob njem.

Prosim Gaja in hvala tebi za povratne informacije.

Zdelo se mi je zanimivo, da me je Kreator opomnil na čiščenje, kajti sicer pri tako majhnih otrocih ni navada, sploh če imajo mamo thetko  ;)

No, samo da je bolečina mimo. Fizično se že pozdravi.

Objem  :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #335 on: June 12, 2009, 08:26:27 AM »
Evo še mene :)

Sicer nisem bila prisotna ob točnih urah, ki so bile določene..pa sem mu vendar ob 15:00 pošiljala ljubezen, ter ob 18:00, ko sem imela eno stranko. Tudi jaz sem videla psihičen napad na Nea, ter nakopičeno jezo v zvezi z tem.

Pa se je kljub vsemu, vse zelo lepo očistilo :) in se lepo izteklo ang:

:-*

ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #336 on: June 12, 2009, 09:14:26 AM »
pošiljala ljubezen točno ob 22ih. Mogoče bo pa kaj pomagalo.
O, ti lepotec mali. Ja, se zgodi, nimaš kaj. Saj se bo kmalu zacelilo.

Offline strela

• Novinec
  • *
« Reply #337 on: June 12, 2009, 09:23:18 AM »

Med pošiljanjem ljubezni tej nežni dušici, sem občutila globoko bolečino, pa ne fizične. Bolj kot ta opeklina se je fantka dotaknil sam dogodek v vrtcu. Ob toliko ljubezni in podpore verjamem, da je to že ozdravljeno.
 Se mi je pa vsedel na srce, ta kuštravček :D

Objem ang:
ThetaHealing Practitioner™

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #338 on: June 12, 2009, 01:06:38 PM »
Še moja izkušnja. Ko sem včeraj zjutraj pošiljala malemu bolniku ljubezen, je bila okoli mene sama tema. V nekem trenutku pa sem bila popolnoma obdana s slepečo belo svetlobo. Čutila sem popoln mir in takrat sem dobila občutek, da sem dosegla tvojega sina, Gaja. Naj se mu rana lepo celi. :-*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #339 on: June 12, 2009, 04:54:02 PM »
Jaz se opravičujem, ker sem zatajil, saj prvič sem bil prost komaj ko ste vi že davno spali.  Bom nadoknadil drugače.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #340 on: June 12, 2009, 11:20:42 PM »
Hvala vsem za vašo podporo in pripravljenost. Danes že funkcioniramo, kot da se nič ne bi zgodilo. Samo mazanje hladilne kreme nas spomni na opeklino. Prepričana sem, da se mu nič ne bo poznalo.

:-* :-* :-*
Gaja
www.theta.si
DZK 519

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #341 on: June 13, 2009, 04:55:19 AM »
Moje čestitke vsem, ki so pripomogli na kakršen koli način.   Gaja. Tebi v tolažbo. Moj sin si je po prsih polil pri treh letih vrelo kavo iz džezve.  Imel je opekline, ki so bile kar hude, verjetno pa ne take, kot če bi se opekel z likalnikom. Danes se mu ne pozna nič več. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #342 on: June 13, 2009, 05:00:16 AM »
V tem delu smo dosegli 23 strani in lepo število postov. Nadaljujemo v isti temi, oziroma tretjem delu.

http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,2143.new.html#new

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858