Author Topic: Saturn  (Read 100927 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
Re: Saturn
« Reply #105 on: October 05, 2007, 02:32:04 PM »
zdej bi mogla karta bit v mojem podpisu - ta drug link  ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #106 on: October 05, 2007, 03:37:05 PM »
Mislim, da te službe ne bo dobil, če pa že, bo kratkega veka. Uran je namreč v kvadratu na Sonce in Luno in Jupitra, kot vladarja 6 hiše.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #107 on: October 05, 2007, 03:51:30 PM »
Hvala Tea, da si si vzela čas :-* Je prišel iz razgovora zalo navdušen, pavi, da je bilo vse zelo sproščeno in da ga bodo prosili samo še za eno prezentacijo čez cca. 14 dni in na podlagi tega se bodo odločili...Bomo videli kako bo, je pa res, da s to službo bo on lahko začel šele čez cca. 4 mesece, namreč tako dolgi odpovedni rok ima v sedajšnji službi...

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #108 on: October 05, 2007, 04:02:55 PM »
No, jaz vsekakor upam, da bo vse drugače. Saj spremembe se kažejo, samo ne vem če so pametne. To se bosta že sama odločala. Vsekakor poročaj.
www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #109 on: December 05, 2007, 10:09:23 PM »
Tea,

prosim te za pomoč. Čemu lahko pripišem zame sicer zelo neznačilen pesimizem oz. drastična nihanja razpoloženja ( včasih iz ure v uro  ???) ? Mislim, da se lahko predvsem svoji progresivni karti lahko zahvalim ( + T Saturnu in T Uranu ) zahvalim, da gre pri meni vse v preoblikovanje lastne osebnosti in odnosa do partnerstva. Torej, da je vse usmerjeno v smeri ljubezni, partnerstva  ;)

Sem kar pod to rubriko napisala, ker sklepam, da T Saturn že pridno stiska za vrat moj sicer optimističen sonček v 1. hiši in/ali še vpliva za nazaj na ASC  ::)  Potem mogoče Sonce v kvadratu na moje Sonce, morda T Saturn v kvadratu na mojo Luno...kdaj lahko pričakujem, da se zadeva, moje čustv. doživljanje umiri, stabilizira? Kje ti vidiš najpomembnejše pokazatelje v karti za to dogajanje? Očitno rabim eno lučko, ker moja zadnje čase bolj slabo sveti  ::)

Malce upam, da mi bo pomagal Jupiter v Kozorogu in pa da Pluton mi zna pretransformirati področje 5. hiše? Ne vem..,,

Hvala Tea...za kakršnkoli namig....seveda, ko boš imela,. čas, voljo in boš nazaj z bolniške  ;)  ;D

Taja
« Last Edit: December 05, 2007, 10:11:38 PM by taja6 »

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #110 on: December 05, 2007, 10:12:30 PM »
so me že angelčki opozorili z uro 11 - da moram paziti kaj razmišljam...vse je v redu, vse je vredu  ;D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #111 on: December 06, 2007, 05:33:18 AM »
Taja, a bi mi prilimala v podpis progresirno karto, tako bom dosti več videla. Hvala. ;D

www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #112 on: December 06, 2007, 07:02:15 AM »
Taja, a bi mi prilimala v podpis progresirno karto, tako bom dosti več videla. Hvala. ;D

Hvala Tea, sem prilimala še progresivno in novo solarno karto; sem razmišljala še, če T Saturn vpliva na moje N Sonce, potem je aktiviran aspekt, ki je zapisal v natalu in to je Sonce kvadrat Luna ???; če to ne vpliva na občutja, čustva...potem pa nič ne  ;D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #113 on: December 06, 2007, 07:07:33 AM »
Oh Taja, oprosti, ker bo zdaj zgledalo da te guncam.
Prosim te, če mi prilepiš tisto karto, kjer je natalni, progresije in tranziti skupaj. Potem imam vse podatke na enem mestu. Hvala ti.

Te dni ti nagajajo kar splošni aspekti. Tako kot vsem nam. Ostalo bova pa pogledale.
www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #114 on: December 06, 2007, 08:39:16 AM »
seveda, saj je tako lažje vse v eni karti  ;D sva pa na dobri poti, nama sporočajo angeli in stojijo ob strani Tea - si post oddala ob uri 07:07:33  ;D

« Last Edit: December 06, 2007, 08:46:25 AM by taja6 »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #115 on: December 06, 2007, 09:31:00 AM »
seveda, saj je tako lažje vse v eni karti  ;D sva pa na dobri poti, nama sporočajo angeli in stojijo ob strani Tea - si post oddala ob uri 07:07:33  ;D

Res lepo Taja. Ravnos edajle sem se ukvarjala prav z angelskimi kartami in si zapisovala njihova sporočila.

No pa poglejva, kaj vesolje ali angelčki sporočajo

Zdaj če gledava nekoliko na daljši rok bi se jaz najprej osredotočila na progresirane planete, ki govorijo o velikih notranjih spremembah, ki jih boš deležna v naslednjih dveh letih. Saj veš strah pred spremembami ustaljenega je v nas prisoten, pri Devicah pa še posebno, ker hočejo imeti vse pošlihtano.
Torej čutiš že približevanje P Venere na plutona /kar definitivno govori o spremembi v odnosu do partnerskega življenja, vrednot, tvoje lastne vrednosti itd......./ Vse skupaj itak v hiši vrednost /Venera/ z dispozitorjem, ki gre v progresijah počasi na Urana /P Merkur konjunkcija Uran/, kar povzroča notranjo stisko in napetost. Nihanje v razpoloženju in vedno dvojno dozo občutkov. Je vladar tvojega sončnega znamenja, vkleščena pa je tudi Devica v 1 hiši, torej sovladar tovjega AS.

No da si to P Venero čutila /odnosi, odnosi, odnosi/ je "kriv" t Jupiter v kvadratu nanjo. Zdaj jo sicer je že zapustil, dela pa kvadrat na P AS in bo delal še na P Merkur in ostalo...... saj veš sama. Res je da iz 5 hiše, vendar to skupaj s prehodom Plutona samo potrjuje tisto moje prvo pisanje. Spremenilo se bo mnogo od tega kako gledaš na svoje ljubezni, svojo individualnost v zvezah itd...... To bo kar cel proces, kajti moških ne boš več tako idealno videla, kot doslej /Neptun sektil Mars/

Uran ti je tudi že delal petšestin na P Sonce in najbrž je vmes ujel tudi P luno, boš pogledala, no tako bo spet februarja, ko se bo T Pluton dotaknil P MErkurja v kvadratu /totalna sprememba tvojega miselnega procesa, odnosa do sebe in okolja, zelo nemiren čas, notranja napetost itd....../ konec meseca pa Saturn v kvadrat na luno, ko se boš morala tudi ti spremeniti kot luna.

Tako da jaz mislim, da sicer Saturnovska tema je seveda vključena. Ampak Pluton bo v tej temi dosti bolj pomemben in aktualen.

Pazi na svoje zdravje.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #116 on: December 06, 2007, 09:33:31 AM »
Sem pozabila dodati, da je tudi tvoja P Luna v Tehtnici, kar definitivno govori o tem, da si v obdobju sprememb ki se tičejo tvojega odnosa do ljubezni in ljubezenskih - partnerskih -  zvez. Seveda gre pri tem tudi za vse tvoje vrednote, ki jih imaš in kako jih deliš z drugimi, poleg tega pa najbolj pomembno, kako sebe vrednotiš v odnosu do drugih.

Srečno ;D
www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #117 on: December 06, 2007, 11:39:19 AM »
Iz srca hvala Tea...moram se sedaj zakopati v množico podatkov, ki si jih navedla in preštudirati zadevo v detajle...ah ta devica  ;D

res je, kar si napisala - v roku leta in pol sem se osebnostno  zelo zelo spremenila - lahko rečem, da skoraj v popolno nasprotje, kar sem bila do tedaj. Vse v smislu čiščenja preteklih vzorcev in preoblikovanja ter oblikovanja novih vrednot ( 2. hiša ), mojega odnosa/vrednotenja do lastne zunanje in notranje podobe in partnerskega odnosa. Vse to se je sporžalo,razvijalo in spreminjalo seveda tudi preko zunanjih dogodkov, odnosov itd.. kot je to čisto normalno...lekcije.učenje-določeni ljudje, odnosi... Kolikor sem v preteklosti delovala predvsem po lastnih miselnih vzorcih, toliko bolj so sedaj pri meni v prednosti čustva...vem, da se še zdravijo in da je to še dolgotrajen proces  ;D Zanimivo mi je bilo, ko si omenila da se bo spremenilo še marsikaj  glede mojega pogleda na ljubezni in lastne individualnosti v zvezah...uff... nad tem sem bila že lani presenečena, kako drugače sem delovala v zvezi ( celo v dvojini sem pričela razmišljati  ;D )....

Mi lahko namigneš glede zdravja - sicer sem kar korenina in me zelo zelo redko kaj zmatra, a Saturn mi je že občasno nekaj bolečin v kosteh prizadejal ( pa še N Sonce je na 10 stopinji ) - verjetno je zaradi vseh teh sprememb, napetosti na udaru tudi moj imunski sistem/ psiha  ::) mogoče še kaj s strani Plutona, pa še Neptun je v moji solarni karti v 6. hiši  ::)

Še enkrat hvala Tea...bo še kar nekaj dela a ne  ;)

Taja

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #118 on: December 06, 2007, 11:49:49 AM »
Glede zdravja je pomembno to, da greš sedaj čimbolj zadevno skozi spremembe in se jim ne upiraš. Saj veš, da je potem tudi zdravstveno vse v redu. Predvsem pa sprosti svojo seksualnost, kot ti govori tudi venera v prihodu na plutona.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #119 on: December 06, 2007, 11:51:19 AM »
Neverjetno Taja, kako se števila pojavljajo, kadar si v igri ti in tvoja vprašanja  ;D
www.Astro-Star.net