Author Topic: Spovednica baj bik7  (Read 81883 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Spovednica baj bik7
« Reply #120 on: September 20, 2009, 06:42:52 PM »
no če ni bilo tako mišljeno, pot4m zakaj si takole napisal/a.......... ko nekaj mi ne paše se ne obregnem ob prvega kateri gre mimo.....malo počakam da me vnema mine in potem grem dalje...če mi je dolgočasno ali ne pa vem samo jaz......ni v moji navadi da sem nesramna a tokrat bom bila, tu sem že večkrat opazila nestrpnost do drugih, ni vse v tistih sladkih besedah ko si jih podajamo v javnosti, pod anonimus pa pride vse na plano.
Dovolj za sedaj, pustim ti prosto pot, ne bom se javljala več in boš imal/a prosto prebiranje, o mojemu samopomilovanju za sedaj dovolj.

A ja še to, da se smilim sama sebi si ti rekl/a ti ne jaz, moram te razočara, jaz se cenim, zato ne obsojam drugih,,,,,, nisem bila zraven v dani situaciji in ne vem kaj se z osebo dogaja.
Zato bi podelila nasvet, nikoli naj nam ne jezik prehiteva misli, besede ranijo bolj kakor dejanja, vedi!!!!!!!!!!!
Saj si pametna ali pameten in boš vse to razumel/a-

:-* za  ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #121 on: September 20, 2009, 10:16:22 PM »
čeer, ktera drama tle, a je za v scenarij morda ang:
pomirte se odrasli otroci,

Anonymous

• Guest
« Reply #122 on: September 21, 2009, 02:08:32 AM »
Saj ga imam zelo rada, iskreno ga ljubim ... Ampak sem danes pomislila na sadomazo trojčka z njegovim prijateljem.

Anonymous

• Guest
« Reply #123 on: September 21, 2009, 02:20:50 AM »
Saj ga imam zelo rada, iskreno ga ljubim ... Ampak sem danes pomislila na sadomazo trojčka z njegovim prijateljem.

Nič nenavadnega. Celo iskreno, na kar verjame pomisli vsaka sleherna ženska. Uspešno naj vam bo.

Anonymous

• Guest
« Reply #124 on: September 21, 2009, 02:48:20 AM »

Nič nenavadnega. Celo iskreno, na kar verjame pomisli vsaka sleherna ženska. Uspešno naj vam bo.

Predlagam, da me za kazen našeškate.

Anonymous

• Guest
« Reply #125 on: September 21, 2009, 04:05:44 AM »

Predlagam, da me za kazen našeškate.

Od mene roke za šeškanje ne dobiš. Lahko pa se priporočam glede na tvoje želje. :D

Anonymous

• Guest
« Reply #126 on: September 23, 2009, 07:06:01 AM »
Uf kaj se pa tu dogaja. Še na romanje ne morem da ne bi blo kaosa ko se vrnem.  :D :D :D :D

No no vsak ma pravico živet kot mu paše. Se odrekat zaradi ljubezni al pa ne. Sado mazo tudi ni prepovedan. Vsak ma pač svoje veselje. Za šešlkanje pa naj vsak sam poskrbi.

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #127 on: September 23, 2009, 07:06:31 AM »
Uf kaj se pa tu dogaja. Še na romanje ne morem da ne bi blo kaosa ko se vrnem.  :D :D :D :D

No no vsak ma pravico živet kot mu paše. Se odrekat zaradi ljubezni al pa ne. Sado mazo tudi ni prepovedan. Vsak ma pač svoje veselje. Za šešlkanje pa naj vsak sam poskrbi.

Še podpišem naj se by bik7
Theta Practitioner™

Anonymous

• Guest
« Reply #128 on: September 25, 2009, 03:21:59 PM »
Bila sem packa  :P sem se uredila "u nulo", se potošila v parfum s feromoni in ga šla na kavo bost v oči  >:D
In sem bodla, pa še kako sem bodla  >:D je kaj narobe, če še vedno uživam v misli, kako sem bodla in potem mrtvo hladno šla domov?  ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #129 on: September 25, 2009, 03:22:33 PM »
ups, škratek (sem se potopila v parfum)  :o

Anonymous

• Guest
« Reply #130 on: September 25, 2009, 04:50:22 PM »
Bila sem packa  :P sem se uredila "u nulo", se potošila v parfum s feromoni in ga šla na kavo bost v oči  >:D
In sem bodla, pa še kako sem bodla  >:D je kaj narobe, če še vedno uživam v misli, kako sem bodla in potem mrtvo hladno šla domov?  ang:

Bravo ti. Včasih paše bit malo pokvarjena, a ne? ;)

Anonymous

• Guest
« Reply #131 on: September 25, 2009, 10:15:01 PM »

Bravo ti. Včasih paše bit malo pokvarjena, a ne? ;)

Niti ne govori! Bom šla spat z nasmehom na ustih  >:D in ga pustila v tišini še nekaj dni  >:D

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #132 on: September 26, 2009, 01:19:02 PM »

No no še zdej diši spovednica po tvojem parfumu ne moreš verjet. Kr neki cho cho šenel al kaku se že napiše. Sicer to ni packarja je pa prijetno. Mislim da v bodoče moraš to ponovit še posebno zadnji del tisto z nasmeškom. hehehehehe Kr vidim kaku ti je zaleglo. No ker pač ti pripada kar pričakuješ pa ti nalagam. Da naslednji bot uporabi še bolj kričečo šminko tako prav rusu in lepo zaključiš z malo bolj umirjeno. Tako da ti bolj povdari ustnice pa pazi ne sramne. Pa seveda prosim brez spodnjic in z večjim dekoltejem. Pa sveda na šipc cigar ne pozabi čeprav bo samo za okras.

haug govoril sem
Theta Practitioner™

Anonymous

• Guest
« Reply #133 on: September 26, 2009, 10:20:31 PM »
hoj, obcinstvo, ni pokvarjenosti, samo zdravo je treba uzivat v pokvarjenosti", si dovoliti iti",narediti",vzeti,in imeti:)

Anonymous

• Guest
« Reply #134 on: September 27, 2009, 12:32:46 AM »

No no še zdej diši spovednica po tvojem parfumu ne moreš verjet. Kr neki cho cho šenel al kaku se že napiše. Sicer to ni packarja je pa prijetno. Mislim da v bodoče moraš to ponovit še posebno zadnji del tisto z nasmeškom. hehehehehe Kr vidim kaku ti je zaleglo. No ker pač ti pripada kar pričakuješ pa ti nalagam. Da naslednji bot uporabi še bolj kričečo šminko tako prav rusu in lepo zaključiš z malo bolj umirjeno. Tako da ti bolj povdari ustnice pa pazi ne sramne. Pa seveda prosim brez spodnjic in z večjim dekoltejem. Pa sveda na šipc cigar ne pozabi čeprav bo samo za okras.

haug govoril sem
Brez spodnjih hlačk sem že tudi šla na kavo (z isto osebo, da ne bo pomote). Takrat sem bila še večja packa, sem mu povedala, da sem brez in tudi šla hladnokrvno domov  >:D Če bi bil pa dekolte še malo bolj globok, bi bilo pa najbolje, da bi šla kar v modrcu  ang: Kadim pa na žalost ne, tako da s špic cigaro ne bo nič  ang: