No recimo, sedaj sem dobil znak, da se bo nekaj zgodilo. Pomešali so se mi priljubljene. Prva je bila 24ur in druga gmail. Iz tega bi sklepal naslednje. Na pošto bo prišlo nekaj "Informativnega", mogoče bo kdo stopil v stik, ki mi bo lahko pomagal ali pa jaz njemu.
Recimo prav tako vidim, da nekdo z imenom na J (v glavi imam Janko ipd) tukaj bere maile pa ne vem če je to bolj "tko tko" al pa je res.
Res je toliko kolikor sam verjameš. Itak kar verjameš upliva na tvoje spomine, misli,... Na koncu bodo spomini ubarvani tako kot si verjel. Ali z barvo optimista ali pesimista. In vsi vemo, da ima optimist vedno več barv.
Barve so povsod okoli nas. Tudi v auri in tisti, ki jih vidi je "malo" bolj obdarjen kot drug. Pri tem sem se zamislil že kot osnovnošolc. Kaj bi si želel nenavadnega, če bi lahko izbiral. In kar sem izbral sem "dobil". Čeprav je včasih neverjetno je toliko mogoče, kot zadeti na loteriji.In tistih par 100, ki zadanejo, verjamejo. Ostali pa so ponavadi bolj pesimistični. Vsi imamo dare, vendar jih nekateri sploh ne opazijo. Zato pa vedno opozarjam, bodite pozorni na znake. To že vsi vedeci/jasnovidci iz zgodovine počno...
P.s: send mail