Meni pa se zdi, da Tehtnica kot zracna Venera potrebuje predvsem flirt, osvajanje, pozornost, komunikacijo ki temelji na dvorjenju. Saj je vsaka Venera muhasta. 
Za "prevare" v fizicnem smislu pa je vsekakor potrebno bolj ali manj pogledati se kaj drugega kot samo soncno znamenje.
se strinjam. jaz sem tudi tehtnica, tako da lahko ogromno povem na to temo

meni je tudi najpomembnejša zvestoba. tako kot je že prej omenjeno, da bi prevarale, bi moralo res biti že nekaj zelo hudega. za partnerja smo pripravljene narediti veliko in še več, zato je tudi mene dostikrat teplo v preteklosti.
da se ne znamo odločiti - prav gotovo. bomo dolgo časa premišljevale. sem sicer bolj odločne sorte tehtnica (verjetno je kriv ascendent v strelcu), toda vseeno rabim včasih predooooolgo časa, da pridem do neke odločitve. ko se pa odločim, je pa to to, in ne diraj dalje, ker ne boš prišel nikamor!

pozornost in komunikacijo vsekakor potrebujemo. pa ne tako ogromno pozornosti, dovolj je samo kaka malenkost. npr sms sredi noči, ali pa klic iz lufta dol, da nas pač pogrešate in da nas zato kličete

komunikacija, joj tukaj bi pa lahko naredila celotno študijo. jaz bi govorila, govorila, govorila. z menoj ni nikoli dolgčas hehe

drugače pa tea, obstajajo tudi izjeme. jaz imam partnerja raka in funkcionirava odlično.