Author Topic: Tehtnica  (Read 40801 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Tehtnica
« Reply #90 on: June 16, 2010, 11:21:40 AM »
Podobno kot  :Ve:ri. Isti šmoren. Zahteva fuuuuuuuuuuul romantike, če je nima, pa štrajka ;D ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #91 on: June 16, 2010, 11:44:18 AM »

Tehtnice so čist luštne. Imam pa eno, ki mi je blizu in mi je ena stvar ampak čist čudna. Enkrat je pač zadela z enim malim darilcem zame, rampak res absolutno zadela. In od takrat že 5 let dobivam za vsa nova leta, za vse rojstne dneve, za vse kjer se obdarujemo to eno in isto stvar  :-\ Pa saj ni fora v darilu ampak v trudu morda najti še kaj s čimer bi me razveselila? Jaz se drugače ful rada potrudim - če to pomeni vzeti si pol ure, da osebi nekaj narišeš, napišeš - meni je darilo, da si vzamem čas za osebo in premislim kaj bi jo utegnilo razveseliti... Odločanje - problem... Jaz bikica - nestrpna!!!!!!!!!!!

hm, če se gremo tko je verjetno problem ker hočemno tehtnice ugajat tako ali drugače in verjetno niti nočemo potem zbrati kej druzga, da bi zgrešle. jst priznam, da znam včasih kritiko težko prenest, predvsem zarad moje venere in marsa v devici, ampak kot pravim. tehtnice bi vedno rade ugajale.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #92 on: June 16, 2010, 01:54:04 PM »
4 tega  :o VAU, Liz Taylor wanna be  ;D Pojma nimam kako gledaš za ostale. ampak recimo moj primer, prvega tipa sem spoznala v srednji šoli,  :te v peti hiši, ostale povsod na nekih zabavah, druženjih, z venero v dvanajsti je to bila vedno neka skrivna afera.
No moj mož s  :te v peti hiši je pa označen kot nekdo, ki živi za svoje hobije, uživa v zabavah itd.

tako da se ista postavitev lahko čisto drugače izrazi pomoje.

tudi jaz imam venero v 12. hiši, pa nikoli nisem imela skrivne zveze ali zveze z vezanim moškim; verjetno mi kaj drugega prevlada... venera je v levu na levji stopinji in si ne bi dovolila, da bi bila druga violina niti ne bi cenila ter spoštovala moškega, ki ni iskren, ki vara  ::) Sama sem imela vedno čiste odnose - ko odnos končaš, predelaš, razčistiš in si šele potem pripravljen na nov odnos. Vem pa, da ni vedno tako - da so situacija takšne in drugačne in tudi ljudje smo različnih pogledov, potreb...

venera v 12. hiši naj bi tudi pomenila romantični pogled na ljubezen ( sanjarjenje, idealiziranje ) in  da težje najdeš tisto " ta pravo ljubezen ",dlje časa traja, saj je 12. hiša tudi hiša karme. To pa bo držalo zame  ::)

Itak, nekje sem enkrat prebrala, da venera v biku že sama po sebi pomeni tajne veze, zdej če je pa sploh v dvanajsti je pa to neizbežno  ;D Pri tebi bi tole dvanajsto jaz interpretirala kot tako: venera je sicer v levu kar pomeni poroka iz ljubezni, definitivno o tem ni dvoma. Ampak je partner na nek način oddaljen - živi daleč stran. 5 hiša je v strelcu -tujec, 7 pa vodnar - nenavadni zakon  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #93 on: June 16, 2010, 02:05:20 PM »
4 tega  :o VAU, Liz Taylor wanna be  ;D Pojma nimam kako gledaš za ostale. ampak recimo moj primer, prvega tipa sem spoznala v srednji šoli,  :te v peti hiši, ostale povsod na nekih zabavah, druženjih, z venero v dvanajsti je to bila vedno neka skrivna afera.
No moj mož s  :te v peti hiši je pa označen kot nekdo, ki živi za svoje hobije, uživa v zabavah itd.

tako da se ista postavitev lahko čisto drugače izrazi pomoje.

tudi jaz imam venero v 12. hiši, pa nikoli nisem imela skrivne zveze ali zveze z vezanim moškim; verjetno mi kaj drugega prevlada... venera je v levu na levji stopinji in si ne bi dovolila, da bi bila druga violina niti ne bi cenila ter spoštovala moškega, ki ni iskren, ki vara  ::) Sama sem imela vedno čiste odnose - ko odnos končaš, predelaš, razčistiš in si šele potem pripravljen na nov odnos. Vem pa, da ni vedno tako - da so situacija takšne in drugačne in tudi ljudje smo različnih pogledov, potreb...

venera v 12. hiši naj bi tudi pomenila romantični pogled na ljubezen ( sanjarjenje, idealiziranje ) in  da težje najdeš tisto " ta pravo ljubezen ",dlje časa traja, saj je 12. hiša tudi hiša karme. To pa bo držalo zame  ::)

Itak, nekje sem enkrat prebrala, da venera v biku že sama po sebi pomeni tajne veze, zdej če je pa sploh v dvanajsti je pa to neizbežno  ;D Pri tebi bi tole dvanajsto jaz interpretirala kot tako: venera je sicer v levu kar pomeni poroka iz ljubezni, definitivno o tem ni dvoma. Ampak je partner na nek način oddaljen - živi daleč stran. 5 hiša je v strelcu -tujec, 7 pa vodnar - nenavadni zakon  ;)

ja res, zanimivo  ::)  ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #94 on: June 16, 2010, 02:58:48 PM »
Hm hm hm moja  :te se začne v 8 hiši in Venera gre v 10 kotna v strelcu Mc strelec
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #95 on: June 16, 2010, 03:22:27 PM »
Ja a ni super, s partnerjem delita veselje do okultnega in delata skupaj kariero na tem področju  ;) Venera v strelcu pa itak duhovno partnerstvo  ;)

No ampak verjemem, da se ti je ista pozicija v mladih letih čisto drugače odražala, ne?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #96 on: June 16, 2010, 03:37:19 PM »
Samo nekaj mi je ravnokar kliknilo...  :Ve v  :ri bi dejansko potem načeloma lahko pomenila tudi skrivne parnerske veze, ki pa jih jaz nimam. Verjetno je potem pri meni potem spet :op :Sa na udaru, sicer bi znala ga sračkat okrog, tako pa mi na kraj pameti ne pade :D
Madoniš oba mulca imata tudi :Ve :Sk. Pa Samo kompletnega :Sk ujetega v 5. Tomaž pa v 7.
« Last Edit: June 16, 2010, 03:43:11 PM by Tejka »
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #97 on: June 24, 2010, 07:11:24 AM »
Samo nekaj mi je ravnokar kliknilo...  :Ve v  :ri bi dejansko potem načeloma lahko pomenila tudi skrivne parnerske veze, ki pa jih jaz nimam. Verjetno je potem pri meni potem spet :op :Sa na udaru, sicer bi znala ga sračkat okrog, tako pa mi na kraj pameti ne pade :D
Madoniš oba mulca imata tudi :Ve :Sk. Pa Samo kompletnega :Sk ujetega v 5. Tomaž pa v 7.

Skrivna veza pomeni tudi, da o tem sanjariš ni nujno, da je to fizično s tako pozicijo. Ampak a je to kakšna razlika?
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #98 on: July 24, 2010, 01:19:02 PM »
Moto tipične Tehtnice :

To every action there is an opposite and equal reaction.

Vir: tarot.com
« Last Edit: July 24, 2010, 01:26:37 PM by taja6 »

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #99 on: July 24, 2010, 03:09:33 PM »
LJUBAVNI PROFIL HOROSKOPSKIH ZNAKOVA
LIBRA - VAGA
(od 23.09. do 22.10.)

Psihološke karakteristike i ljubavne sklonosti Vage

Osobe koje su rodjene u sazvezdju Vage poseduju veoma istancani ukus, rafinirani stil i smisao za estetskim izrazavanjem. Vage poklanjaju veliku paznju svom spoljasnjem izgledu i kulturi ponasanja, odnosno one pazljivo brinu o svom kompletanom nastupu, kao i o kvalitetu veze sa blizom okolinom. Naime, jedna Vaga ne samo da vodi racuna o svom spoljasnjem izgledu vec ona veruje - da spoljasnja elegancija i sarm reflektuju unutrasnju lepotu! U tom smislu, Vaga uvek tezi ka perfekciji ili ka potpunoj harmoniji koja dovodi u ravnotezu - unutrasnje zadovoljstvo i spoljasnju lepotu. Ponekad se stice utisak da su Vage suvise okupirane tim svojim spoljasnjim izgledom ili svojim unutrasnjim emotivnim ili materijalnim potrebama, tako da "zaboravljaju na ostatak sveta". U izvesnom smislu to zaista jeste tacno, jer Vaga insistira na visokim kriterijumima i na takav nacin pravi strogu selekciju pri izboru odgovarajuceg drustva, teme ili potencijalnog partnera sa kojim zeli da provede neke carobne i prijatne trenutke. Prvo pitanje na koje treba da odgovorite prilikom susreta sa Vagom glasi: da li zaista pripadate krugu odabranih i da li delujete dovoljno atraktivno, privlacno i sarmantno po "visoko utvrdjenim standardima"? Zatim, nemojte da zaboravite da lep fizicki izgled znaci i veliku povlasticu, ali istovremeno Vi morate da ispunite i neke druge zahteve ili kriterijume koji se nalaze na njhovoj rang listi. Od Vas se neminovno ocekuje da posedujete izrazenu romanticnu crtu, naglaseni zabavljacki karakter, neodoljivi sarm i besprekoran ukus. Zatim, Vaga uredno procenjuje Vase prakticne sposobnosti i narocito, Vase materijalne mogucnosti. Da li Vam je sada jasnije, zasto se kaze da Vage nisu nimalo skromne u svojim prohtevima? Osobine kao sto su: neodoljiva ljupkost, sarm, senzualnost, zavodljivost, koketnost, leprsavost, romanticnost i optimizam predstavljaju jedan od osnovnih razloga zbog cega se Vaga nalazi na "top listi favorita" odnosno, osobe u znaku Vage deluju veoma privlacno na suprotni pol, prati ih cuvena etiketa - da su veoma pozeljni ili rado vidjeni na razlicitim mestima, kao i u sarenolikom drustvu.
Postoji sjajna anegdota u vidu komentara koji na dobar nacin ilustruje njihov psiholoski profil i karakter, zatim njihov stil izrazavanja, cud i ponasanje. Covek opisuje prijatelju svoju ljubavnu partnerku: "Znas povremeno imam utisak da se ona (Vaga) zabalja ili da koketira na sebi svojstven nacin sa celim svetom. Trudi se da se dopadne svemu sto je zivo na ovoj planeti, sto hoda ili ima dve noge, najcesce u tome i uspeva, a kako - to ne znam"?!
Zaista jedna tipicna Vaga vrlo brzo ispunjavaju svoj telefonski imenik, tako da se ne treba cuditi sto se u njihovim imenicima nalazi ogroman broj imena. Naravno, vecinu tih imena upravo cine osobe suprotnog pola ili "potencijalni" udvaraci, obozaoci, simpatizeri i ostali "tajanstveni likovi".

NA KOJI NACIN SE TREBA UDVARATI OSOBI U ZNAKU VAGE

Prvo pravilo je: morate imati mnogo stila, jer bez obzira sto na prvi pogled sve izgleda lako, budite sigurni da se stvari vrlo brzo komplikuju. Odnosno, vazno je da delujete veoma privlacno, vrlo zabavno, neodoljivo sarmantno, atraktivno i iskreno. Medjutim, nikako nemojte zaboratiti: da Vaga oko sebe ima veliku broj potencijalnih udavaraca i da Vam zbog toga njen pocetni signali ili zeleno svetlo, ne predstavljaju nikakvu garanciju za neku sledecu fazu. Uostalom, Vage su specificne i zbog toga sto vrlo aktivno i rado uzivaju u razlicitim vidovima udvaranja ili u ljubavnom zavodjenju, kao i u brojnim zabavama. Pri tome, morate voditi racuna o nekom nepisanom pravilu koje glasi: Vaga nikada ne cini onaj "pocetni korak", a to znaci da Vaga na indirektan nacin i veoma suptilno salje svoje impulse ili emotivne signale. Ona zaista beskrajno uziva u "ljubavnim igrama" i u tome da je neko zavodi ili da je osvaja i narocito, da je opcini svojim udvarackim manirima!

STA JE ONO STO VAS PARTNER ILI OSOBA KOJA VAM SE UDVARA MORA OBAVEZNO DA ZNA O VAMA

Vage su veoma suptile i zahtevne, stoga osoba koja Vam se udvara mora dobro da poznaje i da oseca sve Vase unutrasnje potrebe. Odnosno, mora da oseca Vase emotivne potrebe kao i Vas senzibilitet, pri tome je narocito vazno da neguje Vas afinitet prema estetskom izrazavanju. Vage uzivaju u svemu sto je lepo i zbog toga svoju paznju i osecanja poklanjaju svima koji pothranjuju njihov unutrasnji duh i narocito, osobi koja ume da zajednicki zivot pretvori u realnu bajku ili u "carobnu ljubavnu pricu" - sa obaveznim hepi endom!

vir:http://www.astrolook.com/profil/vaga.shtml

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #100 on: September 19, 2010, 06:47:01 PM »