IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 10 Guests are viewing this topic.
moja P pa je končno prišla v ...ampak, se bojim, da mi glih ne bo najbolj na mestu. Mislim, da zaradi N v zemeljskem znamenju tale zračna ni glih meni na kožo pisana. Morda si bom začela prepevat its my life....in podivjala...sam to nism jst ???http://shrani.si/f/1p/Tb/3EOFR2qq/karta.png
Končno več energijeP Luna se je oddaljila iz opozicije z Neptunom
Nič posebnega. Edino ljubezni si želim na veliko. Včasih je tako težko biti ženska.
Pika, da si bila tako nesamozavestna sta pa pripomogla najmanj 2 tranzita:- T N in- P N pa so očitno druge vesoljne kompozicije bile močnejše,
Quote from: Lisa on March 18, 2014, 07:11:22 AMNič posebnega. Edino ljubezni si želim na veliko. Včasih je tako težko biti ženska.Lisa, naredi si pravi čas zdaj, ta trenutek, ne čakaj na maj,
Quote from: cvetka on March 18, 2014, 08:39:24 AMQuote from: Lisa on March 18, 2014, 07:11:22 AMNič posebnega. Edino ljubezni si želim na veliko. Včasih je tako težko biti ženska.Lisa, naredi si pravi čas zdaj, ta trenutek, ne čakaj na maj, jaa, saj vem...ampak ni tako zelo enostavno pri meni. tisti moški, ki mi je bil res všeč, je šel nazaj v svojo domovino - Italijo, drugi pa me sploh ne zanimajo..no, nikjer ne najdem koga, ki bi mi bil zanimiv. žalostno.pa itak so neke čudne energije v meni. mogoče bosta pomlad in poletje kaj spremenila.