IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
NADANGEL RAFAEL: Si fizično bolan/a? Imaš mogoče čustvene težave? Se odpravljaš na potovanje? Nikakor ne vidiš prave resnice? Prav zdaj sem tukaj, da ti s celo vrsto svojih angelov zdravilcev pomagam ozdraviti fizično, čustveno in mentalno telo. Zaščitil te bom tudi na vseh potovanjih. Enaindvajset dni me kliči vsak dan in me prosi za zdravljenje in opazuj čudeže, ki se bodo začeli dogajati. Pomagal ti bom tudi do notranjih uvidov in spoznal/a boš svojo pravo naravo.
OSTARA: Plodnost: Zdaj je primeren čas, da začnete z novimi projekti, pristopite k novim idejam in ustvarite nove okoliščine.
Quote from: Maja on January 29, 2012, 07:36:46 AMOSTARA: Plodnost: Zdaj je primeren čas, da začnete z novimi projekti, pristopite k novim idejam in ustvarite nove okoliščine.Ja ja tale plodnost Vse kaže na to, da se neki dogaja
Quote from: sandry_ca on January 29, 2012, 07:39:37 AMQuote from: Maja on January 29, 2012, 07:36:46 AMOSTARA: Plodnost: Zdaj je primeren čas, da začnete z novimi projekti, pristopite k novim idejam in ustvarite nove okoliščine.Ja ja tale plodnost Vse kaže na to, da se neki dogaja Haha, tu sem prav nate pomislila.
ROJSTVO: Rojstvo je čudobito božje darilo, ampak zavedajmo se, da tu življenje ni tako veselo kot na oni strani. Trenutno smo v šoli in ta čas mora miniti. In kmalu bomo spet doma.
Quote from: Maja on January 30, 2012, 07:11:58 AMROJSTVO: Rojstvo je čudobito božje darilo, ampak zavedajmo se, da tu življenje ni tako veselo kot na oni strani. Trenutno smo v šoli in ta čas mora miniti. In kmalu bomo spet doma. hahah...Maja a tole je spet men namenjeno
Vstopaš v prav poseben - magičen trenutek. Zavedaj se svoje moči kreacije! Odpri se energiji sprejemanja in uživaj v darovih univerzuma.