Author Topic: Slovenska država zaudarja  (Read 112176 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Slovenska država zaudarja
« Reply #105 on: June 07, 2016, 03:12:57 PM »
Očitno je slovenska vlada poslala nad naš forum evropskega robota za nadzor nad spletnimi stranmi.  Ta tema, oziroma začetna stran le te je bila tako označena
http://www.nenavadno.com/forum/index.php?topic=3148.0&utm_source=wnc_598700&utm_medium=gamma&utm_campaign=wnc_598700&utm_content=msg_646700&hl=en-GB   

To: Webmaster of http://www.nenavadno.com/,

Due to a request under data protection law in Europe, Google can no longer show one or more pages from your site in Google Search results. This only affects responses to some search queries for names or other personal identifiers that might appear on your pages. Only results on European versions of Google are affected. No action is required from you.
What we’d like you to know:

These pages haven’t been blocked entirely from our search results

They’ve only been blocked on certain searches for names on European versions of Google Search. These pages will continue to appear for other searches.

We aren’t disclosing which queries have been affected.

In many cases, affected queries don’t relate to the name of any person mentioned prominently on the page.

For example, the name might only appear in a comment section.
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline pandica

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • Srečna, da sem našla smeh!
« Reply #106 on: June 07, 2016, 04:09:06 PM »
Ja, slovenska država zaudarja. Sedaj že na vseh področjih. Na socialnem, kar je omenjeni primer dovolj zgovoren. V zadnjih časih so nobel deložacije družin iz stanovanj. Ti dolžniki so dolžni morda 2.500 evrov. Ampak, takoj zasežejo imetje,  prodajo, družino deložirajo in potem, brez srčno, družino pustijo v še večji socialni stiski. Čudno, da nič ne izterjajo od naših tajkunov. Ti niso dolžni le nekaj tisoč evrov a se nič ne zgodi. Še več, živijo brezskrbno in izobilju.  ::)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #107 on: June 07, 2016, 07:51:04 PM »
Očitno je svetovni plan pobrati večini imetje in jih postaviti na rob preživetja. To vse gre nekako tudi sorazmerno s tezo, da nas je na svetu preveč in posledično premalo hrane.    Resnica je seveda drugje, saj že več desetletij je od tega, ko so začeli z dvema žetvama na leto, torej bo Zemlja tako populacijo zdržala.

Najbolj me moti, ker se nihče ne bori proti krivicam, ki se množici dogajajo, zato nam ravno ta čas nudi vpogled, kdo v resnici je ovca in kdo ne. In spet bom zapisal, da je potrebno prebrati knjigo Pogovor s hudičem od Napoleona Hilla. Kdor dela po knjigi avtomatsko ne spada med ovce.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #108 on: June 07, 2016, 09:40:08 PM »
Ne štekam najbolj, kaj je s tistim robotom za nadzor nad spletno stranjo? Jih je pa že pritegnil naslov teme...šinfance se vsi bojijo.

Napoleona Hilla si bom pa dala na svoj seznam za branje.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #109 on: June 08, 2016, 01:00:42 AM »
To Google sam ni naredil. Je bilo sigurno naročeno.  Me zanima če bo čez teden ali dva še vidno na googlu, ko se bo odtipkal naslov te teme.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #110 on: June 08, 2016, 12:15:22 PM »
Zaudarja... Hmmmmm po temu kar doživljam s strani sistema bi bil to "understatement"  :-X
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline pandica

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #111 on: June 08, 2016, 12:48:25 PM »

Bom prebrala predlagano knjigo. Sem pa včeraj na TVSLO3 gledala oddajo Okrito, ki je bila na sporedu ob 20.30 uri. Prisotni so bili trije gostje dr. Teršek, ga. Ogulin, g. Čander Mitja (upam, da sem pravilno zapisala). In dr- Teršek je odlično povedal, da je stanje kakršno je zaradi popolne odsotnosti vesti, sramu in poštenja. Da je na eni strani skupina ljudi, ki so pošteni, pridno delajo, lepo vzgajajo otroke in prostovoljci, ki pomagajo ogroženim ali pomoči potrebnim. Na drugi strani pa kriminalci, ki se jim nič ne zgodi, zato vse kar so počeli počnejo naprej, brez sramu, odgovornosti, obraza. Njihovo početje je žegnano s strani pravosodja. Priporočam ogled posnete oddaje.

Marjetka

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #112 on: June 09, 2016, 06:10:05 AM »
Marjetka,

Bi bilo zelo fino, če bi dala kakšen link, če obstaja.   Resnično je svet in s tem Slovenija postala kriminalna država.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #113 on: June 09, 2016, 08:48:24 AM »
Dan.
Oddaje nisem gledala, tehnično pa tole komot naredim, pozdravčk
http://4d.rtvslo.si/arhiv/odkrito/174409946

Offline pandica

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #114 on: June 09, 2016, 02:18:16 PM »
Hvala ker si dodala link namesto mene. Bom v bodoče bolj pozorna. Lep pozdrav!

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #115 on: June 09, 2016, 02:56:49 PM »
Hvala lepa.  Bom pogledal.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline malmstreen

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #116 on: December 28, 2017, 08:23:40 AM »
Svetovni problem je utaja denarja, ki je varno skrita v davčnih oazah.
Ta problem pač bo ostajal tako dolgo, dokler bodo vlade največjih držav na svetu to dovoljevale.
Je pa res, da razen zdajšnjega sisetema prostega tržnega gospodarstva ni nobene druge družbene alternative, ki bi kazala uspešno pot iz te svetovne stiske.
Vsi sistemu, ki so konkurilali liberalnemu kapitalizmu so propadli, ker so se spremenili v avtoritarne diktatorske države.
Če ni svobode, ni napredka.
Današnji sistem liberalnega gospodarstva pač je takšen, daš ljudem navidezno svobodo, redno plačo, potem pa jih skozi davke obiraš, in seveda zmanjšaš davke bogati, da lahko ti lepo shranjujejo denar v davčnih oazah.
Tako celotno breme družbenega razvoja nosi srednji sloj, bolj ko zmanjšaš obremenitve kapitala, bolj obremeniš srednji in nižji sloj.
Države pač denar potrebujejo za svoje delovanje in vzdržavenje velikega aparata.