NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poobjavljam zadnji seznam.Jane 22.10 KranjSanjalka 24.10. LjubljanaMatevž 25.10 RatečeSasa 27.10 KamnikDanijela 27.10 DomžaleVidka. datum Nova Gorica
Pika,ti imaš pisarno v Trzinu? Pa saj si res čisto blizu mene.
Opal, kje si pa ti?
Quote from: sasa on October 22, 2014, 02:11:37 PMOpal, kje si pa ti?Tudi v Trzinu v poslovni coni.
Quote from: sasa on October 22, 2014, 01:50:07 PMPika,ti imaš pisarno v Trzinu? Pa saj si res čisto blizu mene. Pa blizu mene tudi.
Andres stokrat hvala Taj sprasuje zakaj si dal zraven njegovih Lego kock listek z napisom N. A to pomeni, da se ne sme z njimi igrat haha
Quote from: Andres on October 11, 2014, 04:12:01 PMQuote from: vidka on October 11, 2014, 10:44:49 AMAndres, kaj midva lahko pocasi dolociva datum se zame? Da se ne bi zgodilo, da se mi prekriva s kaksnim datumom predavanj ,... pa se zasiguram si dan in rezerviram samo zate! Ja tole bo treba pogledat tudi za tebe. Ta hip še nimam predvideno, točno kdaj bi bil v tvojem koncu. 28.10. bi bil verjetno dober datum. AndresAndres pri tvojem seznamu obiskov, bi jaz dodala še datum, ki sva ga imela vmislih za naš konec.28.10. velja?
Quote from: vidka on October 11, 2014, 10:44:49 AMAndres, kaj midva lahko pocasi dolociva datum se zame? Da se ne bi zgodilo, da se mi prekriva s kaksnim datumom predavanj ,... pa se zasiguram si dan in rezerviram samo zate! Ja tole bo treba pogledat tudi za tebe. Ta hip še nimam predvideno, točno kdaj bi bil v tvojem koncu. 28.10. bi bil verjetno dober datum. Andres
Andres, kaj midva lahko pocasi dolociva datum se zame? Da se ne bi zgodilo, da se mi prekriva s kaksnim datumom predavanj ,... pa se zasiguram si dan in rezerviram samo zate!