Author Topic: Intuitivna sporočila  (Read 98065 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Intuitivna sporočila
« Reply #420 on: October 14, 2014, 08:08:52 PM »
Ola. Na začetku sem bila še malo lena. Saj sem v mislih meditirala, a ni se mi dalo it v svoj prostor. Potem kao ponoči, ko je tišina, a sem zaspala. Nato vedno boljše. Včeraj sem se usedla na udoben stol, z dobro glasbo in je bilo res dobro. Sicer nisem doživljala česa pretresljivega ali težkih reakcij, ampak kakšnih slik in misli tudi ne posebej. In včeraj sem moj pojem za meditacijo povezala z nekim drugim pojmom...je bil kar "aha efekt"  :D

Hvala Nensi za trud  :-*

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #421 on: October 14, 2014, 08:51:38 PM »
Bolj se trudim umiriti bolj sem raztrešena  ???
probam več krat na dan, pa...aleluja! tolk vsega mi možgani predelujejo, da...
Ta oktober mi pa daje vetra....

Včasih je manj več, ne trudi se preveč, samo bodi sama s seboj in svojimi občutki in dihaj, dihaj, dihaj.
Če pridejo misli jih sprejmi in spusti, se ne obremenjuj in se opazuj, sebe in svoje občutke.
Poenostavi stvari, prav?
Srečno  :-*

Prav Nensi, hvala :-*
Bom upostevala, vsekakor.
Sem pa danes tudi jaz dobila nek preblisk med vajo, zvenelo mi je sicer na nek nacin kot navodilo
Posledicno seveda kot odgovor na vprasanje.
Objem Nensi
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #422 on: October 16, 2014, 09:06:13 AM »
Ola. Na začetku sem bila še malo lena. Saj sem v mislih meditirala, a ni se mi dalo it v svoj prostor. Potem kao ponoči, ko je tišina, a sem zaspala. Nato vedno boljše. Včeraj sem se usedla na udoben stol, z dobro glasbo in je bilo res dobro. Sicer nisem doživljala česa pretresljivega ali težkih reakcij, ampak kakšnih slik in misli tudi ne posebej. In včeraj sem moj pojem za meditacijo povezala z nekim drugim pojmom...je bil kar "aha efekt"  :D

Hvala Nensi za trud  :-*

Fajn da si si našla svoj kotiček in si vedno tam, ker s tem tudi sidraš energijo in je vsakič bolj pretočno tam in več energije te podpira in bodo tudi dogajanja in uvidi izrazitejši, globlji, močnejši
uživaj v procesu  :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #423 on: October 16, 2014, 09:07:26 AM »
Kako nam gre deklice drage  ;) :-*
Vse v redu? Vztrajamo?
 :-*

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #424 on: October 16, 2014, 09:29:17 AM »
Ma..zadnje dni mam res obupno stresno stanje...se pa res potrudim vsak večer pred spanjem, včer sem si dala še e-meditacijo na slušalko, da sem končno po nekaj dneh, vsaj 3-4 ure spala v kosu, neprekinjeno.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #425 on: October 16, 2014, 09:29:47 AM »
Pri meni nekaj ne štima, ker vedno zaspim, preden začnem "opuščati bremena".  :-X

Je pa res, da sem bistveno manj obremenjena kot pred tednom dni, torej nekje v vesolju se je zmanifestiralo po nekem malo drugačnem ključu.  ;)
Skulirana kot kulirno pletivo.

Samo še v žep mi nekaj kapne, pa bo.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #426 on: October 16, 2014, 09:43:52 AM »
Tako bom rekla.

Da si prav vzamem čas, sem malo "pozabila" oz me čas povozi, vendar pa čez dan imam konstantno to v mislih. Se pravi brezpogojno sprejemanje, ko sem znotraj sebe prisotna in o tem razmišljam.

Upam, da šteje.  :embarrassed:
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #427 on: October 16, 2014, 11:20:54 AM »
Jaz pa kašljam kot nora. Sploh na jobu me prav duši. Saj vem zakaj, samo še ne zberem poguma, da bi odkorakala. So se pa pokazale priložnosti, na katere prej ne bi niti pomislila. En oglas je, na katerega se bom prijavila, malce drugačen oglas in precej drugačno delo. Mogoče pa bo. Če ne pa se bo že kje kaj pokazalo  :)

Odločena sem, da prijavim osebno dopolnilno delo. Planiram, delam skice,... Que sera, sera :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #428 on: October 16, 2014, 11:36:49 AM »
Jaz pa kašljam kot nora. Sploh na jobu me prav duši. Saj vem zakaj, samo še ne zberem poguma, da bi odkorakala. So se pa pokazale priložnosti, na katere prej ne bi niti pomislila. En oglas je, na katerega se bom prijavila, malce drugačen oglas in precej drugačno delo. Mogoče pa bo. Če ne pa se bo že kje kaj pokazalo  :)

Odločena sem, da prijavim osebno dopolnilno delo. Planiram, delam skice,... Que sera, sera :)

Bravo Tejka ;)
Podpiram :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #429 on: October 16, 2014, 06:41:53 PM »
Pri meni nekaj ne štima, ker vedno zaspim, preden začnem "opuščati bremena".  :-X

Je pa res, da sem bistveno manj obremenjena kot pred tednom dni, torej nekje v vesolju se je zmanifestiralo po nekem malo drugačnem ključu.  ;)
Skulirana kot kulirno pletivo.

Samo še v žep mi nekaj kapne, pa bo.

Bravo ti.
Očitno jih ni potrebno več ozaveščati, da lahko samo še grejo, si se zgleda do zdaj že dost z njimi ubadala in dodatno aktivno "travmiranje" ni potrebno.
Ti samo kuliraj dalje.
Pa mogoče si še začneš nekaj v smislu "sem obilje na vseh področjih svojega življenja" ponavljat čimvečkrat, da pritegneš pritok obilja.

Papa  :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #430 on: October 16, 2014, 06:44:05 PM »
Tako bom rekla.

Da si prav vzamem čas, sem malo "pozabila" oz me čas povozi, vendar pa čez dan imam konstantno to v mislih. Se pravi brezpogojno sprejemanje, ko sem znotraj sebe prisotna in o tem razmišljam.

Upam, da šteje.  :embarrassed:

Če čutiš da učinkuje potem seveda šteje.
Je pa tako da včasih tisto kar najbolj rabimo najraje pozabimo.
Vsaj enkrat si res v miru vzemi čas in začuti kaj od obojega velja zate.
 :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #431 on: October 16, 2014, 06:45:56 PM »

Ponosna nate u iber  8)
Me veseli da terapija deluje.
Verjemi da ti prihaja na pot nekaj odličnega, prav zate in to je to.
Bodi vesela Tejka smejka  :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #432 on: October 16, 2014, 06:48:03 PM »
Ma..zadnje dni mam res obupno stresno stanje...se pa res potrudim vsak večer pred spanjem, včer sem si dala še e-meditacijo na slušalko, da sem končno po nekaj dneh, vsaj 3-4 ure spala v kosu, neprekinjeno.

Ma kaj naj ti rečem ...
Skuliraj se preden greš spat, daj stres v balonček in ga spusti iz sistema, da boš vsaj spala.
Če rabiš stres ok, drugače pa daj ukaz, da želiš mir in tak tempo, ki je zate ok, saj to tud gre veš, samo izrečt je treba in se za to odločit, deluje  ;)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #433 on: October 16, 2014, 06:52:07 PM »

Ponosna nate u iber  8)
Me veseli da terapija deluje.
Verjemi da ti prihaja na pot nekaj odličnega, prav zate in to je to.
Bodi vesela Tejka smejka  :-*

Hvala ti še enkrat. Ma še stokrat :) Seveda se trudim tudi mantro čimveč ponavljati, pa dihat. Bom poročala o dogajanju
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #434 on: October 16, 2014, 07:46:21 PM »

Ma kaj naj ti rečem ...
Skuliraj se preden greš spat, daj stres v balonček in ga spusti iz sistema, da boš vsaj spala.
Če rabiš stres ok, drugače pa daj ukaz, da želiš mir in tak tempo, ki je zate ok, saj to tud gre veš, samo izrečt je treba in se za to odločit, deluje  ;)

Hmmmmm...pa ti si super. To sploh nisem pomislila...
sem pa dans povedala sefici, da dajem odpoved. Ni pristala in vztraja, da bomo nasle novo resitev,ipd. Mah....
kot da bi mi en kamen dol padel, res. Na ta korak sem se pripravljala kaksno leto zihr.
hvala ti!!!  :-*