PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
O Rena, ti pa mamiš z dobrotami
Quote from: Rena on September 25, 2012, 08:40:46 PMPo novem tudi jaz delam štrudl. Včasih ga je moja mama, jaz pa kaj drugega. Mislim, sama delam tudi testo. Danes sem dobila domačo skuto, kupila sem tudi ajdovo moko. Jutri bom pripravila, prav tako tudi za zamrzovalnik, štruklje. Sirove in ajdove z orehci. Kako si ti pridna
Po novem tudi jaz delam štrudl. Včasih ga je moja mama, jaz pa kaj drugega. Mislim, sama delam tudi testo. Danes sem dobila domačo skuto, kupila sem tudi ajdovo moko. Jutri bom pripravila, prav tako tudi za zamrzovalnik, štruklje. Sirove in ajdove z orehci.
Klepetalnici? Ponavadi pridem in počekiram tistih par tem, ki jim sledim in že odbrzim Drugače pa mislim nate
Quote from: Darja on September 25, 2012, 09:03:21 PMQuote from: Rena on September 25, 2012, 08:40:46 PMPo novem tudi jaz delam štrudl. Včasih ga je moja mama, jaz pa kaj drugega. Mislim, sama delam tudi testo. Danes sem dobila domačo skuto, kupila sem tudi ajdovo moko. Jutri bom pripravila, prav tako tudi za zamrzovalnik, štruklje. Sirove in ajdove z orehci. Kako si ti pridna Jaz pa lacna
Quote from: Daia* on September 25, 2012, 09:24:51 PMKlepetalnici? Ponavadi pridem in počekiram tistih par tem, ki jim sledim in že odbrzim Drugače pa mislim nate Tudi jaz nate Upam, da se dobro počutiš.
Se, se ... uživam ob brcikah