Author Topic: AGT januar 2008--Vrnitev domov, gor  (Read 10222 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
AGT januar 2008--Vrnitev domov, gor
« on: December 22, 2007, 12:39:09 AM »
Glede na zelo uspešen AGT večer decembra 2007 verjamem da januarja  ne bo drugače.  Morda vključimo tudi novost, ki je pravzaprav prišla spontano.  (Beri temo Prodrite v kodo brezčasja) http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,421.msg26076.html#msg26076

Predlagana januarska tema je; Vrnitev domov, gor, le ta pa deloma bazira tudi na decemberskem AGT.  Kakor koli že, ponovno vabljeni vsi že obstoječi in seveda neprijaveljeni člani AGT.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
Re: AGT januar 2008--Vrnitev domov, gor
« Reply #1 on: December 29, 2007, 03:19:43 AM »
Naj na tem mestu napišem da sem imel sprva pomisleke, če bom za takšno temo sploh lahko našel primerne pesmi za naslednji AGT.  No, izkazalo se je da so prišle pesmi kar same od sebe in je tačas AGT za januar že pripravljen. Le vabilo še ni razposlano.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #2 on: January 04, 2008, 01:14:56 AM »
Prišel je čas, da se določi tudi datum januarskega AGT. Ne vem še točno kdaj to bo, a verjamem, da se utegnemo zbrati v sredini ali proti koncu januarja.  Nocoj smo imeli na kodi brezčasja tudi namig in sicer eno pesem Johanna Strauss. To sem potem tudi našel, vendar z razočaranjem ugotovil, da ta pravzaprav niti ne paše v kontekst naslova AGT tega meseca. 
Kajpak nam je koda brezčasja ponudila vsaj avtorja, saj našel sem pesem, ki naravnost ustreza naslednjemu AGT. Poleg ostalih že najdenih bo torej še ena Straussova.  Bržkone mnogi med vami veste, da klasičnega mojstra do sedaj še nismo slišali na AGT.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #3 on: January 04, 2008, 07:30:06 AM »
....na seznamu sem že, če se ne motim oz. MSN naslovi so izmenjani  :D več kot očitno je prišel tudi zame čas, da se vam pridružim...sem včeraj res mislila na vas; z velikim veseljem pričakujem naslednji AGT, Andres...bom pa verjetno rabila kot vsi ostali navodila  ;)  :D

torej Andres...me sprejmete naslednjič  ::)  :D ufff komaj čakam

dobro jutro vsem, Taja

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #4 on: January 04, 2008, 04:03:49 PM »
Sinoči je bilo malo čudno.  Ena Taja je bila na mojem seznamu in nisem vedel odkod se je vzela, cel čas pa sem mislil, da gre za tebe.  Na koncu se je izkazalo, da je ona samo dodana prek AGT strani na nenavadno, nikoli pa se ni zavzela o čem točno teče beseda pri AGT.
Taja6. Dodal te bom na AGT mailing listo, povzel pa bom kar tvoj mail, ki je tu na forumu, oziroma če tega ne želiš, mi lahko pošlješ kakšnega drugega. Navodila kajpak dobiš.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #5 on: January 04, 2008, 07:12:06 PM »
Sinoči je bilo malo čudno.  Ena Taja je bila na mojem seznamu in nisem vedel odkod se je vzela, cel čas pa sem mislil, da gre za tebe.  Na koncu se je izkazalo, da je ona samo dodana prek AGT strani na nenavadno, nikoli pa se ni zavzela o čem točno teče beseda pri AGT.
Taja6. Dodal te bom na AGT mailing listo, povzel pa bom kar tvoj mail, ki je tu na forumu, oziroma če tega ne želiš, mi lahko pošlješ kakšnega drugega. Navodila kajpak dobiš.

Andres

Andres, jaz sem bila tista Taja  ;D tudi meni se je kar pojavilo okence z AGT in ker sem takoj vedela, da gre za AGT, sem sprejela naslov. Torej naslednjič sem z vami, Andres...mail ti pa pošljem npo ZS. Pozdravček, Taja  :-*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #6 on: January 04, 2008, 07:45:28 PM »
Ena Taja je  bila prvotno, tebe sem potem ekstra dodal, ko je mislim, da Azra msn naslov povedala. Si bila ti torej obakrat ista uporabnica?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #7 on: January 04, 2008, 10:40:12 PM »
Ena Taja je  bila prvotno, tebe sem potem ekstra dodal, ko je mislim, da Azra msn naslov povedala. Si bila ti torej obakrat ista uporabnica?

Andres

Ne samo tista bolj na koncu sem bila  ;)  :D  ( ja Azra je moj MSN naslov tebi poslala ) ;no kakorkoli naslednjič mislim, da bo vse jasno  :D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #8 on: January 04, 2008, 11:08:53 PM »
Vse v redu Taja. Glavno, da je vse jasno. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #9 on: January 16, 2008, 02:47:52 AM »
Kljub temu, da imam dopusti sem si vzel toliko časa da sem našim že prijavljenim članom pripravil pesmi za AGT in vabilo za le tega oddal po mailu.   Slednji se bo odvijal 24.1.2008 ob 20. uri in sicer na že znanem spletnem mestu MSN.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858