Author Topic: Kavina usedlina II  (Read 37184 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ArOla

• Novinec
  • *
  • ...kar od srca pride, se srčka prime...
Re: Kavina usedlina II
« Reply #15 on: June 22, 2008, 01:33:32 PM »

Eno vprašanje: pijete vsi kavo z dodatkom ali brez kakršnihkoli dodatkov...? Ampak to mislim tisto, ki potem 'šlogate' iz nje? Po priporočilu naj bi morali za 'šloganje' piti kavo brez dodatkov kot so smetana, saladkor, mleko...

...nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi...

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #16 on: June 22, 2008, 04:02:25 PM »
pravijo res, da naj bi bila kava, iz katere se potem bere brez dodatkov kot so mleko, smetana...jaz se tega ne držim...razen stepena smetana res skazi sliko tako da nje ne uporabljam, kadar gledam v kavo ( tekočo smetano, kavo, sladkor pa DA ). Se mi zdi, da je tudi tu tako...delaj vse po svojem občutku in naj te pravila , prepričanja drugih ne ovirajo oz. omejujejo pri tem.

Pozdravček, Taja

Offline ArOla

• Novinec
  • *
« Reply #17 on: June 23, 2008, 07:24:23 PM »

No jaz jo pijem brez vseh dodatkov... ameriški znanstveniki pa priporočajo piti 2skodelici turške kave na dan brez dodatkov saj naj bi preprečili, za kar 40% srčnega infarkta pri ženskah... zanimivo kajne :D

...nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi...

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #18 on: June 24, 2008, 12:15:05 PM »
zanimivo...jaz pijem sicer grenko kavo, mora pa bit šćepec sladkorja ko se kuha, ker se kava drugače "izluži". Kuhana čisto brez meni ni dobra  ;D
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #19 on: June 24, 2008, 03:07:44 PM »
zanimivo...jaz pijem sicer grenko kavo, mora pa bit šćepec sladkorja ko se kuha, ker se kava drugače "izluži". Kuhana čisto brez meni ni dobra  ;D

Glede na to, da pijeva enako pripravljeno kavo te bržkone lahko povabim v prihodnje an eno. Lokacija po dogovoru. :D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline ArOla

• Novinec
  • *
« Reply #20 on: June 24, 2008, 03:10:54 PM »

No konec koncev kava je kava ;D zakaj jo ne bi pili tako kot nam paše ;)

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #21 on: September 17, 2008, 12:31:38 PM »
Ali kupi usedline na dnu vedno pomenijo denar ali se kaj drugega?
 ang:
 ;D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #22 on: September 17, 2008, 12:57:44 PM »
Denar, ki je ali pa ga ni. Odvisno pač od tega, kako razgibano je življenje in koliko si ga zapravila.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #23 on: September 17, 2008, 01:49:11 PM »
Denar, ki je ali pa ga ni. Odvisno pač od tega, kako razgibano je življenje in koliko si ga zapravila.  ;D

Ajej.  ;D Torej poznam odg.  :D
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #24 on: September 17, 2008, 04:39:13 PM »

Ajej.  ;D Torej poznam odg.  :D

Se mi je kar zdelo, da veš kam pes taco moli.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #25 on: September 17, 2008, 05:04:18 PM »
Zdaj pa se v notranjosti vidim sebe z metlo. In moski lezi na tleh. Jaz pa nad njim z metlo.  :D

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #26 on: November 02, 2008, 12:50:48 AM »
Sicer zadnje čase pijem instant kavo, pa se mi je zdanjič na dnu skodelice vseeno pokazal zelo jasno viden srček. Sklepam, da sicer ne velja, samo zanimivo mi je bilo, da se lahko naredi tudi pri instant kavi ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #27 on: November 02, 2008, 01:07:04 AM »
Sama sem nekaj mesecev nazaj, bolj za šalo kot zares, pogledala v svojo skodelico. Nikjer ničesar, le človek, ki je v roki držal majhen srček. Sem se pohecala, da mi bo nekdo prinesel srce na dlani. In le nekaj dni zatem, mi je bivši fant, s katerim sva se zelo boleče razšla (na njegovo pobudo), priznal, da še vedno čuti do mene, kot nekoč.
9ZK 656

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #28 on: January 14, 2009, 01:08:15 PM »
Glede kavine usedline, se strinjam, da se držimo načela svojih občutkov. Sama sem že nekolikokrat pogledala tudi v usedlino "kapučina". Pomembno je da so razvidni liki. Ostalo je odvisno od interpretacije. Nekje sem brala, da je možno gledat tudi iz čajne skodelice.
Katera je že omenila čarovnico na metli? Torej se zavedaš svoje moči, kolikšna je. Zaupaj. Dvom ubija sanje. Prični živeti sanje. ;)
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #29 on: January 14, 2009, 05:10:38 PM »
Jaz sem imela to carovnico ze dalec nazaj ...

Ali je mozno pogledati in razbrati like tudi, ce skodelice ne obrnemo? Kavna usedlina se 'prilepi' na skodelico in vcasih pusti sledi, sploh ko je kava popita.