Author Topic: 11. hiša  (Read 52246 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: 11. hiša
« Reply #105 on: February 22, 2008, 09:17:18 AM »

;) ;D

sem hotela napisat, da je to malo daljša zgodba in da bi bilo neumestno pisati o njen na forumu. Ko boš pripravljen bodo tudi odgovori tu, do takrat pa boš preizkusil v praksi te aspekte.

;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Patrik

• Guest
« Reply #106 on: February 22, 2008, 09:20:11 AM »

Hej, hej Tea! :)

Hja, upam da ni slabega pomena. Na ženske morda resnično gledam drugače, saj v njih ne vidim samo seksualnega objekta, kot moji kolegi! :-\ :) Tukaj gledam popolnoma drugače; izkušnje življenja te tukaj okrepijo! ;) Jaz vidim v vsaki ženski milino in najbolje! :) No, to je moje mišljenje! :)

No, bom preizkusil in takrat se ponovno slišiva, da vidim, kaj bodo prinesli aspekti! ;) ;D Komaj čakam! :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #107 on: February 22, 2008, 09:22:35 AM »

Hej, hej Tea! :)

Hja, upam da ni slabega pomena. Na ženske morda resnično gledam drugače, saj v njih ne vidim samo seksualnega objekta, kot moji kolegi! :-\ :) Tukaj gledam popolnoma drugače; izkušnje življenja te tukaj okrepijo! ;) Jaz vidim v vsaki ženski milino in najbolje! :) No, to je moje mišljenje! :)

No, bom preizkusil in takrat se ponovno slišiva, da vidim, kaj bodo prinesli aspekti! ;) ;D Komaj čakam! :)

Kadar jih dojemaš iz mantala - je tako kot praviš .......... za ostalo bo pa treba malo globje pogledat.  ;) Ampak korak po koraku .. zdaj je na vrsti misel /uran kot višja oktava merkurja/ kmalu pa še kaj drugega  ;D
www.Astro-Star.net

Patrik

• Guest
« Reply #108 on: February 22, 2008, 09:25:56 AM »

Kadar jih dojemaš iz mantala - je tako kot praviš .......... za ostalo bo pa treba malo globje pogledat.  ;) Ampak korak po koraku .. zdaj je na vrsti misel /uran kot višja oktava merkurja/ kmalu pa še kaj drugega  ;D

Točno tako, Tea! :) ;D Saj sem si rekel, da je še čas. Kam se mi pa mudi. >Me pa že bratova punca gnjavi, da bi moral  malo "sprobati"! :D :D ;D No, bom že počasi ... Naj se aspekti dovršijo in združijo proti meni! ::) ;D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #109 on: February 22, 2008, 09:35:30 AM »

Točno tako, Tea! :) ;D Saj sem si rekel, da je še čas. Kam se mi pa mudi. >Me pa že bratova punca gnjavi, da bi moral  malo "sprobati"! :D :D ;D No, bom že počasi ... Naj se aspekti dovršijo in združijo proti meni! ::) ;D

Ne proti tebi Patrik. Planeti delajo zate ....... le zgrabi jih prav  ;D
www.Astro-Star.net

Patrik

• Guest
« Reply #110 on: February 22, 2008, 09:36:44 AM »

Ne proti tebi Patrik. Planeti delajo zate ....... le zgrabi jih prav  ;D

OK! :D ;D Upam, da jih bom zgrabil prav. Se pravi ob pravem času na pravem kraju! ;) ;D

Hvala!!! :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #111 on: February 24, 2008, 06:36:04 PM »
Ne vem kako gre to s spremembo kvadratov v trigone in sekstile. Bom moral tisto od Mavrice najti. Če me ne šopaš seveda. 
Sicer pa se ne smem pritoževati, saj okoli mene so tudi taki, ki imajo veliko manj kot jaz, denarja sem pa tudi že sam več imel, a je pošel. In kot praviš, nikoli ni dovolj, ker vedno pridejo novi načrti, investicije, ali nekaj pač.

Andres

Res se da spemeniti kvadrate in opozicije v trigone in sekstile.

Postopek:

1. zavedati se popolnoma kakšen je zapis natalne karte. Kajti tisto, kar nas ovira /disonantni aspekti/ je po drugi strani priložnost, da delamo ....

kvadrati so aspekti delavnosti, sicer notranjega pritiska da delujemo na sebi in spreminjamo danosti sebi v prid, seveda s previdnostjo in skladno z energijami zapisa

opozicije dobivamo preko drugih oz. zavemo se jih, ko nekdo stopi v naše življenje in nam stopa po naših žuljih. Dobro je, da takrat ne zajavkamo ... pač pa takoj zavesto pogledamo, kje so naši notranji kompleksi, strahovi, nepredelane teme, ki nam jih je oseba pokazala in smo se naenkrat videli v ogledalu.

Ko smo v stanju prepoznati energije, potem postopoma ne dovolimo več da nas ne meče več iz tirov.

2. Ko smo v tej fazi, potem lahko začnemo tudi zavestno /vizualizacije/ spreminjati naše danosti:
Torej ko dobro poznamo lastnosti planetov, znamenj in dinamike v horoskopu .... potem se odločimo, da nam bo vsak od teh prinesel samo njihovo najboljšo plat

Mislim, da je nekaj nazaj opisana Izina zgodba. To je primer, ki ga bom vedno lahko "uporabila" za dober zgled.

Iza je bila v stanju vse negativne prehode planetov obrniti v svoj prid. Opustila vse kar je bilo moteče, postavila nove cilje, delovala skladno z energijo in še malo .... prehodi bodo kmalu mimo ... bo na cilju.

To je pa tudi namen astrologije. Njena praktična uporaba in delo na sebi.

Tule Tea, kot vidim bi se moral vsakdo najprej naučiti na pamet svojo karto in pa sploh prepoznati pomen kvadratov, ki ga tepejo. Potem naj bi sam delal obratno kot ti kvadrati velujejo. 
To je pa kar dolga pot.
Tistega Izinega posta se sicer spomnim, vendar ne vem točno kje je to bilo. Morda ravno v tej temi.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #112 on: February 24, 2008, 06:45:36 PM »
Bila je v tej temi  :)

Ja, fajn je poznat svojo karto. Ali si vzameš čas in jo študiraš sam, ali pa s pomočjo astrologa. Še najbolje je kar narediti en začetni tečaj, da gre lažje in v pravo smer.  :)
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #113 on: February 24, 2008, 07:15:46 PM »
Bo treba kaj ukrepati, res Tea. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #114 on: February 24, 2008, 07:16:48 PM »
Pametno. Vsaj veš kako bika prijeti za roge. ;)
www.Astro-Star.net

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #115 on: March 16, 2008, 12:53:16 PM »
Pa bom še jaz malo pokomentirala. Dopolnite, popravite, skritizirajte, da se še kaj naučim ;)

11h v Ribah,  Neptun je v 7. hiši, hiši partnerstva – sem nerealistična kar se tiče partnerjev. Tule imam še za napisat en zanimiv pripetljaj lansko leto. Hudo me je pritegnil en moški in kaj nato ugotovim? Da ga je en sam Neptun! V prvi hiši Neptun, totalno sanjaški, nič od njega, ampak … Neptunovski pač. Mislim, da mi ni bilo pomoči tule in sem padla direkt v past (aj klarus!!! Ko bi jaz tebe poslušala ;) ). Neptun je drugače v Strelcu in v konjunkciji z Merkurjem.

11 h v Ribah pomeni, da sem občutljiva na izjave drugih o meni. Aja, pa glede na to, da sem v ASC Dvojček, imam rada družbo in klepete s prijatelji, verjetno še bolj prijateljicami, glede na to, da imam v 11. hiši tudi Luno.

No, torej … vladar moje 11. hiše je Neptun … tudi prijateljev ne vidim realno?
Neptun sekstil Pluton.
Neptun opozicija Ascendent   No pa imam, z lahkoto se manipulira z mano. Naučiti se moram, da ne bom skrbela za reševanje problemov drugih, ampak da se postavim zase!!

Naravni vladar 11. hiše, Uran, je v 6. hiši.  delo in zdravje … to sem že komentirala v drugi temi.

Luna v 11. hiši v Ovnu. Zaletava, nervozna, vse hočem na hitro, ljubosumna ;) Ali je to bolj posledica Venere v Škorpijonu? Sem se naučila sicer malce obvladovati to.
Luna mi tvori lep trigon z Venero: dejansko me imajo ljudje precej radi
Trigon z Jupitrom – ne vem  Pomagajte 

Offline klarus

• Mojster
« Reply #116 on: March 16, 2008, 01:10:24 PM »
neki si se pa naučila....
enkrat mi je en rekel, da je težja pozicija neptuna na koncu hiše, kot pa na začetku..
me zanima kolk je to res
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #117 on: March 16, 2008, 01:53:16 PM »
neki si se pa naučila....
enkrat mi je en rekel, da je težja pozicija neptuna na koncu hiše, kot pa na začetku..
me zanima kolk je to res
Moj Neptun je na 18° 57' Strelca

Offline klarus

• Mojster
« Reply #118 on: March 16, 2008, 01:55:20 PM »
tale neptun ni letel na tebe ampak na njega ;)
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #119 on: March 16, 2008, 01:55:48 PM »
tale neptun ni letel na tebe ampak na njega ;)
;D grem gledat ;)