Author Topic: PLANETARNI VPLIVI 2015 - RETROGRADNOSTI  (Read 36045 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: PLANETARNI VPLIVI 2015 - RETROGRADNOSTI
« Reply #225 on: October 05, 2015, 11:52:29 PM »
Opažam celo, da so ti dnevi zdaj, morebiti zadnji teden nekako zelo hudo dinamični.     Vsaj na moji strani se veliko dogaja in vse gre kot podmazano(a) :). Kot bi ne bil R Merkur.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #226 on: October 06, 2015, 05:55:47 AM »
Jaz ga imam tudi v natalu.
Ponavadi ga čutim bolj, ko je v senci, nekoliko pa popusti, ko je dejansko R - tokrat je šlo sicer brez prevelikih zapletov, vendar ne morem reči, da nisem opazila dogajanja. Je pa res, da sem pospravljala predale in čistila zadeve za nazaj. dorekla vse, kar bi že morala z drugimi in sama s sabo.
Je pa to skladno tudi z mrkom - Devica - sem bila precej pridna, kar se tiče reda
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #227 on: October 06, 2015, 05:57:22 AM »
Od 3. 10 pa do 8. imamo Venero v praznem teku
V petek pa se Merkur obrne D
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #228 on: October 06, 2015, 07:46:05 AM »
Od 3. 10 pa do 8. imamo Venero v praznem teku
V petek pa se Merkur obrne D

Jeee, direkten Merkur.  :)
9ZK 674

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #229 on: October 06, 2015, 09:47:06 PM »
Men jo ponavad R Merkur res gode u tehnologiji, se dostkrat stvari zakomplicirajo, pokvarjo, velik nejasnosti...zacuda tokrat ne, mi je pa ena pretekla veza bruhnla na povrsje in sm se izbruhala nad njim u monologu k ga je prejel in morm priznat, da nism tega cutla prhajat. :blank: No ja, u seb tiscat pa ne prpele nikamor.  :laugh: Mi pa R Merkur nikol prej ni tkole na partnerstva udaru, zanimiv.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #230 on: October 06, 2015, 10:10:02 PM »
Men jo ponavad R Merkur res gode u tehnologiji, se dostkrat stvari zakomplicirajo, pokvarjo, velik nejasnosti...zacuda tokrat ne, mi je pa ena pretekla veza bruhnla na povrsje in sm se izbruhala nad njim u monologu k ga je prejel in morm priznat, da nism tega cutla prhajat. :blank: No ja, u seb tiscat pa ne prpele nikamor.  :laugh: Mi pa R Merkur nikol prej ni tkole na partnerstva udaru, zanimiv.

Če samo še enkrat opazimo enako kot ta R Merkur bom začel verjeti, da se v osončju nekaj premika, kar naredi astrološke procese drugačne kot jih poznamo.
Missy.  Prav dobro si napisala o tem kako brezčutno ti prihaja. Normalno, da ne moreš v sebi držat. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #231 on: October 07, 2015, 02:58:26 AM »
Zdaj sem čisto ta glavni ratal v tej temi. Kot nek Jack velemojster. :) :)   Danes sem dobil neko pošto in tudi kitajske turiste sem imel, ki so se pravzaprav bookirali v slabem času. Vse je teklo več kot gladko.   Ljudje niso nič čudni, promet teče gladko.  Niti se ne spomnim, da bi kje kakšno napako naredil, razen te, da ne najdem TRR od kooperanta.   Skratka. Glede na vse dogodke se mi zdi, da se je na Merkurju nekaj zgodilo.  Mogoče se je nehal v R vrteti in bo imel tako boljši ali slabši vpliv na Zemljo. :) :)   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #232 on: October 07, 2015, 07:11:34 AM »
 ;D

Meni samo tehnologija crkuje kot ponavadi ma se sploh ne sekiram, ker mi skoraj vedno po koncu merkurja zacne delat  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #233 on: October 07, 2015, 07:25:22 AM »

To je bilo zato, ker je bil obenem lunin mrk v Ovnu in je sovpadalo
R s preteklostjo
mrk pretekli odnosi
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #234 on: October 07, 2015, 07:28:07 AM »
Zdaj sem čisto ta glavni ratal v tej temi. Kot nek Jack velemojster. :) :)   Danes sem dobil neko pošto in tudi kitajske turiste sem imel, ki so se pravzaprav bookirali v slabem času. Vse je teklo več kot gladko.   Ljudje niso nič čudni, promet teče gladko.  Niti se ne spomnim, da bi kje kakšno napako naredil, razen te, da ne najdem TRR od kooperanta.   Skratka. Glede na vse dogodke se mi zdi, da se je na Merkurju nekaj zgodilo.  Mogoče se je nehal v R vrteti in bo imel tako boljši ali slabši vpliv na Zemljo. :) :)   

Andres

hahaha

Planetki vedno enako delujejo po moje
Je pa razlika, če te tranziti dobijo na natalni horoskop, takrat je bolj štala, če nimaš nekih natančnih vplivov, potem gre vse nekako mimo tebe.

www.Astro-Star.net

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #235 on: October 09, 2015, 12:02:16 PM »
Danes sem podpisala pogodbo za službo na worst datum ever :laugh:

Kaj čmo..šef me je čakal..nisem imela druge izbire. Je sicer za pol leta (določen čas). Po pol leta mi lahko dajo samo NDČ.
Bo pa verjetno ta pol letni čas zelo zanimiv (beri težaven-oz kakor se vzame). Konec januarja T :Sa pride čez N :Me:U in  :op :ki. V istem času P :Lu čez AC.
Torej..AD ACTA ali kako?

Sicer pa..ta služba je itak bolj tako..nekaj prehodnega..Vem, da sem sposobna (umsko) ta precej več

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #236 on: October 09, 2015, 12:13:11 PM »
Kaj naj rečem, čestitam :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #238 on: October 09, 2015, 07:45:55 PM »
Zdaj pa naposled tudi jaz opažam nekaj povezanom s tem R Merkurjem.  Sem hotel dati zahtevek preko banke do ene firme in sinoči sem se eno uro in več zafkaval s tem.   Nikakor ni šlo. Malo mi je bilo čudno, ker nisem največji kamen za te stvari. Danes sem šel na banko in ena uslužbenka tam mi je pač povedala, da so nekaj sistem spremenili in da imajo mnogi težave. 
Še ena druga stran je ki zadva turizem viator.com  kjer imam odobrena neke ponudbe ampak je tudi prišlo do  napake. Sistem me prepoznava samo kot turista in ne kot izvajalca.  Hmm.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #239 on: October 09, 2015, 11:21:15 PM »
Dan prej, kot se je obrnil  :)
www.Astro-Star.net