Author Topic: Uslužbenci hotela Spletni simbol 60. del  (Read 65518 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Uslužbenci hotela Spletni simbol 60. del
« Reply #330 on: October 24, 2017, 09:38:51 AM »
Prejle sem popoldne odspala dve urici in sanjala Majo, da je imela tigrastega medveda na vrvici in se z njim sprehajala po stopnišču mojega nekdanjega doma v Ljubljani.
Medved je bil podoben mačku, samo večji. Približno v velikosti koker španjela.
 :D

Hm, kaj si pustila v tvojem nekdanjem domu v Ljubljani?
Žensko, ki ima pod kontrolo tigrastega medveda? In kdo je ta tigrasti medved? Navadno je medved v sanji naša senca, v kateri je pravzaprav skrita naša lastna notranja moč ;)
Kakšni pa so bili občutki v sanji, ko si sprehajala tega tigrastega medveda na vrvici?

Ja, Maja ga je sprehajala. :D
Občutki? V sanjah sem se spraševala čisto črno-bela vprašanja, kot npr:
So medvedi v sorodniki mačk? :D
Vrvica je bila npr. zelo dolga, tako da je medved lahkotno skakljal po stopnicah navzgor, večkrat jih je tudi po več skupaj preskočil. Vmes sem se vprašala, ali bo sfalil štengo in skozi ograjo padel v globino, a sem vedela, da mu ne bo hudega, saj je vendar sorodnik mačk, ujel bi se na noge, sploh pa ima 9 življenj (oz. sem izračunala, da če je križanec med mačkom in medvedom, jih ima 4 in pol), torej lahko v miru telebne najmanj štirikrat.

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #331 on: October 24, 2017, 09:45:48 AM »
Medved je okorna, počasna žival, ampak v primeru krize neverjetno hitra, ko tega ne bi pričakoval. Morda se nekdo v tvojem okolju srečuje z neko zaustavljenostjo, če je vrvica dolga, ne gre za le-to v dobesednem smislu, ampak v metaforičnem ... Moč, ki jo trenutno poseduje, je skrita, trenutno si z njo ne more ali ne zna pomagati, ker je tigrast morda dozira med agresivnostjo enkrat in to okornostjo 'drugič', si pa medved in tiger nista blizu, nista kompatibilna. Glede na to, da je pol-pol ju težko ignorira.

Mačka je pa, kot si rekla, vzdržljiva in zaprta sama zase. Torej prepoznavaš potencial teh lastnosti v tej osebi, ji želiš pomagati, da bi se jih zavedala, hkrati pa veš, da bo morala stopnice prehodit sama, tukaj jo lahko opazuješ in ji svetuješ.

Samo svoj piskrček pristavljam  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #332 on: October 24, 2017, 09:53:37 AM »
Hvala, Vesta.
Medved je imel vzorec mojega mačka. Ni pa bil to moj maček, ker sem se spraševala, kje je.
Je pa moj maček pasme "vaški pretepač" in ima rad svobodo, vendar je v stanovanju.
Zdi se mi, da sem se s tem križancem - medvačkom - poistovetila kar sama, v njem sem čutila tudi svojo hčer.

Na nek način sem ta medvaček jaz. Se počutim ujeto, vendar vseeno to vrvico neomejeno daljšam po potrebi in navdihu.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #333 on: October 24, 2017, 09:55:13 AM »
Prejle sem popoldne odspala dve urici in sanjala Majo, da je imela tigrastega medveda na vrvici in se z njim sprehajala po stopnišču mojega nekdanjega doma v Ljubljani.
Medved je bil podoben mačku, samo večji. Približno v velikosti koker španjela.
 :D

Hm, kaj si pustila v tvojem nekdanjem domu v Ljubljani?
Žensko, ki ima pod kontrolo tigrastega medveda? In kdo je ta tigrasti medved? Navadno je medved v sanji naša senca, v kateri je pravzaprav skrita naša lastna notranja moč ;)
Kakšni pa so bili občutki v sanji, ko si sprehajala tega tigrastega medveda na vrvici?

Ja, Maja ga je sprehajala. :D
Občutki? V sanjah sem se spraševala čisto črno-bela vprašanja, kot npr:
So medvedi v sorodniki mačk? :D
Vrvica je bila npr. zelo dolga, tako da je medved lahkotno skakljal po stopnicah navzgor, večkrat jih je tudi po več skupaj preskočil. Vmes sem se vprašala, ali bo sfalil štengo in skozi ograjo padel v globino, a sem vedela, da mu ne bo hudega, saj je vendar sorodnik mačk, ujel bi se na noge, sploh pa ima 9 življenj (oz. sem izračunala, da če je križanec med mačkom in medvedom, jih ima 4 in pol), torej lahko v miru telebne najmanj štirikrat.

Aha, ok.
Skratka tega tigrastega medveda si imela sicer pod kontrolo, na dolgi vrvici, ampak bil je pravzaprav neobvladljiv, lahko bi padel v globino...Vedela si,da ta možnost obstaja, če je tigrasti medved preveč razigran ;) Izračunala si, da lahko pade vsaj še 4x. Bil je mešanica med divjo mačko in medvedom. Prebrisanost in notranja moč.
Koliko tega lahko še obvladuješ, te je strah, če boš preveč razigrano uporabljala te lastnosti, da lahko padeš v globino in se poškoduješ.
Se ti je to že kdaj v resnici zgodilo? Da sta te tvoja lastna prebrisanost in tvoja notranja moč, če nista bili uporabljeni pod kontrolo, pahnili v globino.
In povezava s prejšnjim domom v Ljubljani in Maja. Kaj je ostalo tam v tem domu v Ljubljani? Maja kot ženska, ki predstavlja te tvoje lastnosti ženskega dela osebnosti-prebrisanost in notranja moč ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #334 on: October 24, 2017, 09:55:45 AM »
Medvaček  :-*

Aha, dobro, potem ni bil latentni morilec  :laugh:

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #335 on: October 24, 2017, 09:57:59 AM »
Hvala, Vesta.
Medved je imel vzorec mojega mačka. Ni pa bil to moj maček, ker sem se spraševala, kje je.
Je pa moj maček pasme "vaški pretepač" in ima rad svobodo, vendar je v stanovanju.
Zdi se mi, da sem se s tem križancem - medvačkom - poistovetila kar sama, v njem sem čutila tudi svojo hčer.

Na nek način sem ta medvaček jaz. Se počutim ujeto, vendar vseeno to vrvico neomejeno daljšam po potrebi in navdihu.

Ja, v sanjah so vsi odigrani liki, tudi mi sami, naši deli osebnosti.
Lahko gre tudi za tvojo hči kot si sama začutila.
Preberi si moj odgovor in ga poveži še s hčerko ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #336 on: October 24, 2017, 10:01:06 AM »
Medvaček  :-*

Aha, dobro, potem ni bil latentni morilec  :laugh:

Neeee, je bil totalno skuliran in uravnovešen medvaček. :D
Se mi zdi, da je celo nekaj govoril vmes in se dobrodušno smejal.
Sploh ni zgledal zategnjen. Od štrika, npr.
Aha, še to, vrvica ga je celo zabavala. Je imel smisel za humor.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #337 on: October 24, 2017, 03:36:36 PM »
Jutri pa (s slabo frizuro) na Dunaj.
Prosim, držite pesti zame. Hvala! :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #338 on: October 24, 2017, 03:55:32 PM »

Pika, s slabo frizuro (čeprav ti sploh ne verjamem), lahko gledaš bolj resno in hudo, bo še bolj učinkovito  ;D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #339 on: October 24, 2017, 03:56:39 PM »
Aja, jz pa v petek s slabo frizuro v Črno goro. A sem se dogovorila, da grem tam k frizerki, pa upam, da imajo tam še bolj smisel za šik. Sicer se zna zgodit, da namesto 4 dni v ČG s slabo frizuro, kakšna dva meseca s tako doma  :D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #340 on: October 24, 2017, 03:57:59 PM »
Hvala, Vesta.

Ti s res en medvaček  ;D. Mogoče sta tudi ME-DVA-ČEK!  :D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #341 on: October 24, 2017, 04:38:41 PM »

Pika, s slabo frizuro (čeprav ti sploh ne verjamem), lahko gledaš bolj resno in hudo, bo še bolj učinkovito  ;D

Bom izgledala obubožan umetnik in se me bodo stranke usmilile. :D

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #342 on: October 25, 2017, 12:23:30 AM »
October 25, 2017, 12:21:21 AM
tole harmonijo sem pa zdajle prav rabla po celodnevnih pripravah jutrišnje delavnice
nočko vsem
in harmonično dobro jutro zjutraj ko sem pokukate  :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #343 on: October 25, 2017, 12:32:35 AM »
Nocko draga. :-* In veliko uspeha jutri!

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #344 on: October 25, 2017, 07:38:10 AM »
Nocko draga. :-* In veliko uspeha jutri!

hvala  :-*