Author Topic: Intuitivna sporočila V. del  (Read 66690 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cvetka

• Sp.simbol
Re: Intuitivna sporočila V. del
« Reply #75 on: October 01, 2018, 09:54:47 PM »
Nensi, jaz bi pa prosila za prav konkretni intuitivček. Danes popoldne in proti večeru sem bila na obisku, 4 osebe smo bile. niti najmanj nisem pričakovala, da se bo pogovor zasukal tako, kot se je. Kaj praviš, kaj pomeni to, se bo na področju obravnavane tematike kaj preobrnilo, spremenilo, bom lažje dihala?
Hvala, dobro bodi  :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #76 on: October 01, 2018, 10:16:56 PM »
Nensi, jaz bi pa prosila za prav konkretni intuitivček. Danes popoldne in proti večeru sem bila na obisku, 4 osebe smo bile. niti najmanj nisem pričakovala, da se bo pogovor zasukal tako, kot se je. Kaj praviš, kaj pomeni to, se bo na področju obravnavane tematike kaj preobrnilo, spremenilo, bom lažje dihala?

Cvetka,
boš zacvetela in zasijala ko si boš to tako neskončno želela, da boš na strahove pozabila, jih odmislila in se lepoti življenja prepustila, kakšno vazo razbila, suhe rože v kaminu pokurila, za spomini na boljše čase nič več hrepenela, življenje kot se ti ponuja sprejela, ni več na vse druge samo nase ne mislila in pazila. Veliko si že iz obzirnosti do drugih izgubila in zamudila.
Boš čakala, da se boš spet rodila a boš čas ki ga še imaš končno izkoristila?
Upaj si, zaupaj si.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #77 on: October 01, 2018, 10:20:06 PM »
Prosim lepo.  :-* Hvala lepo.  :-*

Prosim lepo po moje naj bo, mi dajte mir, če ne se vnel bo prepir, imam vse na minute in sekunde prešteto, pa kaj če posoda visi in gleda čez korito, banalnosti, bolanosti so mi trenutno tolk odveč da sem od njih čist preč.
Grem zakurit peč, nabrusit meč in v bitke nove do zmage pirove.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #78 on: October 01, 2018, 10:22:10 PM »
Jaaaa lepo prosim za intuintivno vodilo/opozorilo.  :)

Vodilo, opozorilo, koga oz česa se bojim, pa strahove prazne kar naprej gojim? Kaj s tem pridobim?
Me imajo zato bolj radi, če jokam jeseni in spomladi?
A drugače pa ne zmorem, ne znam al samo nočem, ker njihovo pozornost hočem?

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #79 on: October 01, 2018, 10:25:13 PM »
Nensi, Nensi, energijska intuitivka prosim povej, kaksno sporocilce mi nosi intuitivcek s teboj :)
Hvala :-*

Sem sanjala, da bom uspela, sem sanjala da bom na celi črti pogorela. Se trudim in potim, da posle nove pridobim. A je vredno za vse te pohlepne hijene, ki bi me še razčetverile, da bi dobiček popeterile. Kaj imam od tega razen plače, slovesa in foušarije zavistne povzpetne mularije? S čim se hranim da to toleriram in trpim, kdaj dokončno znorim? Kaj pa pol naredim?

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #80 on: October 01, 2018, 10:31:41 PM »
Nensi moja, bi bila vesela prejemnica tvoje energije! :-*

Čas je prišel, da odločim se kaj zares želim, po čem hrepenim. Kako naj naredim?
Poslušam sebe ali druge "kao pametne" osebe. Pri srcu me zebe pa sploh še zima ni. Moram kupit snežne sani in jelenčkov vprego, da me ponesejo v deželo, ki je ni in je ne bo, če bom samo jamrala, kako mi je hudo. Strašno veliko energije za to porabim, potem se pa spet in spet na noge postavljat rabim. Se izrabljat pustim, pa nič ne naredim. Mi zgleda paše bit služkinja od gospodarja "paše".
Še pa še bolano je to, če vztrajam kako šele bo. Se bo stopnjevalo in sekalo, rohnelo in opletalo, vse okrog sebe pometalo. Vihar usode gospodar?

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #81 on: October 01, 2018, 10:35:22 PM »
Super Nensi da si  na-energizirana  :laugh: :laugh: :laugh:
Komaj čakam preblisk od tebe za mene   :-*

vse bi dala, vse bi plačala, da bi skrivnosti svoje usode za naprej poznala, pa tako žal ne gre, ker ko duša to spozna telo umre, da ona v druge sfere gre
je namen učenje in brušenje in zorenje, malo po malo, dokler nič več nepredelanega ne bo ostalo
ko vse spoznamo fore več ni, učenja tudi ne, zato duša gre
tvoje učenje je počasi, po pameti zorenje in spoznavanje, kdo zares si, kaj te veseli, kaj pa ne in mej postavljanje
« Last Edit: October 01, 2018, 10:38:05 PM by nensi »

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #82 on: October 01, 2018, 11:05:06 PM »
Nensi moja, bi bila vesela prejemnica tvoje energije! :-*

Čas je prišel, da odločim se kaj zares želim, po čem hrepenim. Kako naj naredim?
Poslušam sebe ali druge "kao pametne" osebe. Pri srcu me zebe pa sploh še zima ni. Moram kupit snežne sani in jelenčkov vprego, da me ponesejo v deželo, ki je ni in je ne bo, če bom samo jamrala, kako mi je hudo. Strašno veliko energije za to porabim, potem se pa spet in spet na noge postavljat rabim. Se izrabljat pustim, pa nič ne naredim. Mi zgleda paše bit služkinja od gospodarja "paše".
Še pa še bolano je to, če vztrajam kako šele bo. Se bo stopnjevalo in sekalo, rohnelo in opletalo, vse okrog sebe pometalo. Vihar usode gospodar?

Nensič moj. :-*

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #83 on: October 02, 2018, 12:18:33 AM »
Draga Nensi, rada bi prejela del tvoje energije

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #84 on: October 02, 2018, 08:38:03 AM »
Nensi, Nensi, energijska intuitivka prosim povej, kaksno sporocilce mi nosi intuitivcek s teboj :)
Hvala :-*

Sem sanjala, da bom uspela, sem sanjala da bom na celi črti pogorela. Se trudim in potim, da posle nove pridobim. A je vredno za vse te pohlepne hijene, ki bi me še razčetverile, da bi dobiček popeterile. Kaj imam od tega razen plače, slovesa in foušarije zavistne povzpetne mularije? S čim se hranim da to toleriram in trpim, kdaj dokončno znorim? Kaj pa pol naredim?

;D
Sem se nasmejala ob tem intuitivčku ;D
Po moje se premalo trudim za nove posle ;) Bolj posel sam pride k meni, ne jaz k njemu :)
Je pa res, da je tega posla velikooo in da verjetno delam preveč...
Hvala Nensi :-* :-* :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #85 on: October 02, 2018, 12:04:55 PM »
Prosim lepo.  :-* Hvala lepo.  :-*

Prosim lepo po moje naj bo, mi dajte mir, če ne se vnel bo prepir, imam vse na minute in sekunde prešteto, pa kaj če posoda visi in gleda čez korito, banalnosti, bolanosti so mi trenutno tolk odveč da sem od njih čist preč.
Grem zakurit peč, nabrusit meč in v bitke nove do zmage pirove.

Jaz sem se tudi nasmejala. ;D Pa saj to je dobro.
Pri moji časovni disleksiji znam odmerjati minute samo, kadar sem na poti nekam ali pa moram v eni uri nekaj odpredavati.
Vse ostalo je čista abstrakcija. Kar ni včeraj, je vse v tem trenutku, isto minuto, isto sekundo, pa tudi, če gre za tri mesece.
Je pa res, da smo včeraj zakurili. :D
Hvala, Nensi. :-*

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #86 on: October 02, 2018, 04:38:53 PM »

Cvetka,
boš zacvetela in zasijala ko si boš to tako neskončno želela, da boš na strahove pozabila, jih odmislila in se lepoti življenja prepustila, kakšno vazo razbila, suhe rože v kaminu pokurila, za spomini na boljše čase nič več hrepenela, življenje kot se ti ponuja sprejela, ni več na vse druge samo nase ne mislila in pazila. Veliko si že iz obzirnosti do drugih izgubila in zamudila.
Upaj si, zaupaj si.
Hvala ti Nensi, jaz sem pa brez nasmeška. Sem en velik zajec, si ne upam pokurit suhih rož :blank:. Dobro bodi :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #87 on: October 03, 2018, 12:21:46 AM »
Draga Nensi, rada bi prejela del tvoje energije

rada bi, rada bi, pa se kar pretežko mi zdi
da bi srečna zaspala, spočita vstala, nič več skrbela, vrtiček svoj oplela
čeveljce sreče obula, v svetove nove odplula
si privoščila torto najslajšo, ogrlico biserno najdaljšo

rada bi, rada bi, pa se mi kar krivično zdi, ker toliko drugih bolj trpi
kot da sreča ne pripada mi, kot da se ne spodobi
bo treba rešit to uganko zanko, ker te hromi, ti dihati ne pusti
srečno

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #88 on: October 03, 2018, 12:24:16 AM »

Cvetka,
Upaj si, zaupaj si.
Hvala ti Nensi, jaz sem pa brez nasmeška. Sem en velik zajec, si ne upam pokurit suhih rož :blank:. Dobro bodi :-*

zajci so poskočna bitja, ko gre zares ... hop, skočijo in že jih več ni
ne skrbi, vse bo prav, vse se uredi
objem, pazi nase  :-* :-* :-*

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #89 on: October 03, 2018, 01:03:44 AM »
Rada bi, rada bi, da mi dihati pusti,
rada bi, rada bi, da vse se čimprej uredi.
Hvala Nensi