Author Topic: Tarot, XX. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 70237 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: Tarot, XX. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #255 on: March 31, 2019, 06:57:13 PM »
Vse ostale punce, ki ste se še postavile v vrsto...bo. Danes še rabim lenuhanje ;)

ti kar lenuhari in uživaj in čimmanj z glavo kimaj, bod' pri mir' pa boš imela mir
 :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #256 on: March 31, 2019, 07:50:00 PM »
ti kar lenuhari in uživaj in čimmanj z glavo kimaj, bod' pri mir' pa boš imela mir
 :-*

Zmenjeno  ;D :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #257 on: April 01, 2019, 07:23:30 AM »
Rena hvala za tvoj vpogled v moji situacijo :) :-*
Ne vem zakak ampak nisem mogla odgovoriti direktno pid tvoj zapis ::)
Torej sporocilo je, da grem naprej  ;) :-*
Globoko vdihnem in grem spet naprej :)
Zakaj nisi mogla takoj odgovorit? Sprašujem zato, da si sama odgovoriš. Se ne sklada s tem, kakor v resnici želiš delovat?  ;) :-*

Ne da nisem mogla takoj odgovoriti, sploh nisem pogla odgovoriti pod tvoj post, nisem imela moznosti, ne vem kako to, enostavno mi ni ponudilo moznosti za pisanje odgovora pod tvoj zapis ::)
Bom sla malo v samoizprasevanje glede tvojega vprasanja ;) dobro vprasanje namrec ;)
Hvala Rena :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #258 on: April 01, 2019, 10:48:14 AM »

Ne da nisem mogla takoj odgovoriti, sploh nisem pogla odgovoriti pod tvoj post, nisem imela moznosti, ne vem kako to, enostavno mi ni ponudilo moznosti za pisanje odgovora pod tvoj zapis ::)
Bom sla malo v samoizprasevanje glede tvojega vprasanja ;) dobro vprasanje namrec ;)
Hvala Rena :-*

Aja, hehe. Tehnične težave torej. Ampak tudi te se včasih pojavijo, če se kaj odzad hakla  ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #259 on: April 01, 2019, 11:59:05 AM »
Renčica draga, a te lahko še jaz prosim za eno? hvalaaaaaa  :-* :-* :-*

"Ena" zate: Dvojka novcev. Sama si odgovori, ali vzpostavljaš dobro ravnotežje med svojimi različnimi obveznostmi in družino ter prostim časom. Ali si pač na meji, ko ti to počasi uhaja iz rok ali pa si že preveč ujeta v zobce preveč nafilanega kolesja? Sama je padla ven še druga, ki je Zvezda. In prav tako govori o ravnovesju, uravnoteženosti elementov tvojega osebe oziroma življenja. Za vse je svoj čas: čas za delo in čas za počitek. Čas za materialno realnost okolice in telo in čas za nahranit dušo. Čas za ljubezen, druženje in čas za umik.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #260 on: April 01, 2019, 12:19:44 PM »
Rena draga vidim, da si se spoprijateljica z novimi kartami, čestitam.
Ko boš imela voljo in čas se v vrsto postavim, pa naj karte izberejo kakšno sporočilo mi pripada za prihajajoče obdobje 3 mesecev.
Hvala, objem  :-*

Zanimivo. Za 3 mesece, 3 karte, sami meči. Predvsem delo na mentalni ravni. Prvi mesec od teh treh nekaj zaključiš, zapuščaš, se odločaš za novo. Ni še čisto vse popucano, a vendarle, tu je odločitev za novo. Naslednji mesec: obvladuješ, držiš stvari v roki, odločaš. Tretji mesec (ali pa pravzaprav že ves čas, mogoče komu ne paše, da imaš stvari trdno v rokah) bodi pozorna, da ti kdo ne dela česa za hrbtom. Mogoče je to samo nezadovoljstvo, a vseeno je bolje, če se vsi v teamu dobro počutite. Rdeča nit tega obdobja pa je Kralj čaš. Kar pomeni, da vse skupaj spremljaj še s tankočutno intuitivno zaznavo, svojih čustev kot tudi oseb v tvojem krogu. Ne bodi samo razumska, kombiniraj s pravo dozo dovzetnosti za odtenke.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #261 on: April 01, 2019, 01:03:56 PM »
Rena draga vidim, da si se spoprijateljica z novimi kartami, čestitam.
Ko boš imela voljo in čas se v vrsto postavim, pa naj karte izberejo kakšno sporočilo mi pripada za prihajajoče obdobje 3 mesecev.
Hvala, objem  :-*

Zanimivo. Za 3 mesece, 3 karte, sami meči. Predvsem delo na mentalni ravni. Prvi mesec od teh treh nekaj zaključiš, zapuščaš, se odločaš za novo. Ni še čisto vse popucano, a vendarle, tu je odločitev za novo. Naslednji mesec: obvladuješ, držiš stvari v roki, odločaš. Tretji mesec (ali pa pravzaprav že ves čas, mogoče komu ne paše, da imaš stvari trdno v rokah) bodi pozorna, da ti kdo ne dela česa za hrbtom. Mogoče je to samo nezadovoljstvo, a vseeno je bolje, če se vsi v teamu dobro počutite. Rdeča nit tega obdobja pa je Kralj čaš. Kar pomeni, da vse skupaj spremljaj še s tankočutno intuitivno zaznavo, svojih čustev kot tudi oseb v tvojem krogu. Ne bodi samo razumska, kombiniraj s pravo dozo dovzetnosti za odtenke.

OMG  :o Rena, hvala ti, vse drži, vse se izide  8)
delo na mentalni ravni in pucanje, zaključevanje - ja (študiram Jungovski coaching že 3 mesece in še 3 naslednje, pucam staro, ozaveščam, se določam kaj še rabim od starega, če kaj in ugotavljam kam grem dalje - ima kurz naštelan do zlate medalje  ;) )
spet močneje kot prej delujejo intuitivne zaznave, drži tud to  8) čustva na jedilniku, moja in bližnjih pa itak da ja, brez tega ni življenja
hvala za vodilo v odtenke zaznav in miks razuma in čutil, dajem na prioritetno častno mesto za to obdobje
velik objem in hvala tebi in kartam  :-* :-* :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #262 on: April 01, 2019, 01:22:19 PM »

OMG  :o Rena, hvala ti, vse drži, vse se izide  8)
delo na mentalni ravni in pucanje, zaključevanje - ja (študiram Jungovski coaching že 3 mesece in še 3 naslednje, pucam staro, ozaveščam, se določam kaj še rabim od starega, če kaj in ugotavljam kam grem dalje - ima kurz naštelan do zlate medalje  ;) )
spet močneje kot prej delujejo intuitivne zaznave, drži tud to  8) čustva na jedilniku, moja in bližnjih pa itak da ja, brez tega ni življenja
hvala za vodilo v odtenke zaznav in miks razuma in čutil, dajem na prioritetno častno mesto za to obdobje
velik objem in hvala tebi in kartam  :-* :-* :-*

OMG, pa ti Nensi študiraš same take reči, ki mene zaintrigirajo ko samo naslov preberem :) Zanimivo, anje. Lahko bi potegnila tudi samo eno karto, pa mi je nekaj reklo, da naj 3 in še eno skupno. Pač res bodi tenkočutna, opazuj okolico, osebe okoli sebe, bodi čuječna. Da se ne boš okoli česa na koncu počutila, da si dobila manj, kot si želela.  :-*

Offline Manja

• Veteran
« Reply #263 on: April 01, 2019, 09:18:29 PM »
Rena, lahko lepo prosim pogledaš, kar se tiče službe, o kateri sem se pred časom pogovarjala. Sedaj smo v času, ko naj bi se začelo nekaj dogajat, je pa vse mirno. A lahko prosim pogledaš, kaj se dogaja, ali sploh bo razpisano mesto, sploh pa, ali bom dobila tole službo.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #264 on: April 03, 2019, 08:50:55 PM »
Rena, lahko lepo prosim pogledaš, kar se tiče službe, o kateri sem se pred časom pogovarjala. Sedaj smo v času, ko naj bi se začelo nekaj dogajat, je pa vse mirno. A lahko prosim pogledaš, kaj se dogaja, ali sploh bo razpisano mesto, sploh pa, ali bom dobila tole službo.

Kaj dogaja s službo? Zgleda, da je okrog te službe res kar nekaj zapletov, dosti se je že zgodilo, zgleda bijejo različne bitke, verjetno ala ne bi, bi, pa ne bi, pa bi. Mogoče razmišljajo o drugačnih rešitvah, preizkušajo, pa se potem spet izkaže, da ni dobro. Skratka, čaka jih še tista zadnja bitka. Tako nekako si predstavljam, kako bi okrog te službe pasala karta 9 palic, ki kaže utrujenega bojevnika, ki je dal kar nekaj bitk skozi, vendar mora zdaj vztrajat, pred njim je še zadnja bitka. Glede tega, ali bo razpisano, sem potegnila Pravico, ki kaže na pravne zadeve. Je kar možno, da bo razpisano.

Če boš dobila službo, zate najvažnejše. Praviloma ne napovedujem izidov, zaradi kozmičnih zakonitosti, pogledam pa, kaj te podpira in kaj je izziv. Pri čemer izziv mislim to, s čim lahko premagaš ovire, kaj lahko narediš bolje.

Kaj te podpira? Zelo si pridna, delovna, vestna, odgovorna, stvarna. Tvoj izziv? Predobra si, preveč radodarna. Prehitro narediš uslugo. Naj te malo bolj prosijo. Ne skoči kar takoj, če ni tvoje. Ne daj takoj naprej tega, za kar si se trudila, drugi pa bi samo pozaugali. Ceni se. Tudi drugi te bodo tako bolj spoštovali. In pa, pusti, da ti kaj podarijo, dajo. Sprejmi pohvalo samo s hvala, ne da rečeš, saj ni kaj takega. Sprejmi pomoč, če ti je ponujena.

Služba da ali ne, to je zdaj vprašanje. Ali si (na dnu duše) res pripravljena na to? (pa vedi, da to isto sebi pišem....lalala... 8) )

Offline Manja

• Veteran
« Reply #265 on: April 03, 2019, 09:40:41 PM »
Rena, hvala za obširen odgovor in vpoglede.
In ja, z vsem srcem si iskreno želim to službo. Kaj točno se dogaja, ne vem, bi pa upala pritrdit, da je res tako, kot si napisala, ker mi je bla kao ponujena, ampak je sedaj vse mirno. Uradno. Kaj se dogaja neuradno, ne vem, ker nočem drezati.
Btw, je pa ura tvojega posta full obetavna. 😍❤️

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #266 on: April 04, 2019, 07:19:34 AM »
Rena, hvala za obširen odgovor in vpoglede.
In ja, z vsem srcem si iskreno želim to službo. Kaj točno se dogaja, ne vem, bi pa upala pritrdit, da je res tako, kot si napisala, ker mi je bla kao ponujena, ampak je sedaj vse mirno. Uradno. Kaj se dogaja neuradno, ne vem, ker nočem drezati.
Btw, je pa ura tvojega posta full obetavna. 😍❤️

Zelo obetavna. Osmica kot obilje in petice kot sprememba. Dober znak. Imaš kak komentar glede tega, kaj te podpira in kaj ovira?

Offline Manja

• Veteran
« Reply #267 on: April 04, 2019, 10:48:08 AM »
Mislim, da si vse napisala točno tako, kot je. Full mi pomeni, in res si full želim te službe in bi verjetno res takoj skočila, če bi se ponudila dejanska možnost.
Res je tudi, da sem pri vsem takšna, da takoj skočim in naredim vse in še več. :)
Hvala ti. :-*

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #268 on: April 04, 2019, 11:17:28 AM »
Rena, te lahko se jaz prosim.
Lahko za prihodnje tri mesece, kaj lahko pricakujem, kaj me caka?
Lahko pa sem bolj specificna: sluzba in nosecnost (ali bo).  ::)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #269 on: April 04, 2019, 12:28:08 PM »
Rena, te lahko se jaz prosim.
Lahko za prihodnje tri mesece, kaj lahko pricakujem, kaj me caka?
Lahko pa sem bolj specificna: sluzba in nosecnost (ali bo).  ::)

Kot sem napisala par postov nazaj Manji. Izidov ne napovedujem, ker bi kršila zakone Stvarstva. Je pa še nekaj, karte napovedo tisto, kar globoko v nas že je ali še ni. Danes karte rečejo ne, ker še nismo pripravljeni na spremembo. Jutri v sebi dozorimo, pripravljeni smo sprejet spremembo, zato tudi karte rečejo da ja. Če sodim po sebi, po svoji želji po otroku, se zavedam, da je to hrepenenje vsajeno globoko v nas in lahko začutim vsaj delček tega, kako je, ko čakamo, se sprašujemo, bo kdaj, upamo... A tu smo, kjer smo. Vsak od nas na poti z lekcijami, zaradi katerih smo se inkarnirali sem na to našo zemljico, v svet materialnih razsežnosti. In ponavljamo iste situacije, dokler ne skapiramo, kaj nas učijo. Zato se ne napoveduje izidov. Napoved izida bi pomenila, da se prepustimo čakanju na izid, če pa ne bi vedeli izida, bi vmes delovali drugače... Upam, da čutiš, kaj želim povedati.

Vsekakor pa bom pogledala, kaj dogaja pri tebi, kaj te podpira, kaj je izziv. Za službo, pa za tisto ljubo malo bitjece, ki si ga želiš. Objem.