živjo
da te ni kakšna angelska panika napadla in bi rada zvedela vse že danes?
mislim da ti moram povedati naslednje, preden se vrnem na tvoje vprašanje, ker čutim da ti bo prišlo prav:
ko začnemo delati na sebi je, po meni, prvo in zelo pomembno pravilo zmernost, ne samo ko delamo z angeli, temveč tudi ko delamo s katerokoli tehniko, ki nam omogoča osebnostno napredovati, se spreminjati...
meditacija - učinki, ki jih ima močna meditacija na nas, se lahko pokažejo šele čez čas, nikakor takoj isti dan, ali pa čez dva dni ali pa en teden ni vse urejeno in šibamo dalje, spreminjamo vzorce, pulimo prepričanja, režemo vezi...
pomisli samo na operacijo na fizičnem telesu, nekaj časa moramo mirovati, pa potem postopno spet prihajamo v normalne dnevne tirnice življenja
z raznimi duhovnimi tehnikami pa delamo še vse kaj drugega kot le na fizičnem nivoju, zato so učinki še toliko močnejši, lotevamo se "sanacije" za sproti, pa za nazaj, pa karma, pa vsa nakopičena ostala "krama"...
to so močni procesi in treba si je vzeti dovolj časa in po pameti dozirati kar želimo narediti, ker drugače je bolje vse skupaj pustiti da se odvija po naravni poti, ker si lahko bolj škodujemo kot ne če se vsega lotimo naenkrat, nepremišljeno, prehitro
ko se učinek pokaže, ali sešteje če smo delali vsega po malo, takrat se nam zares lahko zdi, da se nam je na glavo sesul cel svet naenkrat
ko boš delala z angeli tudi upoštevaj to postopnost
preberi si teme tukaj, kjer so opisani osnovni postopki
angelski dnevnik
jaz ga nikoli nisem pisala, kakšen naj bi bil pravi način pisanja - ne vem
odloči se, kaj bi rada tj azapisovala in zapisuj na način, ki ti ustreza - to bi bil moj najbolj preprost nasvet
mogoče si ob vsakem zapisu pustiš še nekaj rostora, da boš kasneje, ko boš brala zapise za nazaj lahko dopisala opažanja, kasnejše dogodke, ki so povezani z vpisom v dnevnik
karte
ob kartah imaš ponavadi kratka navodila, ki ti nekaj malega povedo o tem, kako jih uporabljaj, pedvsem pa zaupaj sebi in jih uporabljaj tako kot čutiš da ti ustreza
v življenju ne bodi ujetnik pravil, vdihni, sprosti se in izdihni napetost in začni živeti, uživati življenje
lepo bodi