AGT. MOJ IN NJEN USPEH.

Beg ,leta in leta,vse od dne ,ko je mala deklica prestajala najhujše grozote,ki jih noben otrok na svetu ne bi smel. Kaj je huje kot ranjena otroška duša ,ki krvavi in je zaznamovana za vse življenje. Bolečina v meni je kot žerjavica ,ki tli in me razjeda, poskušam jo zadušiti, ta pa se pogrezne še globje in tam zažari in žge naprej.Prizadeta so najnežnejša čustva,v meni je bil vedno občutek krivde, umazanosti, najhuje pa je to ,ker sem bila sama s to bolečino.

Zgodilo se je ,da sem po spletu okliščin spoznala nove ljudi, nov svet in čisto slučajno sem se znašla v AGT. (Andresovi glasbeni terapiji.)
Vedno sem se v hudih stiskah zatekla k glasbi,in ravno ta terapija me je pripeljala do tega ,da sem v sebi spoznala ranjeno deklico in jo odpeljala v čas lepega otroštva, ter jo s pomočjo glasbe pripeljal v čas ženske, v kateri se prebujajo nova čustva. Lahko rečem,da ni samo glasba dovolj, ampak tudi znanje terapevta. Moj prvi odziv je bil izredno pozitiven. Ob pravilno izbrani glasbi sem podoživljala različna obdobja mojega življenja, odzivi moje duše in telesa pa so se vrstili iz glasbe v glasbo. Najhuje mi je bilo soočenje s človekom ki mi je prizadejal to gorje. Človek ,ki bi moral biti moj zaščitnik, moj varuh in potem spoznanje ,da ni več strahu pred njim,le pogled na ubogo podobo človeka, ki trpi.
Z vsako glasbo in vodenjem terapevta so se v meni začela prebujati čisto nova čustva, za katera sem bila prikrajšana velik del življenja! Čudoviti občutki odrešitve, odkrivanje novih čustev, nov pogled v prihodnost. Vse to sem uspela doživet s pomocjo AGT.V meni so se prebudile energije, ki so bile leta potlačene v najglobljem kotičku moje duše.
Naj vsem bralcem mojega doživetja ob in z AGT povem, da to ni nikakršna magija! To je le delo človeka, ki sem mu zaupala, ki je znal s pravilno glasbo prebuditi v meni zamrla čustva. Čudovit občutek, da se tudi on veseli z mano, saj to je bil moj in njegov uspeh!
Sedaj je v meni ženska ,ki se lahko s svojim možem veseli najine skupne ljubezni. Tudi moj mož ve za to preteklo bolečino in med nama ni nobene skrivnosti, ki bi dušila najino ljubezen. Premagane so travme, seveda se ne da tega izbrisat, a v meni ni več, nikakršnega občutka krivde. Najlepše pa je ,da sem v sebi zopet odkrila in začutila pravo ljubezen. Vem ,da je še veliko takih žensk, ki v sebi nosijo deklico ki je bila zlorabljena! Ne prepustite se samotrpljenju poiščite pomoč,morda pa tudi vam uspe. Vrata AGT so vam vedno odprta!


In se besedica namenjena Andresu! Hvala ti! Naj tvoja AGT pomaga se mnogim!

DUŠA iz Zagorja

      Domov na nenavadno.com.     osnovna stran AGT.  

Rubrika Pot k sebi.        Rubrika Nenavadna doživetja.

email:  nenavadno@nenavadno.com