Spoštovani obiskovalec! V prihodnje bomo nadaljevali z glasbenimi testi, ki bodo obenem tudi nadgradnja uradne otvoritve AGT (Andresova glasbena terapija), ki je bila 10.2.2005. Podobni terapevtski testi bodo načeloma v večernem času, saj le tako časovno niso omejeni tisti uporabniki, ki v službi ali šoli nimajo dostopa do spleta. Sledite linku POGOVORI, ali kar direktno do foruma, kjer so sveže objave tovrsnih dogodkov. direktnega dostopa.
Kot zanimivost naj povem, da bo AGT prva virtualna dejavnost za Slovence, ki je v celoti vodena iz Reykjavika. Vabljeni torej
.

Andres
Andresova glasbena terapija. (AGT)

V prihodnosti bodo ta in podobne terapije v veliki meri presegle meje današnjega prakticiranja, saj AGT je plod večletnega raziskovanja vpliva glasbe na posameznika. Dosežki so že lep čas pred nami, zato se obenem postavlja vprašanje. Do katere mere, med drugim ravno glasba vodi svet? Zasvojenost s posameznimi izvajalci postavlja pod vprašaj tudi humanost, ali nevednost glasbeno marketinških podjetij, kot samih glasbenih hiš.
Brez dvoma so na drugih področjih pohiteli, saj kadilci so se prisiljeni umakniti nekadilcem, medtem ko glasbeni izvajalci s slabo, ali slabšo kodo, v mnogih primerih deformirajo celotno civilizacijo. Bilo bi skrajno neumno vse glasbenike tlačiti v isti koš, saj nekateri močno izstopajo. Njihova glasbena koda pa je navadno dobra ter tako ugodno vpliva tudi na telo, oziroma že nastalo bolezen, komplekse, miselne vzorce.


Tatjanina izkušnja.

Pripoveduje Duša.

  

Nikakor ni skrivnost, da ima glasba vpliv na posameznika in s tem na okolico.  Bržkone je nenapisana skrivnost katera glasba nosi v sebi pozitivno in katera negativno vrednostno kodo. Namen te strani ni predstavitev kode. Predvsem je namen povedati, da določene glasbe učinkujejo na ljudi tako v  pozitivnem kot negativnem pomenu. 

Mnogi se zatekajo k duhovni glasbi, ki je mirnejša kot težki rock. Ta je seveda po večini primernejša, v sebi nosi zdravo kodo, toda ob tem ne gre pozabiti, da je ravno duhovno glasbo lahko kreirala bolana, neuravnovešena oseba, s čimer se prenaša slaba koda tudi na poslušalca. 

Andresova glasbena terapija, (v nadaljevanju AGT) poteka iz skupka izbranih pesmi, ki vsebujejo boljšo kodo. Avtor AGT kljub bogati izbiri podobne pesmi še vedno išče, žal pa med njimi ni nobene iz težkega roka, kar žal v dobršni meri posluša ravno mladina. Uspehi AGT so vidni tudi že med Slovenci, uradno pa bo AGT za širšo javnost dostopna 10. februarja 2004.

 

Za koga je AGT primerna? Predvsem za ljudi, ki imajo poudarjene osebnostne vzorce, komplekse in s tem nestabilnost v posameznih situacijah. Ravno tako so vidni uspehi pri psihičnih motnjah, kot pri spolno slabše ali slabo aktivnih osebah. Ne more pa vam AGT odpraviti fizično poškodbo. 

 Kako deluje AGT? Ker je sedež v glavnem mestu Islandije, v Reykjaviku, ta čas AGT za Slovence poteka izključno v spletni obliki ali v klepetalnicah kot so MSN, Yahoo messenger oziroma druge komunikacijske oblike  te vrste.

 

Kolikšna je uspešnost AGT?   V veliki meri je ta odvisna od stranke same, saj ima izbrana glasba neposreden učinek na telo in dušo, čemur sledi, da se ob pravilni vzpostavitvi stika, strankino telo in misli pretopijo v glasbo, ki škoditi ne more. Nasprotno, ta pomaga. 

 

V čem je posebnost AGT? Predvsem ameriški trg ponuja razne melodije, ki imajo posebno funkcijo na telo in dušo. AGT se je začel na Islandiji in Slovenija, oziroma Slovenci so prvi na svetu, ki imajo možnost uporabe te metode. So pa bili pred Slovenci še državljani drugih držav, vendar se AGT v tamkajšnjih predelih sveta ni nudila širše.

 

Spoštovani obiskovalec.  Zahvaljujem se vam za obisk spletne strani nenavadno.com, oziroma rubrike, Andresova glasbena terapija. Nekateri so tu zato, ker jih potrebujemo, mnogi, ki bi jih potrebovali so že šli, a so za seboj pustili določeno znanje, ki je vsekakor cenejše kot dnevne težave, s katerimi se sooča množica zemljanov. Ostanimo torej v stiku.

 

 Več informacij: agt@nenavadno.com

Urednik: Andres 

 
Partnerji:Ma-Uri v Sloveniji - Kartomantik.com - Šepet sanj

                   Astro star - 9 zvezdni ki- AstradamuseXTReMe Tracker

Increase Page Rank

Submit Sitemap
eXTReMe Tracker