Author Topic: POMEN VIDENJA DOLOČENE ŽIVALI by Gaja  (Read 275374 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
Re: POMEN VIDENJA DOLOČENE ŽIVALI by Gaja
« Reply #315 on: November 07, 2010, 05:02:16 PM »
Pogosto sanjam o delfinih. Razlage za delfine tukaj nisem videla...ali pa sem jo spregledala ang: Kakšno splošno sporočilo prinašajo?

(Mogoče pa imam pogoste sanje o delfinih preprosto zato, ker so mi tako zlata bitja.)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #316 on: November 07, 2010, 10:06:56 PM »
Pogosto sanjam o delfinih. Razlage za delfine tukaj nisem videla...ali pa sem jo spregledala ang: Kakšno splošno sporočilo prinašajo?

(Mogoče pa imam pogoste sanje o delfinih preprosto zato, ker so mi tako zlata bitja.)

Ko vidiš delfina, ti ta sporoča naslednje:
Danes si vzemi nekaj minut, da meditiraš ob svoji najljubši glasbi.
Manj govori in bolj prisluhni, še posebej tistim bolj subtilnim nivojem komunikacije med ljudmi in iz sveta narave.
O tistih osebah, s katerimi imaš težave, razmišljaj in se do njih obnašaj bolj ljubeče in pozitivno.
Svoj nasmeh nakloni drugim in bodi pozorna na to, kako se ti drugi nasmihajo nazaj.
Poskusi dihati kot delfin. Trikrat globoko vzdihni in vsakič, ko izdihneš naredi glasni izdih z zvokom 'PAH'. Nato opazuj, kako se počutiš.

:-* Gaja

Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #317 on: November 09, 2010, 02:44:15 PM »
zanima me kaj pomeni sivo-bela sovo in bela čaplja?

Hvala ang:

Sova:
Meditiraj v tišini in temi nekaj minut na dan naslednjih nekaj dni, in videla boš, kaj se ti bo razkrilo.
Bodi pozorna na kakršnekoli prevare s strani drugih ljudi, če se tega zavedajo ali ne, in pozorno poglej onstran vsehi krink, ki si jih bodo nadeli.
To je zate še posebno plodno obdobje, v katerem se lahko 'priklopiš' na intuitivno modrost, ki ti je na razpolago.
Tiho opazuj naravo, pozorno glej in poslušaj znake, ki ti bodo posredovali odgovore na vsa vprašanja, ki jih imaš.
Sedaj je še posebej pomemben čas za prerokovanje, zato boš videla, slišala ali začutila dogodke, preden se bodo dejansko zgodili.
Trenutno je tvoj najbolj ustvarjalen ciklus ponoči, zato se posvečaj delu na kakršnih projektih v večernem času.

Bela sova:
Zasiguraj si strategijo, s katero boš pristopila k trenutni situaciji.
Bodi potrpežljiva in počakaj dokler se ne pojavi prava priložnost, nato pa se je 100 procentno loti.
To je čas, ko boš vedela vnaprej, kaj je potrebno in boš to hitro zmanifestirala.

Bela čaplja:

Bodi potrpežljiva, saj boš kmalu dobila svojo nagrado.
Zdaj je čas, ko se moraš bolj zanašati nase kot na druge, da dobiš, kar potrebuješ.
Čeprav ti pride prav, da se zavedaš tistega, kar občutiš, je bolje, da se v tej situaciji zanašaš na
svojo inteligenco in prebrisanost.
Imej glavo nad vodo, da boš videla, kaj se dogaja okoli tebe.
Bodi pozorna na nenavadne gibe in premike, ki se dogajajo ter na vibracije, ki jih čutiš v svojem telesu.
Potopi se globoko pod površino svojih občutkov in dovoli katerimkoli čustvom, ki se tam skrivajo, da zlahka stečejo skozi tebe in brez zadržkov.

:-* Gaja

še v kartah se mi je pokazala sova  ;) :-* ang:

Offline Luna

• Mojster
« Reply #318 on: November 09, 2010, 04:04:41 PM »
A ima kakšen poseben pomen črna mačka? Ali samo pod mačko gledam? Se že nekaj časa srečujem samo s črnimi mucami...

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #319 on: November 09, 2010, 05:31:15 PM »
Angleži v nasprotju z nami verjamejo, da prinašajo srečo ;) Sama se držim kar angleškega izročila ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Luna

• Mojster
« Reply #320 on: November 09, 2010, 08:17:15 PM »
Angleži v nasprotju z nami verjamejo, da prinašajo srečo ;) Sama se držim kar angleškega izročila ;D

Všeč mi je:D

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #321 on: November 09, 2010, 10:29:30 PM »
A ima kakšen poseben pomen črna mačka? Ali samo pod mačko gledam? Se že nekaj časa srečujem samo s črnimi mucami...

Naštelaj se na angleško simboliko ne pa na našo, in bo. ;D
www.theta.si
DZK 519

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #322 on: November 09, 2010, 11:09:10 PM »
danes me pa spremljajo mrtve mačke....pa ne najdem več tistga išči po forumu, da bi vidla če je prov za mrtve, povožene mačke že kakšna razlaga.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #323 on: November 10, 2010, 12:19:04 AM »
danes me pa spremljajo mrtve mačke....pa ne najdem več tistga išči po forumu, da bi vidla če je prov za mrtve, povožene mačke že kakšna razlaga.

Mrtva žival ti lahko sporoča, da si določena sporočila, ki ti jih prinaša žival, že predelala.
www.theta.si
DZK 519

Offline sandry_ca

• Mojster
« Reply #324 on: November 10, 2010, 09:19:32 AM »
spet jst  ;D
a mi lahko tole kdo obrazloži...zadnje čase videvam ogromno živali, nazadnje sem videla belo čapljo, belo sovo, sokola, na oknu imam non stop goloba, pa še kos se je zadnjič skoraj zaletel vam, pa tudi danes ponoči sem sanjala kačo. aja pa zanimivo je tudi, da vedno ko odprem karte, se mi pokaže karta živila, ali pa je na karti bela sova.....vse skupaj mi je zelo zanimivo! ali je možno da mi preko živali angeli in svetniki pošiljajo znake?

Hvala   ang:

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #325 on: November 10, 2010, 09:36:12 AM »
Jaz sem pa včeraj zvečer videla lisico.

Lisica sporoča:

Zaupaj svoji intuiciji in se pazi nekoga, s katerim si v stiku in te želi na nek način pretentati.
Trenutno ti prideta bolj prav tvoja inteligenca in genialnost kot soočanje in imeti svoj prav.
Zate je bolje, da ostaneš v ozadju in iz tega položaja uporabljaš svoj vpliv, kot da prevzameš aktivno vodilno vlogo.
Najbolje je, da se spojiš s svojim okoljem, se neopazno premikaš in obdržiš svoje namere samo zase.
Sedaj je pomembno, da se odrešiš svojega družbenega pogojevanja in se bolj svobodno izraziš.
Poslušaj in sliši, gledaj in vidi, občuti in čuti-zaupaj svojim čutom, da te vodijo.

:o :o :o

Moram biti pazljiva...
9ZK 674

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #326 on: November 11, 2010, 11:23:49 AM »
spet jst  ;D
a mi lahko tole kdo obrazloži...zadnje čase videvam ogromno živali, nazadnje sem videla belo čapljo, belo sovo, sokola, na oknu imam non stop goloba, pa še kos se je zadnjič skoraj zaletel vam, pa tudi danes ponoči sem sanjala kačo. aja pa zanimivo je tudi, da vedno ko odprem karte, se mi pokaže karta živila, ali pa je na karti bela sova.....vse skupaj mi je zelo zanimivo! ali je možno da mi preko živali angeli in svetniki pošiljajo znake?

Hvala   ang:

Angeli in svetniki ne, temveč totemske živali so tiste, ki ti pošiljajo sporočila. Gre za tvojo povezavo z živalmi od prej in morda bi se bilo dobro poglobit v določene vsebine na to temo. :D
www.theta.si
DZK 519

Offline sandry_ca

• Mojster
« Reply #327 on: November 11, 2010, 11:37:41 AM »
spet jst  ;D

Hvala   ang:

Angeli in svetniki ne, temveč totemske živali so tiste, ki ti pošiljajo sporočila. Gre za tvojo povezavo z živalmi od prej in morda bi se bilo dobro poglobit v določene vsebine na to temo. :D

Hvala Gaja...res zanimivo...si bom malo prebrala o tem!

Poljub in objem...sandra

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #328 on: November 13, 2010, 07:36:17 AM »
Danes ponoči sem imela zelo intenzivne sanje, v katerih so imeli glavno vlogo OPICA, VRABEC IN VEVERICA  ::)

VRABEC:
To je zelo produktivno in plodno obdobje.
Poišči plemenitost v najbolj pogostih rečeh in ljudeh, vključno s seboj.
Hodi vzravnano, z visoko dvignjeno glavo, s pogledom naprej, da pokažeš svetu svoje samospoštovanje in dostojanstvo.
Tvoje srce se vedno bolj odpira ljubezni, ki jo sprejemaš, zaradi česar si bolj pripravljena izražati ljubezen do drugih.
Tvoja energija in vitalnost se prebujata, zalotiš se žvižgati ali peti, ne da bi se sploh zavedala.

VEVERICA:
Pripravi se na prihajajoče spremembe, tako da se znebiš in odstraniš iz svoega življenja vse materialne dobrine, ki ti več ne služijo.
Najboljši način, da se spopadeš z izzivalnimi okoliščinami, s katerimi se spopadaš je soočenje iz oči v oči in popolna odkritosrčnost do lastnih čustev in misli.
V tem obdobju bodi še posebej previdna in se izogibaj kakršnimkoli okoliščinam, v katerih se počutiš ogroženo.
Čeprav si aktivno prizadevaš slediti svojim ciljem, moraš to prizadevanje uravnotežiti z več družabnosti in igre.

http://www.mychi.si/forum/topic,90.0/?lang=si

Bi prosila za pomen OPICE  :-*

HVALA

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #329 on: November 13, 2010, 11:31:08 AM »
Taja, meni je pa šibnala čez cesto veverica ob 3.44, ko sem se vračala domov s koncerta. Sem ravno hotela iti brskat opis in ga že vidim tu. Evo, sem bila včeraj zelo družabna in sem se igrala. :D
www.theta.si
DZK 519