IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Maja on September 18, 2014, 09:01:54 AMQuote from: Rena on September 18, 2014, 08:39:18 AMQuote from: Maja on September 18, 2014, 08:37:05 AMNaj rit ostane exit only. Tako jo je ustvaril Bog. Bo povedala kaj več, ko bo la rodit in to Če bom la kdaj ...Klistir v takih primerih je nekaj drugega, kot če si nekdo obsesivno-kompulzivno redno rit pere.Takrat gre ven vse naenkrat.... Meni je pri splavu lo iz vseh koncev in krajev naenkrat ven.
Quote from: Rena on September 18, 2014, 08:39:18 AMQuote from: Maja on September 18, 2014, 08:37:05 AMNaj rit ostane exit only. Tako jo je ustvaril Bog. Bo povedala kaj več, ko bo la rodit in to Če bom la kdaj ...Klistir v takih primerih je nekaj drugega, kot če si nekdo obsesivno-kompulzivno redno rit pere.
Quote from: Maja on September 18, 2014, 08:37:05 AMNaj rit ostane exit only. Tako jo je ustvaril Bog. Bo povedala kaj več, ko bo la rodit in to
Naj rit ostane exit only. Tako jo je ustvaril Bog.
Škorpijonka ne vem. Če gledaš "stare znanosti", ala indija, kitajska, so že oni imeli vaje in zadeve za čiščenje črevesja. Energetsko, fizično, je pomembno, da je pretok. Samo pač niso imeli modne podpore, da to naredi nekdo drug . Tole naredi za začetek...http://www.jana.si/2012/06/najboljse-ciscenje-crevesja/Meni pa je všeč gospa, ki sem ti jo omenila (oddaja), mam dober feeling. In bi rada izvedla nek kratkotrajni post, ker se res preveč pacam z "belo hrano". Tk...jz nam več o tem